שאלון

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifחחחח אני אומר קווול?../images/Emo12.gif../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif

אמרתי את זה ממש מעט וממזמן אבל זה היה רק בגלל שציטטתי את עדי XD.

עונה כי לא מצליחה להרדם../images/Emo3.gif

אין כמו שאלון משעמם
שם:אולגה תאריך לידה:15.9.91 כינוים:אולגיטה,אולגיטוש,אולגי,אולגלינה וכו' וכו' וכו'... שם שהיית רוצה שיקראו לך:יעל,ספיר:) גיל:עוד מעט 16 מין:נקבה מקום מגורים:נתניה מזל:בתולה:] מספר מזל או מספר מועדף:16,7 תמונה כלשהיא:בעיות בקובץ של התמונות במחשב=\ בית ספר אוהב או שונא?:שונאאאת!!! אוהבת רק את תחילת שנה כי יש דברים חדשים;] שמח שנגמרה השנה?יאפ שיעור האהוב - אנגלית שיעור השנוא - כל השארררר איזה כיתה?עולה לי':] אתה הכי קטן בשכבה, באמצע או בין הגדולים?בין הגדולים אתה הכי גבוה בשכבה, באמצע או בין הנמוכים?באמצע:] מה הבגרות הכי קשה שהייתה לך/המבחן הכי קשה שהיה לך?אמ היו הרבה:) ועוד לא הגעתי לבגרויות כללי באיזה צבע הגרב שאתם לובשים כרגע? לא לובשת גרביים עכשיו חחח חם לי ברגליים מה צבע התחתונים שלכם? כחול עם ציורים כזהXD מה הסרט האחרון שראיתם? גארפילד 2
מה הדבר האחרון שאכלתם? שוקולד(טופיפי
) מה הדבר הראשון שעליו אתם חושבים בבוקר?איך להעביר את היום בסבבה
מה אתם אוהבים לעשות בזמנכם הפנוי? מחשב,טלויזיה,חברוות:) וכל הזמן שלי פנוי בחופש חחחחXD מתי היתה הפעם האחרונה שצעקתם?היום..על אח שלי מתי היתה הפעם שצחקתם מכל הלב?היום מתי היתה הפעם האחרונה שמישהו באמת הרגיז אתכם?אתמול מה צבע העיניים שלכם? חום ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך?לא יודעת ואין לי כוח לבדוק ביום כיפור האחרון- איפה היית? בחוץP: יש לך בלוג? לא יש לך משקפים/עדשות? לא מה העיר אותך היום?הכלבה שלי =\ שנובחת =[ היית בחו"ל?כן מה המדינה האחרונה שביקרת בה? גרמניה=\ הלכת מכות? כן חח הוצאת מלא כסף על שטויות? ככככןןןן היוםם...70 שקל על תוכנית טלויזיה=[ זה לא מלא אבל זה פשוט סתם התבזבז=\ צרחת מפחד? חח לא מפחד...שלשום הלכתי עם חברה ופתאום איזה ילד אחד מאחורה בא והבהיל אותי רצחח וקפצתי......XD@# הופעת בציבור בפיג'מה? כן חח בכית בסרט? כן בכית כשסיגי מתה?מי זאת סיגי?\:mad:# זאתי מהאלופה עם האאף? למה לי לבכות ?חחח=] היית על במה? יאפ התעלמת ממישהו בכוונה?כן סיננת מישהו בטלפון? אה-הא חח ניתקת למישהו בפרצוף? חחחחח כן רצית לצרוח ולא עשית את זה?כן מעצבבבבביייים\: כתבו 12 חברי פורום [ואל תתחילו עם "מקובלים"/ "לא מקובלים" כל אחד כותב את מי שקרוב אליו] מקובלים?טטח איפה אתם חיים? בעולם וירטואלי?
מקובלים זה לא בפורומים זה בחיים האמיתיים. ואני לא כל כך מכירה פה הרבה אבל יאאללה ננסהXD 1.עדן 2.מיטר 3.נופר 4.ניצן 5.אמ...מי עוד? הא זאתי שאוהבת את ג'ייסון חח איך קוראים לה פה?XD 6. digikids 7.מכורה קשה 8.אממ לאה.. 9. 10. 11. 12. זהו לא מכירה מפה הרבה[= מתי בפעם האחרונה דיברת עם 9? נפגשת פעם עם 8? באיזה כיתה 6?אממ נראה לי עולה לח' לא? 2 ו-3,שילוב מוצלח?חח כן שתיהן אוהבות את רן דנקר=] ומה עם 3 ו-4?גם כן?חחח יש סיכוי ל-2 ו-5?חח לא יודעת למה דווקא בחרת ב-1 ראשון?כי אני מדברת איתו במססן בלילות ..XD חחח ולמה 12 אחרון? 7 משתמש בסוגריים מרובעים או בעגולים? []:מאיפה אני יודעת:p ל-10 יש אחים? ובאיזה עיר הוא גר? את מי היית משדך ל-11? כבר נתת ל-5 חיבוק?לא חח ואיזה מילה 4 כל הזמן אומר?אממ לא יודעת אבל הוא הרבה פעמים מדבר על כימיה ...אז.. 7 כבר יצא לחופש? 6 לומד ביסודי/חטיבה/תיכון?חטיבה ..אם הוא בכיתה ח':] איך היית מתאר את 1 במילה אחת?חמוד:) ובשתי מילים?חמוד חמוד:) ובמשפט?בן אדם חמוד שהוא גם חברותי:) ולא נרדם בלילהXD מה הכי מאפיין את 8?לא יודעת.. ומה אתה כבר מת להגיד ל-12? ול-11? ולכל מי שרשמת?תהנו בחופש
מסר לאומה?אין איך היה השאלון?נחמד מאוד[=

