בוקר טוב וחג שמח !!!!!!!!!!!!

../images/Emo6.gif בוקר טוב וחג שמח !!!!!!!!!!!!

בוקר טוב חברים וחברות היום יום חמישי סופ"ש, איזה כיף, מנקים מבשלים, עושים קניות - ממש נפלא !!!!! אני רוצה להגיד לכם שהקורס שהתחלתי מעניין ועושה לי ממש טוב אז שיהיה לכולנו יום טוב שירקוש - מקווה שהכל בסדר, נשעמת השבוע קצת ב-DOWN סיוון - מקווה שהכל יסתדר, תעדכני בבקשה ולכל שאר הבנות (לא רושמת שמות, למה אם אני ישכח יתלו אותי) יום ורוד ונפלא והכי חשוב עוד 8 ימים למפץ הגדול !!!!
באדי

s h i r k u s h

New member
בוקר נהדר לכולנו ../images/Emo24.gif

התגעגעתי לכתוב "בוקר טוב" בבוקר ולא בצהריים כשאני חצי מתה... אז היום חוזרים לשיגרה סוף סוף, יש לי פול עבודה ובטח הכל בלאגן שלם ביומן ובמשרד- מפחדת לדעת מה קורה שם
ואחרי העבודה הולכת לניו פארם בעיר שלי כי יש המון מבצעים מיוחדים באיפור וטיפוח העור והחלטתי שאני מוציאה קצת כסף על עצמי במקום להוציא על מתנות לכל העולם כמו תמיד, כי החודש הוצאתי המון על מתנות, אז אני אקנה לעצמי מייק אפ וליפ גלוס וכו' שיש בהנחה מדהימה
באדי, גורה וכולם- תודה על הדאגה, לאחרונה גם לא ממש הרגשתי טוב, והייתי מאוד מבולבלת, אבל המצב רוח השתפר במיוחד בזכות השיחה עם אחותי- לשם שינוי דיברנו שעה כמעט בלי לריב אפילו פעם אחת
שיהיה לכולנו יום מ-ד-ה-י-ם

g u r a

New member
היי ילדונת ../images/Emo68.gif

טוב לראות אותך בשעות אלו שוב.. שיהיה יום נ- ה - ד- ר

Oיון

New member
בוקר טוב, חג שמח..

ימים קשים עוברים על כוחותינו, נורא קשה לי להמשיך, מה שעוד אני מחכה לבשורה טובה שאמורה להגיע ומורטת לי את העצבים עד לאותו רגע... יהיה טוב.. בסוף!

הרגת אותנו....אולי ננחש?

- הצעת נישואים - הצעת עבודה - תוצאות של בדיקות - זכייה בסכום כסף - משפט - מה?????????????????????? באדי

lulit

New member
בוקר אור

עבר עלי שבוע מטורף. השבוע הבא יהיה משוגע אפילו יותר. אמא שלי מגיעה היום לראות את הדירה החדשה ולעזור קצת הם העברת הדברים (כך שכנראה לא יצא לי לבקר פה הערב). שיהיה יום מעולה לכולנו!

maybesure

New member
אמן!

לא נותר לי אלא להתפלל שבאמת יהיה בוקר טוב. כל בוקר כשמתעוררת כבר מחכה למכה הבאה. חודש מעוות החודש הזה בשבילי, אין לי אף יום משעמם. מחכה כבר ליוני!!!!!!!!!!!!!!!!! יום מוצלח לכולם וחג מדורות שמח

maybesure

New member
כי:

מאז היום בו נפלתי קורות לנו תקלות מוזרות בשרשרת והנה תקציר: 1. הנפילה שלי. 2. השבר ביד של הבן. 3. קריסת רשת החשמל בבנין המשרד בו אני מועסקת, עברתי לעבוד בבית. 4. ההרעלה של הכלבה (800 ש"ח) 5. קומקום חדש שרכשנו-ולא עבד מהתחלה (כבר הוחלף לחדש) 6. מודם של העבודה שהותקן לי בבית לצורך עבודה מהבית לא איפשר לי לשלוח מיילים. 7. אחרי יומים שעבדתי מהבית, ביקשו ממני לצאת לחופשה מאולצת, כבר 3 ימים מובטלת ללא שכר על ימים אלו. 8. אתמול על הבוקר לפני שמוציאה את הילדים לבי"ס-האוטו לא מניע, הלך מצבר (600 ש"ח). 9. הפסקת חשמל קצרצרה שאירעה הבוקר-שיבשה הגדרות של המודם-אין אינטרנט, ניתקתי את המחשב של העבודה וחיברתי את הפרטי שלנו. 10. עוד לא שולמה לי משכורת אפריל
11...נראה מחר. אבל החדשות האופטימיות: יום ראשון חוזרת לעבוד במשרד. החשמל שם זמני, ויהיו הפסקות יזומות. בסוד: שוקלת לעזוב שם אחרי החופשה ביולי.

g u r a

New member
מייבי../images/Emo24.gif

אם תחכי למכה הבאה..היא תבוא!! תנסי לחשוב חיובי,,בין כל השלילי מסביבך. העיקר הבריאות..והאופטימיות!!

g u r a

New member
בוקר טוב../images/Emo141.gif

היום ל"ג בעומר..היום ל"ג בעומר
מחר יום שישי..
בעוד שבוע המ פ ג ש

dominogrose

New member
בוקר אור לכולם!!

היום קמתי ב 12 בצהריים, איזה כיף
אבל אני ממש עייפה כאילו לא ישנתי בכלל אני מתחילה לעבוד היום ב 3 (באדי..אהמ..אהמ..
) וישר אחרי העבודה אני הולכת לעשות על האש איזה כיף איזה כיף.

dominogrose

New member
איזה מזל יש לי... ../images/Emo4.gif

המנהל שלי עכשיו התקשר אליי להגיד ליש אני יבוא יותר מוקדם לעבודה
לא שיש לי מה לעשות...

למעלה