אהבתי! באתר של ערוץ הילדים יש ספירה לאחור של שניות עד החופש הגדול.... זה קצת דבילי אבל חמוד
I icודליה New member 22/6/03 #1 ../images/Emo6.gifאהבתי!../images/Emo6.gif באתר של ערוץ הילדים יש ספירה לאחור של שניות עד החופש הגדול.... זה קצת דבילי אבל חמוד
../images/Emo6.gifאהבתי!../images/Emo6.gif באתר של ערוץ הילדים יש ספירה לאחור של שניות עד החופש הגדול.... זה קצת דבילי אבל חמוד
M mE and Me New member 22/6/03 #2 אבל, אבל - יש להם טעות שמה הם סופרים את הזמן עד לחצות יום שני (30.6), במקום עד ל-11:50 באותו יום! הם רוצים שתלמדו עוד תריסר שעות נוספות! כדי לדעת את זמן הסיום האמיתי צריך לחסר 43,800 שניות ממה שהם אומרים.
אבל, אבל - יש להם טעות שמה הם סופרים את הזמן עד לחצות יום שני (30.6), במקום עד ל-11:50 באותו יום! הם רוצים שתלמדו עוד תריסר שעות נוספות! כדי לדעת את זמן הסיום האמיתי צריך לחסר 43,800 שניות ממה שהם אומרים.
I icודליה New member 22/6/03 #3 חחח באמת ספרת? אבל זה רעיון נחמד....... טוב ערוץ הילדים זה משהו די ד*** אם תרשו לי......
M mE and Me New member 22/6/03 #4 ../images/Emo45.gif מסכים ערוץ הילדים זה באמת לא משהו (בלשון המעטה), במיוחד עם המסחוריזציה שעכשיו... ו... כן, באמת ספרתי (אין לי מה לעשות בחופש ).
../images/Emo45.gif מסכים ערוץ הילדים זה באמת לא משהו (בלשון המעטה), במיוחד עם המסחוריזציה שעכשיו... ו... כן, באמת ספרתי (אין לי מה לעשות בחופש ).