noam270

New member
עונה!

שם: נועם תאריך לידה: 27.8 עוד 37 ימים!!!!! כינוים: noam270 שם שהיית רוצה שיקראו לך: לא יודעת גיל:13 מין:נקבה מקום מגורים: בית שלי! מזל: בתולה מספר מזל או מספר מועדף: 8 תמונה כלשהיא: מצורפת
בית ספר אוהב או שונא? באמצע שמח שנגמרה השנה? כן מאוד!!! שיעור האהוב - ספרות שיעור השנוא - אנגלית! איזה כיתה? עולה לח' אתה הכי קטן בשכבה, באמצע או בין הגדולים? אני בגבול בין האמצע לקטנים אתה הכי גבוה בשכבה, באמצע או בין הנמוכים?באמצע מה הבגרות הכי קשה שהייתה לך/המבחן הכי קשה שהיה לך? באנגלית, אני שונאת את זה! כללי באיזה צבע הגרב שאתם לובשים כרגע? אני לא מה צבע התחתונים שלכם? חחח מאיפה לי? מה הסרט האחרון שראיתם? שרק 3 אני מכורה!!! מה הדבר האחרון שאכלתם? קורנפלקס! מה הדבר הראשון שעליו אתם חושבים בבוקר? לרוץ למחשב לפני אח שלי מה אתם אוהבים לעשות בזמנכם הפנוי? לחרוז בחרוזים, לקרוא ולהיות פה בפורום! מתי היתה הפעם האחרונה שצעקתם? אתמול על אח שלי מתי היתה הפעם שצחקתם מכל הלב? אתמול אצל הדודים מתי היתה הפעם האחרונה שמישהו באמת הרגיז אתכם? אתמול אח שלי מה צבע העיניים שלכם? חום ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך? בחברה שלי ביום כיפור האחרון- איפה היית? הסתובבתי יש לך בלוג? כן יש לך משקפים/עדשות? משקפיים לראיה מרחוק אבל אני בקושי שמה אותן... מה העיר אותך היום? הכלב שלי, הוא התחיל לבכות... היית בחו"ל? כן מה המדינה האחרונה שביקרת בה? צרפת הלכת מכות? לא הוצאת מלא כסף על שטויות? לא צרחת מפחד? כן הופעת בציבור בפיג'מה? לא בכית בסרט? כן בהרבה! בכית כשסיגי מתה? לא רואה "האלופה", שונאת את טלנובלות של הוט... היית על במה? כן התעלמת ממישהו בכוונה?כן סיננת מישהו בטלפון? כן ניתקת למישהו בפרצוף? כן רצית לצרוח ולא עשית את זה?כן!!!!!!!!!!! מסר לאומה? יום יבוא וכל כדור הארץ יסגוד לדורה (מהופ) ובובספוג ויבנו רובוטים עצומים שלהם ואז הרובוטים יקבלו שכל ויחליטו שהם משתלטים על העולם ואז אנחנו נהיה עבדים שלהם...רק תזכרו שאמרתי! איך היה השאלון? סביר...

