בוקר טוב

מאו יין

New member
../images/Emo6.gif בוקר טוב../images/Emo39.gif

אני עדיין הלומת
מהחתונה אתמול.....
ומהאושר על ניצחונם המזהיר של מכבי חיפה, כל הכבוד
וזהו......שיהיה יום קסום לכולנו!!

מאו יין

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif

תודה תודה על התגובות הרבות...ממש מחממות את הלבלב.....

mariana

New member
שלום למשתוללתתתתתתתת

איזה יופי נהנת הא? תכיני לעצמך קפה חזק גם אם את לא אוהבת זה עוזר. או שתשימי שירים ברדיו וקצת תגביאי מה חדש אצלך חוץ מזה?

מאו יין

New member
שלום לך מרינגו!!!!../images/Emo24.gif

אני כבר בקפה השלישי...לא ממש עוזר אבל אנחנו מריצים פה קטעים מאתמול אז אני נשארת ערה (למעט 5 דקות שנירדמתי פה על האסלה...
...) ואתם גם עוזרים...

mariana

New member
מה זה הארוע של מי??

תגידי למנהל שלך שאת צריכה שירותים דחוף ותשני שם כמה שעות ולפני שתלכי הבית המנהל ישאל איפה היית? אז תגידי לו חיפשת את הטבעת שנפלה לך לתוך האסלה
כמובן טבעת שעופר הביא במתנה וזה זהב עם יהלומים

מאו יין

New member
של בחור שעובד איתי

מה עופר קנה לי טבעת ולא ידעתי?.......
איפה הטבעת??? באסלה?? טוב אני רצה לחפש.......

מיקי 35

New member
בוקר טוב לך מקסימה שלי !!

מה שלומך מאו יקרה ? מה חדש ? השתוללת בחתונה ?????

מאו יין

New member
אז אתה הצדיק בסדום....

אוהו איך שאני השתוללתי לי...עם עופר...ולבד......!! בוקר טוב לך מקסימון!! עכשיו קמים?!?!???

מיקי 35

New member
צדיק ירוק... ../images/Emo75.gif

חיפה חיפה עיר עם תחתית
לה לה לה לה... שתבינו... אני ממש לא חולה כדורגל, אבל כשמנצחים את היוונים אני מאושר !!!

מיקי 35

New member
אין סתירה...

עזבתי משם כי הם באמת חרא של עם !! אנטישמים זבלים... הלוואי ויסבלו כל ימי חייהם... הם היו אתמול במגרש עם דגלי אש"ף... לא מגיע להם להישרף בגיהנום ???

מאו יין

New member
עם דגלי אש"ף???

הייתי מורידה ברזל מהשער אחרי הגולים ומשפדת אותם אחד אחד!!!!!!!!! יש להם מזל שלא ראיתי ת´משחק!!

מיקי 35

New member
עכשיו את מבינה...

למה אני ששששששששוווווננאאאאאא אותם !! מכבי מכבי מכבי חיפה !!!

בת ה י ם

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif

בוקר יפה לעלמת החן שתית מהיין ? תפסת ת´זר ? (החלק הפולני שבי)

@@

New member
מאו... בוקר טוף ../images/Emo24.gif

אני חייבת באמת לדעת האם תפסת ת´זר? (נדבקתי מבת) אז השתוללת קצת אתמול? או שישבת כמו בטטה ואכלת? שיהיה לך יום נפלא
מלא ב
עם הרבה אור
.... אוה
ת אותך

@@

New member
מיקמוק ....

בוקרית טובית גם לך... אצלי מה חדש? תסתכל למעלה... ומה אצלך? התקשרת בסוף? ואיך היה? אני רוצה דו"ח מפורט!!! יום טוף

מאו יין

New member
אוקי...לא היה זר!.....

זו היתה חתונה עם רב רפורמי (מאוווד מצא חן בעיני !!!!,הרעיון שהאשה לא "נרכשת {כרכוש} ע"י בעלה אלא יש שיוויון הוא מקדש אותה בטבעת, והיא מקדשת אותו בטבעת!!! סוף סוף שמעתי לא רק "מקודשת לי" אלא גם "מקודש לי" וזה יפה!!!!!) זר לא היה ...אבל תפסתי את עופר (במקום את ה-
) והשתוללתי עד איבוד ההכרה כמעט { באמת לא מגזימה!!} ועכשיו אני לא רואה בעיניים...
יושבת מול המחשב משפשפת ת´עיניים ששורפות שילוב קטלני של הרבה אלכוהול ומעט שינה.... ריקי את המומחית בקטעים שאחרי לילה בלי כוכב..
ושינה...
מה עושים כדי שהעיניים יפתחו ויפסיקו לשרוף???

מיקי 35

New member
חחחח... ../images/Emo6.gif

מאו... יה מתהוללת... אין מה לעשות... חכי שהיום הזה ייגמר !!

@@

New member
אז אני המומחית ../images/Emo22.gif...

לענייני אלכוהל.. ת´אמת.... כבר התרגלתי.... שמה 2 גפרורים בעיינים כי הן נעצמות, ו.... מפנטזת על המיטה האם זה עוזר? בלי אשליות, ממש לא
אבל.. עזבי אותך שטויות, לישון תמיד יש ת´זמן, חיים פעם אחת. תסיימי ת´עבודה ותרביצי לך איזה שינה עמוקה (אצלי זה מהצהריים עד הבוקר) אני שמחה שנהנת אתמול (אפילו שלא היה זר
) אבל היה לך זר
אחר, זר ושמו עופר...

למעלה