היי... הייי אני דניאל, חדשה כאן ובת דודה של עילי בוטנר..
A Amorri New member 4/7/06 #1 ../images/Emo6.gifהיי... הייי אני דניאל, חדשה כאן ובת דודה של עילי בוטנר..
M maymayush New member 4/7/06 #2 ברוכה הבאה והפעם אני ממש אבל ממש מתכוונת לזה קרובי משפחה של עילי תמיד מוזמנים לבקר כאן.
N Naych New member 4/7/06 #3 ווהו... ../images/Emo6.gif ברוכה הבאה.. עזבי את זה שעוד שנייה איימתי עלייך כדי שתיכנסי כבר חברי פורום יקרים, היא באמת בת דודה שלו תהני פה וכו'.
ווהו... ../images/Emo6.gif ברוכה הבאה.. עזבי את זה שעוד שנייה איימתי עלייך כדי שתיכנסי כבר חברי פורום יקרים, היא באמת בת דודה שלו תהני פה וכו'.
D dabnir15 New member 4/7/06 #4 ברוכה הבאה תהני פה וכמו שקודמי אמרו- בנות דודות של עילי תמיד יתקבלו פה בזרועות פתוחות.
מ מוחטה1 New member 4/7/06 #8 ברוכה הבאה! ../images/Emo24.gif אני בטוחה שאת יפה ומקסימה וחכמה! [ושקצת חנופה תגרום לך להשתוקק להזמין אותי לאירועים משפחתיים.. בריתות, חתונות, בר מצוות! אני אבוא להכל! סתם סתם אל תיבהלי!] אני אביגל...
ברוכה הבאה! ../images/Emo24.gif אני בטוחה שאת יפה ומקסימה וחכמה! [ושקצת חנופה תגרום לך להשתוקק להזמין אותי לאירועים משפחתיים.. בריתות, חתונות, בר מצוות! אני אבוא להכל! סתם סתם אל תיבהלי!] אני אביגל...
י ים סיטון New member 4/7/06 #10 אההה../images/Emo35.gifאת בת דודה של עילי../images/Emo35.gifו... ברורכה הבאה