רותמי14

New member
עונה על השאלון

שם:רותם תאריך לידה:29.9.92 כינוים: רותמייי שם שהיית רוצה שיקראו לך: לאדעת....מרוצה משלי... גיל: 15 מין: נקבה מקום מגורים: פתח-תקווה...עוד מעט אורנית מזל: מאזניים מספר מזל או מספר מועדף: לא ניראה לי שיש לי מספר כזה תמונה כלשהיא: לאדעת בית ספר אוהב או שונא? אוהבת....לראות את כולם שמח שנגמרה השנה? ממש לא!סיום חטיבה זה לא כיף....:( שיעור האהוב:נראה לי ביולוגיה - שיעור השנוא:אנגליתתתת - איזה כיתה?עולה ל-י' אתה הכי קטן בשכבה, באמצע או בין הגדולים?בין הקטנים אתה הכי גבוה בשכבה, באמצע או בין הנמוכים?בין הנמוכים....בעעעעעעעע מה הבגרות הכי קשה שהייתה לך/המבחן הכי קשה שהיה לך? נראה לי מבחן גמר במתמטיקה.... כללי באיזה צבע הגרב שאתם לובשים כרגע? לא גורבת גרב עכשיו מה צבע התחתונים שלכם? לבן ושחור מה הסרט האחרון שראיתם?אני חושבת ש"חייב לאהוב כלבים" או "אין כמו בבית" אני כבר לא זוכרת... מה הדבר האחרון שאכלתם? מילקי מה הדבר הראשון שעליו אתם חושבים בבוקר?איך אני מעבירה את היום...? מה אתם אוהבים לעשות בזמנכם הפנוי? לשמוע מוסיקה....ולהיות במחשב מתי היתה הפעם האחרונה שצעקתם?אני צועקת מלא פעמים ביום....הפעם האחרונה זה היה היום.... חחחח מתי היתה הפעם שצחקתם מכל הלב?מלא פעמים זה קרה...אני כבר לא זוכרת....זה כמעט קורה כל יום מתי היתה הפעם האחרונה שמישהו באמת הרגיז אתכם?נראלי שבוע שעבר מה צבע העיניים שלכם? חום...בלע ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך?מי זוכר? נראלי מחקתי ביום כיפור האחרון- איפה היית?עם החברים ליד החטיבהה יש לך בלוג?לא יש לך משקפים/עדשות?משקפיים ללוח מה העיר אותך היום?הרעש של בציפורים מבחוץ.... היית בחו"ל? יאפ מה המדינה האחרונה שביקרת בה?זה היה הפלגה.... טורקיה וקפריסין הלכת מכות? לא רציני הוצאת מלא כסף על שטויות? ברור! מי לא? צרחת מפחד? יאפ הופעת בציבור בפיג'מה?נופ בכית בסרט? אה-הא בכית כשסיגי מתה? מה מהאלופה? אין לי הוט יש לי יס:) היית על במה? כשההיתי קטנה מהריקודי בלט :| התעלמת ממישהו בכוונה? אה-הא סיננת מישהו בטלפון?לא ניתקת למישהו בפרצוף?לא רצית לצרוח ולא עשית את זה? תמיד כשאני עצבנית...אבל זה פשוט לא יוצא:| אחרת כבר כולם היו חרשים חחחחחחח איך היה השאלון? בסדר...

