אפשר אולי לשנות פה כינוי ? חח אני לא יודעת מה חשבתי לעצמי ברגע שכתבתי ת'כינוי הזה =/
מ מעריצה של רירוושש New member 12/4/09 #1 ../images/Emo6.gifאפשר אולי לשנות פה כינוי ? חח אני לא יודעת מה חשבתי לעצמי ברגע שכתבתי ת'כינוי הזה =/
../images/Emo6.gifאפשר אולי לשנות פה כינוי ? חח אני לא יודעת מה חשבתי לעצמי ברגע שכתבתי ת'כינוי הזה =/
R reut444 New member 14/4/09 #2 נראה לי שאפשר לשנות כינוי..:O אני לא בטוחה.. אבל תיכנסי לעולם שלך..ותחפשי עדכון פרטים..אולי יש שם אפשרות לשנות כינוי.
נראה לי שאפשר לשנות כינוי..:O אני לא בטוחה.. אבל תיכנסי לעולם שלך..ותחפשי עדכון פרטים..אולי יש שם אפשרות לשנות כינוי.
מ מקנזי1 New member 14/4/09 #5 ../images/Emo31.gif... ~תפוזבל קטע לי באמצע ~ לא ניתן לשנות כינוי [ניסיתי למחוק פעם משתמש והוא עדיין קיים] ואם את ממש ממש רוצה לשנות כינוי את צריכה לפתוח משתמש חדש
../images/Emo31.gif... ~תפוזבל קטע לי באמצע ~ לא ניתן לשנות כינוי [ניסיתי למחוק פעם משתמש והוא עדיין קיים] ואם את ממש ממש רוצה לשנות כינוי את צריכה לפתוח משתמש חדש
מ מעריצה של רירוושש New member 14/4/09 #6 אה , הבנתי .. טוב לא נורא , אני יישאר ככה .. חח , תוודה ( 3>