אהבה בערבה

../images/Emo6.gifאהבה בערבה../images/Emo6.gif

אין! הנטלי הזאת הורגת אותי כל פעם מחדש! חח איזה מבט אימתני היא תקעה בג'ק אחרי שאמרו לה שהיא צריכה לגזור את הציפורן שלה, אני פשוט התפוצצתי!! זה היה כזה קורעעע
חחח די חבל לי על מרי-די אבל זה היה די ברור שהיא תעוף. שונא את מריסה!! יוו איזו כלבה! אני בעד מריה, כי נטלי לא מתאימה לג'ק ומריסה כלבה מדי בשבילו!

Danielushhhh

New member
../images/Emo6.gif צודק..

איזה פרק מצחיק היה! במיוחד הקטע עם התנינים אצל ג'ון..
נטלי הזאת כזאת מטוטמת שזה מצחיק..
ומריסה הזאת..
גררר בואנה הוא ממש מטומטם אם הוא חושב שהיא חמודה.. יאק.. ומרי די בכל זאת לא מתאימה לו..

maya567

New member
מריה יותר מדי אגרסיבית לטעמי

קופצת עליו בכל הזדמנות (גרועה יותר ממריסה, כי מריסה לפחות יודעת שג'ק חולה לה על התחת). אני בעד נטלי ה
. הבחורה המצחיקה ביותר בטלוויזיה!

ביום שני אני דורש:

שרשור פרידה,זה יהיה בטוח,וגם שתספרי לנו מה היעד הראשון ולאן תלכי מה תעשי.. כל המ שאני יכול להגיד שקנאה רבה רובצת עליי... תהני !

מ i ר

New member
נטלי רולז!../images/Emo47.gif

אני ממש מקווה שהיא תהיה זו שג'ק יבחר בה...

איכסססס הקטע עם התניןןןןןןן

זה היה דוחהההההההה ואני בדיוק אכלתיייייייייייייייייייייייייייייייייי גם אם פמלה אנדרסון תבקש ממני אני לא אדחף אצבע לתניןןןןןןןןןןןןןן עכשיו כשמרי די הלכה אני לא יודע בעד מי אני... את מריסה אהבתי בהתחלה אבל עכשיו היא מעצבנת אותיייי איך היא שמה ת'רגלים על השולחן הייתי בטוח הוא התאכזב ממנה כי הוא קלט שהיא באה לעצבן אותן כאילו WTF ערבה אבל מי שם רגליים על השולחן זה נימוס מינימלי!!! אין התבאסתי מאז שמרי עזבה היא הייתה מאאגניבה היא הייתה שובבה כזו... תמיד בהדחות הוא היה משאיר אותה לסוף ואז היא הייתה ממשיכה כמו גדולה! אני לא אשכח את הקטע שהוא השאיר אותה ואז נתן לה מכה בתחת זה היה כזה מצחיקקקקקקק היא הייתה מוציאה ממנו את הג'ק שאף אחת לא הוציאה ממנו!!

smgfan

New member
גם אני בעד נטלי! היא הבחורה הכי

קורעת שראיתי!!! חחחחחחחחחחחחח היא פשוט מצחיקה בטירוף!!!! אני משתינה ממנה!!
אני שונאאאאאאת את מריסה! כלבה אמיתית!! אבל אולי זה בגלל שהיא כעסה עליהן שהן זרקו אותה... אבל לשים רגליים על השולחן אני הייתי מלמדת אותה לקח בסגנון הערבה! (AKA: הייתי פותחת לה ת'צורה שם! על המקום!! ג'ק לא ג'ק! על השולחן שאני אוכלת לא שמים רגליים מסריחות!!!) מריה בסדר, היא די דבק כזאת... אבל ניחא. הכל עדיף מאשר מריסה. ומרי באמת היתה מגניבה!! ממש אהבתי אותה! וחבל שמרי די עזבה...
היא היתה ממש חמודה.

galush4

New member
נטלי../images/Emo99.gif

איזה חבל שמרי די הלכה גם קורטני הוא מעיף את כל מי שאני אוהבת =\ את מריסה אהבתי בהתחלה, אבל עכשיו שונאת אותה. מריה תמיד שנאתי הלוואי שנטלי תיקח :]

למעלה