Romibz

New member
עונה..

שם: רומי תאריך לידה:19.12.92 כינוים:יש הרבה... שם שהיית רוצה שיקראו לך:- גיל:14 ו7 חודשים. מין:נקבה מקום מגורים:גבעתיים. מזל:קשת. מספר מזל או מספר מועדף:2 תמונה כלשהיא:- בית ספר אוהב או שונא?לא יודעת.. שמח שנגמרה השנה?כן ולא.. כן כי חופש ולא כי גמרתי ייסודי ויש מלא ילדים שלא ילמדו איתי בשנה הבאה.. שיעור האהוב - חופשי (?)סתם.. לשון.. שיעור השנוא - ספורט , מתימטיקה,תנ"ך. איזה כיתה?עולה לט' אתה הכי קטן בשכבה, באמצע או בין הגדולים?בין הגדולים.. אתה הכי גבוה בשכבה, באמצע או בין הנמוכים?באמצע.. מה הבגרות הכי קשה שהייתה לך/המבחן הכי קשה שהיה לך?לא יודעת... כללי באיזה צבע הגרב שאתם לובשים כרגע? אני יחפה! מה צבע התחתונים שלכם? תכלת.. מה הסרט האחרון שראיתם? בקולנוע? "רטטוי" מה הדבר האחרון שאכלתם? פיתה עם חומוס.. מה הדבר הראשון שעליו אתם חושבים בבוקר? מה השעה.. מה אתם אוהבים לעשות בזמנכם הפנוי? לראות טלויזיה , ליהיות במחשב ,לקרוא,להיפגש עם חברות. מתי היתה הפעם האחרונה שצעקתם?לפני כמה דקות.. מתי היתה הפעם שצחקתם מכל הלב? לא יודעת.. מתי היתה הפעם האחרונה שמישהו באמת הרגיז אתכם?אתמול.. מה צבע העיניים שלכם? חום. ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך?ראשונה(?) בדיוק מחקתי את כל ההודעות.. ביום כיפור האחרון- איפה היית? בבית של אבא שלי נראה לי.. יש לך בלוג? לא. יש לך משקפים/עדשות? לא. מה העיר אותך היום?אבא שלי (ב 6 וחצי) כי הוא היה צריך להחזיר אותי הביתה ולנסוע לעבודה.. היית בחו"ל? כן. מה המדינה האחרונה שביקרת בה? הולנד.. הלכת מכות? כן. הוצאת מלא כסף על שטויות? כן. צרחת מפחד? כן מג'וקים.. הופעת בציבור בפיג'מה? לא. בכית בסרט? כן. בכית כשסיגי מתה?לא רואה האלופה.. היית על במה? כן.. אני לומדת משחק אז הופעתי על במה.. התעלמת ממישהו בכוונה?כן. סיננת מישהו בטלפון? כן.. ניתקת למישהו בפרצוף? אולי.. רצית לצרוח ולא עשית את זה?אולי.. כתבו 12 חברי פורום [ואל תתחילו עם "מקובלים"/ "לא מקובלים" כל אחד כותב את מי שקרוב אליו]לא זוכרת 12... מסר לאומה?תהנו מהחופש.. איך היה השאלון?לא משהו..

lital20076327

New member
עונה...כי משעממם!

