בדיחמין לשבת

TWEETY =^.^=

New member
../images/Emo6.gif בדיחמין לשבת ../images/Emo6.gif

כל כוחותינו חזרו בשלום לאחר לילה סוער מאוד אמש
וכדי לסגור ת´שבוע בצורה נאותה יותר וכייפית, הבאתי לכם ת´בדיחמין הבא,,,תהנו
יפנית אחת התחתנה עם בחור ישראלי ועברה לגור אתו בארץ. העברית שלה לא היתה טובה כל כך אבל היא הצליחה איכשהו לתקשר עם בעלה. הבעיה היתה כשהיא היתה צריכה לערוך קניות. יום אחד הלכה לקצב ובקשה לקנות ירכי עוף אך לא ידעה איך להגדיר את בקשתה. היא הרימה את החצאית והראתה לו את הירכיים שלה. הקצב הבין ונתן לה את ירכי העוף. למחרת בקשה לקנות חזה עוף. שוב לא ידעה את להגדיר, פתחה את כפתורי חולצתה והראתה לקצב את החזה. היא קבלה את מבוקשה. ביום השלישי רצתה לקנות נקניקיות. היא הביאה את בעלה ו.... > > > > > > > > >
גלגלו את הדף למטה
> > > > > > > > > < > > > > > > > > > < > > > > > > > > > < > > > > > > > > > < > > > > > > > > > < > > > > > > > > > < > > > > > > > > > < > > > > > > > > > < > > > > > > > > > < > > > > > > > > > < > > > > > > > > > < > > > > > > > > > < > > > > > > > > > < > > > > > > > > > מה אתם חושבים????????? > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > הלווווווו !!!! חברים!! |תדגש|בעלה מדבר עברית! > > > > > > > > > > > > > > > > > > ועכשיו |תדגש|שיהיה לנו שבת שלום
............................

eliela

New member
חחחחחחחחחחחח

מ-ש-ה-ו !!!!!!!!!!!!!!! שבת שלום לכולם!!!!!!!!!!!!!!

יאיר5

New member
אלייה מה שלומך????

כמה זמן לא שמעתי ממך יותר מדי.... מה קורה עם הילד? ומה קורה איתך איך את מסתדרת? אני מקווה שהכל בסדר אצלך ואצלו. תרגישי טוב ושבת שלום. יאיר

eliela

New member
אהלן יאיר...אהלן טייגר, אהלן קשכפית

יאיר איש יקר שלי! יובלות, אכן, אני יודעת, לא הייתי כאן, לפחות חודשיים. אבל הזמן והידע שווים כסף, וכרגע, כשעודד במלכישוע (הכל בתהליך הנכון איתו), אני חייבת לכסות את החובות שנוצרו. וכיוון שאני יודעת שרק על ידי עבודה אוכל לכסות...(למרות שיש דרכים אחרות לא הכי הגונות ומומלצות) אני בעבודה, עבודה, עבודה. עובדת כמעט 12 שעות ביום בכל מיני עבודות שונות ומשונות, כמו קופאית 3 ערבים בשבוע, פקידה במשך רוב היום, מרצה בבתי ספר בפני תלמידים בנושא מלחמה בסמים, משכפלת בבית דפוס, כשברקע כל הזמן נותנת תמיכה בתוכנות הקשורות במיחשוב רכבים. הלב התחיל לאותת שאני לא מתייחסת, אז הגעתי לכמה ימים ל"שיפוצים" בבית החולים וכל זאת אחרי ויכוח סוער עם מערכת הבריאות - שאין לי זמן לשטויות כאלה. לבסוף נכנעתי ולכאבים ועברתי כמה ימים מחוברים לכל מיני צינורות וכבלים... אבל הנה אני כאן. הבדיחה של טוויטי העלה בכל זאת צחוק והייתי חייבת להגיב. אני תמיד כשמתחברת לאינטרנט, עוברת קודם כל כאן, לראות מה קורה אצלכם, כשמוודה שבכל זאת הכל בסדר, ממשיכה קצת לצ´אט - 40 או 50 פלוס. וכמובן לא להרבה זמן כי אני שפוכה מעייפות. אוהבת אותך יאיר תמיד לוקחת אותך איתי. גלית

