הלך הכסף!

HapoelJerusalem

New member
מה מצחיק?!?

דבר כזה יכול לפרק את הפועל ירושלים אני מקווה מאוד שאיכשהו זה יסתדר כי אם לא אני לא רוצה לחשוב אפילו מה יהיו התוצאות.

אריאל5

New member
אני מאמין שזו רדיפת הפועל ובית"ר

יותר מזה אני חושב שאותו תובע הוא מטעם מכבי תל אביב.

z dead

New member
שניכם לא קשורים לכלום :)

גאיידמק לא קנה את הפועל...היא לא שייכת לו. במקרה הכי גרוע הוא לא יישאר בקבוצה,הפועל לא תתפרק בכל מקרה הוא הספונסר לא הבעלים. תובע מטעם מכבי?...תבע אותו לפני שגאיידמק בכלל חשב על הפועל :) מה זה השטויות האלה...:)

אם זה באמת יקרה....

אנחנו בצרות צרורות..... צריך לשלם איכשהו את חוזיי הענק של הזרים החדשים, אני מקווה שהכל יסתדר

לא הלך שום כסף

גאידמק הוא הספונסר של הפועל ירושלים. העיקרי אך לא היחיד ובכל מיקרה העיקול הוא על חוב של פחות מ100 מליון דולר ולגאידמק יש משהו כמו 3 מליארד. מצד שני אני לא מבין מה הצחוק הפרוע???

שiש

New member
ה"צחוק הפרוע"

נראה לי מגיע מכיוונו של גאידמק. יש לו פרצוף של ממזר תחמן, בסוף הוא יצחק על כולנו.

AGENT SHESH

New member
נראה לי שהוא כבר..

צוחק על כולנו.. איך שהוא סובב את כולם על האצבע הקטנה עם הכסף שלו.

AGENT SHESH

New member
אני מאמין שזה יסתדר..

בסך הכל זה לא שגיידמק ילך לקבץ נדבות עכשיו, סתם עניין זמני.

AmiTutiT14

New member
זה מבהיל..

איכשהו זה אולי היה קצת צפוי שמשהו יסתבך בגלל שהוא כאילו חשוד בכל מני עברות כספים. חבל... אני באמת מקווה שזה יסתדר גם אם הוא יצטרך ללכת ולקחת את הכסף שלו איתו, רק שהקבוצה לא תתפרק ותכנס לחובות.

76ersIL

New member
קשה לי להאמין ...

קשה לי להאמין שאם גאידמק יקום וייקח את הרגליים שלו הקבוצה תתפרק. אין שום ספק שבעולם, שיהיה קשה אם הוא יעזוב, גם לשלם את החוזים וגם להשקיע בקבוצה בעתיד. אבל הוא לא קנה את הפועל, זאת עמותה. פוגל ומגדל עדיין יתנו את רוב המימון ולכן גאידמק לא יהרוס את הקבוצה.

z dead

New member
מה מצחיק?

מי שהולך לישון עם סוחרי נשק/אוליגרכים/מאפיונרים שלא יתפלא שקם ל...לא יודע איך לעשות פרפרזה למשפט על הכלבים והקרציות..אבל הבנתם את הקטע :) מה שמצחיק זה שהתובע יוסף טרוים אמר שלאהודי ירושלים אין מה לדאוג,כשהוא ינצח במשפט הוא ידאג לקבוצה
ואני אומר: יוסף טרוים - הדבר הבא! הפועל יוסף טרוים ירושלים.

MisterBlack

New member
יוסף טרוים.

יוסף טרוים עושה עסקים עם גאידמק. הווה אומר יוסף טרוים=סוחרי נשק/אוליגרכים/מאפיונרים. חבל שאתה לא מבין את זה. תבדוק קצת את הרקע של טרוים. אולי תופתע...

MisterBlack

New member
אם כוונתך היתה

בלשון סגי נהור, הריני מושך את תגובתי בחזרה.

למעלה