היה ממש יפה!

bar35111

New member
../images/Emo6.gifהיה ממש יפה!

והיה כיף לראות את כולם.. וענתתתת ממש יפה לך הריון

Snow Angel LTD

New member
היה שווה!

אדיר מילר הביא אותה..... אוכל שווה אנשים חמודים =] היה כיף ותודה לכולם יאללה מנהלים -- אחרי לפורום חמוסים! -Sנו

נהנתי מאוד

שמחתי לראות אתכם אנשושים ואנשושיות.
{שייכו פרצופים מי למה לבד...} נהנתי לשמוע את אדיר מילר באקסטזה של פורומים
{ממש כמו תינוק שמגלה עולם בפעם הראשונה} דמיינו לעצמכם שהוא היה שומע את הניקים {היינו יוצאים משם מתישהו בכלל???} והכי הכי תודה
לצועניקו שלי
שהביאני הלום
ודאג להחזירני מהלום בשלום...

syrus

New member
תודה לכל מי שהגיע

פה אתם יכולים לשרשר מה היה בשביל אלה שלא היו
אני נהניתי מאוד, והיה כיף לראות אתכם!! ניפגש במיפגש הבא

Queenati

New member
סיכום מפגש

ואו, המפגש היה מקסים! היה כיף, טעים ומהנה! שמחתי מאוד לראות את כולכם - אז עד המפגש הבא....
ענת

אני מוחה!

סתאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאם.. היה מה זה כיףףף... גבירררהה הגענו בשלום הביתה תודה לאל.. אגב , אופו הקרמבו?!

No-FeaR

New member
לדעתי מי שאת כועסת עליו

הוא באמת לא בסדר, הרי את בחורה ממש נחמדה שמוסרת ד"שים כל הזמן

X ר ת ו ר

New member
היה נחמד..

אבל עדיין,מצד נטע שמנהלת את הקהילות או מצד גיא כמנהל האתר, לא היה שום אזכור לצאט הבסיסי\מתקדם\צאטTV\בלוגTV, כאילו אצלנו אין עזרה נפשית מדי לילה לשתמש זה או אחר המוגדר כ''מתאבד פוטניציאלי'', היתה הרגשה שאין הערכה מצידם. חוץ מזה,היה מצחיק, תמיד אני נהנה לראות את כל השומרים הערסים בצאט פתאום חננות שותקים כמו ילדים בני 3 במציאות שתחררו :p

ארתור...

המשתמש הזה נמצא בחרדיםם.. :O אבלל.... איייייייייין על החמוסיםםםם חעחעחעע... אגב.. אין פורום קרמבו... חיפשתי ולא מצאתיו =\

Queenati

New member
../images/Emo70.gifארתור

להזכירך - היה זה אירוע של מנהלי הפורומים שאליו אנו הוזמנו. זהו אירוע שמתקיים מידי שנה למנהלי הפורום בלבד - להבדיל מאיתנו שאנו לא מזמינים את מנהלי הפורום למפגשים שלנו - לדוגמא לפיינטבול. הנושא הובהר לכם.... לגבי האזכור - דווקא גיא אליאב - מנכ"ל תפוז, בנאומו כן הזכיר את הבלוגTV והצ'אט ושאר החידושים בתפוז. ואני מבטיחה לכם שגם אתכם ואת פועלכם מעריכים מאוד בתפוז (ולראייה - הוזמנתם לאירוע). כמו כן, עדיין נעשה לנו מפגש נפרד משלו - רק לשומרי/שוטרי הצ'אט בהמשך - זה לא בא כתחליף! חוץ מזה, שמחה לדעת שנהנית!

levona

New member
לולכון!!!

תרגום בלעז: לא נכון. אני בכלל הגעתי לאולם הכחול ששם התקיימה תערוכה של אגד! (אז-מה) העיקר הגעתי? מאוחר. אבל הגעתי? (אז שתקו)! ולא היה מקום לשבת או לעמוד, ויש לכם מושג כמה זה קשה לעמוד על ע ק ב י ם ?
(כאילו.. "האלו"... אני משתייכת לגזע המלכותי הנסיכותי העדין היפה החכם הגאון והנעלה: נשים). אדיר מילר? הוא בכלל יש לו חשבון איתי, הוא גרם למסקרה (לוריאל- כי מגיע לי הטוב ביותר) להמרח על לחיי בפרצי צחוק שלווה בדמעות.(חוצפן)! ואלמלא זרועותיו המחבקות המסוקסות החמות של סקאי היינו קופאות למוות ורציתי לשתות משהו חם, ערימת מאות אנשים חסמו את הגישה אז פרשתי זרועות לצדדים וניראיתי כאילו אני עומדת להמריא בנסיון להגיע לעמדת הקפה, בסוף ויתרתי. אז מה?! העיקר הגעתי? אז זהו. עכשיו די קיטורים (אני אישה- קודם מתלוננת, אחר כך מבררת אם זה מוצדק- ובדר"כ זה לא)! תמיד! אבל תמיד נחמד וכייף לפגוש אתכם. פרצופים מוכרים וחדשים
וסוף סוף זכיתי להכיר את רו"מ (בשבילכם זה "ראש הממשלה") שהוא גם "מולטיפלה" תרגום: מולטיפלה: רכב מכוער מבחוץ אבל מה זה יפה מבפנים
חחחחה חולה עליך רו"מ!!!
ארתור... (עכשיו תורך) תגיד.. אתה באמת חושב שלא שמתי לב שהתחבאת אחרי הבובונת? אתה באמת חושב שאם לא היית לבד לא הייתי "מחלע'ת" אותך במכות? אה?
(אז זהו.. שלא).. וזהו בנתיים, בטח ובטח שיש המשך!!!! אז לכולם שוב
ונשיקה (בלי להשאיר סימן)

למעלה