בוקר טוב לכולם

tomer140

New member
../images/Emo6.gifבוקר טוב לכולם

קמתי היום בשעה 11:00 וכמובן שטרפתי
כמה דברים מהמקרר
לקראת הצהריים אני יוצא למכון לאימון ריצה ארוך.. מתקיים מרוץ של נייק בתאריך 31.08 של 10 ק"מ גם אני משתתף..וכל מי שאוהב לרוץ מוזמן ארוע מקסים, שבסופו יש הפנינג נחמד, מוזיקה, בגדי ספורט וכו... לכל המשתזפים
...תתמרחו בבקשה בקרם הגנה ותשתו הרבה מים
שתהיה אחלה שבת

yos1976

New member
בוקר נפלא, אחלה מזג אויר בחוץ../images/Emo6.gif

וגם הים הבנתי ריק ממדוזות
שתהיה לכולם השבת הכי יפה בעולם

tomer140

New member
חם בחוץ!!

אני לא אוהב ים יש שם דגים והרבה חול שמציק ברגליים המשך שבת נעימה

בופיק

New member
חחחח, סוף סוף מישהו כלבבי../images/Emo23.gif

כמה אני שונאת חול, יווווו אני פשוט נחרדת מזה... לא מסוגלת לגעת בזה..... כשאני הולכת לים אני היסטריה מזה... רק שלא יגע בי... איזה כיף שיש עוד מישהו כמוני אושר!!!! בופיק

אני איפה שהוא באמצע אני חושב

מצד אחד יום שבת לבלות בים זה כיף, כי גם ככה חם בחוץ והמזגן גם צריך יום חופש. יש גלים, יש את איתי שרואה אותם וחוזר לגיל 12 (רק חסר שאני אתחיל לבנות ארמון בחול) ואני די אוהב. מצד שני לא תראו אותי עושה למשל ערב רומנטי על החוף - כי התלבשתי יפה, החול נכנס לי בנעלים והלחות עושה לי עצבים.

yos1976

New member
אני גם לא חובב ים בגלל החול בעיקר

אבל זה היה מיועד לחובבי השילוב הקדוש: חום וים

צ פ ע

New member
אין על הים...

איך שלא תסתכלו על זה- אני אוהב את הים. לשבת על החוף- לראות חתיכים- להתקרר במים- לבנות מלא ארמונות חול - לשחק מטקות- לאכול אבטיח קר עם בירה - לחזור הביתה מהים - להתקלח -ולישון שנ"צ... אחחחח - איך היה מתאים לי ים עכשיו ..

yos1976

New member
מסכימים בנוגע לחתיכים

אני אשקיף עליהם בדשא של בית הקפה הצמוד בנוגע לשאר הדברים נראה לי הולכת להתפתח כאן מלחמת אוהבי ושונאי הים
אין משהו גרוע יותר מחול שנכנס לך לכל מקום בגוף ולנשמה..בעע.

מתגעגע לים מלוח. כאן אגם מתוק עם דשא עד המים

מחר נלך כנראה לחוף הנודיסטים. רואים שם דברים יפים (וגם לא).וההרגשה , עם בריזה נושבת במפשעה, היא של חופש עצום! ישנה גם רצועת חול בה אפשר לתקוע שמשייה, ולאכול בצוותא, סנדוויץ' ופירות. ולשתות מי קרח. בשבוע שעבר כשהיינו שם, ירד פתאום גשם חם. כולם נכנסו למים כדי לא להירטב.

מתקתק99

New member
אוויר הים עושה טוב לנשמה..../images/Emo179.gif../images/Emo179.gif../images/Emo221.gif

לגבי הים, יש כאלה, שהים הינו דבר הכרחי בשבילם, בכל עונות השנה. לאו דווקא רק בקיץ. ויש כאלה, שהים הינו מקום בילוי, שהקיץ מביא עימו. לגבי החול, ישנן מקלחות...

למעלה