TWEETY =^.^=

New member
גלית יקרה ../images/Emo140.gif

צר לי לשמוע על בעיות הבריאות שלך, ואני מקווה שלפחות עם האיתות הזה של הגוף שלך, תתחילי להתיחס אל אותות והארות ברצינות רבה יותר. כי הגוף מאותת לנו כשלא טוב לו.
וכמו שאני אומרת לכולם,,,אם לא טוב לך וקצת נאחס, מילה אחת ואני מכניסה אותך לאטרף של היי
תשאלי את החברה פה
מאחלת לך ולבנך רק טוב, אושר והרבה בריאות,,,ו,,,הממממ וגם התיסרוקת חשובה

TWEETY =^.^=

New member
../images/Emo6.gif בדיחמין לצאת השעועית בקול ששון

וקול תרועה
אשה מגיעה אל הרבי שלה נסערת כולה. "יש לי שתי
יות", היא מספרת לו, "וכל פעם שמגיע אלי אורח הן מביכות אותי וצווחות: היי אנחנו זונות, רוצה לבלות
. אל דאגה, מחייך הרבי, יש לי שני
ים צייתנים וחסודים, כל היום הם בכלוב, לומדים גמרא ומתפללים. תביאי אלי את שתי ה
יות, ותוך זמן קצר אני משוכנע שהן יהפכו מחונכות וחסודות למופת. למחרת מגיעה האשה עם שתי ה
יות אל בית הרבי, ואכן בקצה הסלון עומד כלוב מרווח ובתוכו שני
ים חובשי כיפות שמתנדדים ומתפללים בלהט. הרבי מכניס את שתי ה
יות לכלוב, וכמובן שהן מיד צווחות ל
ים: היי, אנחנו זונות, רוצים לבלות
. פתאום ה
ים מפסיקים להתפלל, ו
אחד אומר ל
השני: בוא´ינה מוישה, אתה יכול להניח את הספר המזוין, התפילות שלנו התגשמו.

יאיר5

New member
גלית יקרה כל כך טוב לשמוע ממך.

שלחתי לך מסר תשובה. שמחתי לשמוע שהכל בסדר מבחינת עודד ושהוא משתלב שם די טוב ומחזיק מעמד. בכלל לא שמחתי לשמוע מה שקורה איתך ואיך את "הורגת" את עצמך לאט אבל בטוח.(תשמרי על עצמך טוב טוב שומעת!) אני בטוח שאת יודעת שאת צריכה להיות הכי בריאה והכי חזקה בשביל לטפל בכולם בבית.אבל קודם כל את צריכה לדאוג גם לעצמך זה שאת אימא לא עושה אותך פחות אדם שצריך לדאוג לעצמו ולטפל בעצמו. באמת שטוב לשמוע ממך כבר הרבה זמן שלא שמעתי ממך וקצת דאגתי. קחי תחיים קצת יותר לאט בסוף הכל יסתדר הכל יהיה בסדר העיקר שאת תמשיכי להיות בריאה וחזקה את אישה יקרה ואני באמת אוהב אותך וחושב עליך רק טוב בשבילך ובשביל עודד ושאר הילדים שלך באמת מגיע לך רק רק רק טוב. אז תהיי איתי בקשר אני תמיד תמיד רוצה לשמוע מנשמה טובה ומיוחדת כמוך. שיהיה לך שבוע טוב שתתחזקי המון שעודד ימשיך שם ויסיים בהצלחה ויעשה לך קצת נחת ולו חיים הרבה יותר טובים. גם אני אוהב אותך גלית וחושב עליך שלך יאיר

קשכפית

New member
היי גם לך גלית, שיהיה לך שבוע מעולה

יחסית , הכל בחיים יחסית. מזמן באמת לא היית כאן והזנחת אותנו... נו נו נו כל טוב יקירה קשכה

למעלה