:) שם: ליטל תאריך לידה: 7.1.95 ובעברי- ו' בשבט תשנ"ה... כינוים: ליטלוש, טולי, טולטול...ועוד... שם שהיית רוצה שיקראו לך: ליטל...כמו עכשיו...אני אוהבת את השם שלי... גיל: 12 וחצי.. מין: נו מה אתם חושבים?! ברור שנקבה... מקום מגורים: ישראל.. מזל: גדי- שולטטטטטטטטטטטטטטט!!!!!!!! מספר מזל או מספר מועדף: 6.. תמונה כלשהיא: ---- בית ספר אוהב או שונא? שנוא...מי אוהב בית ספר?! שמח שנגמרה השנה? מאוד... שיעור האהוב - אנגלית וספורט... שיעור השנוא - מדעים- איכס.... איזה כיתה? ו' עולה לז'...לפחות סיימתי את היסודי... אתה הכי קטן בשכבה, באמצע או בין הגדולים? יש לנו כיתה אחת מכל כיתה זאת אומרת א-1 וא-2 טיפולית אבל רק כיתה א' זה שתי כיתות...כי ב-1, ג-1, ד-1, ה-1, ו-1, ז-1, ח-1...עד כיתה ח' מכל כיתה פעם אחת...אז בכיתה אני הכי גדולה....חוץ משני בנים שגדולים ממני בשבוע..אני אמורה לעלות לכיתה ח'..אבל הפסדתי שנה או משהו כזה... אתה הכי גבוה בשכבה, באמצע או בין הנמוכים? בין הנמוכים... מה הבגרות הכי קשה שהייתה לך/המבחן הכי קשה שהיה לך? היה בבית הספר חידון על פסח מין תחרות כזאת וחייבו את כולם לעשות את החידון..המורה שלי חייבה אותנו לעשות אותו..וקיבלתי נכשל..אבל זה לא לתעודה..כולם קיבלו נכשל... כללי באיזה צבע הגרב שאתם לובשים כרגע? אני יחפה... מה צבע התחתונים שלכם? מה אכפת לכם?! חחחחחח... מה הסרט האחרון שראיתם? שרק 3..ויום רביעי הארי פוטר...בעזרת ד'.. מה הדבר האחרון שאכלתם? עוגיית שוקולד צ'יפס... מה הדבר הראשון שעליו אתם חושבים בבוקר? מה אני אעשה היום?! ואם כדאי לקום מהמיטה עכשיו או יותר מאוחר...?! מה אתם אוהבים לעשות בזמנכם הפנוי? לשחק במחשב...ולראות טלוויזיה... מתי היתה הפעם האחרונה שצעקתם? מזמן...מזמן..מזמן... מתי היתה הפעם שצחקתם מכל הלב? לפעמים בנפילים ובשיר שלנו יש קטעים קורעים ואני מזה נשפכת...כמו שעדי אמרה לצורי... עדי: " תענה לי רק בכן ולא, עמית לידך?" צורי: " כן ולא.." עדי: "צחוקים.." והיא אמרה את זה מזה מצחיק... צורי: "אפשר להגיד לא כדי לבלבל את האוייב?" עדי: "לא"..או משהו כזה... צורי: "טוב אז כן.." עדי:" כן באמת או כן בשביל לבל את האויב?" צורי: " כן באמת.." עדי" יופי..ראית צורי? כשאתה רוצה אתה יכול..."חחחחח...למי שיש את הציטוט המדוייק שיביא לי, פליז!!!!!!!! מתי היתה הפעם האחרונה שמישהו באמת הרגיז אתכם? בכיתה ד' חברה שלי..אם אני לא טועה.. מה צבע העיניים שלכם? חום.. ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך? אין לי פלאפון..הייתם חייבים להזכיר את זה?! ביום כיפור האחרון- איפה היית? בבית ובצאת הצום אצל סבתא שלי הלכנו לאכול...וצמתי פעם ראשונה... יש לך בלוג? לא.. יש לך משקפים/עדשות? כן... משקפים... מה העיר אותך היום? אמא שלי... היית בחו"ל? לא..אני טסה בעזרת ד' שבוע הבא.. מה המדינה האחרונה שביקרת בה? ישראל..ישראל ועוד פעם ישראל... הלכת מכות? כן..בכיתה ג'...עם חברה..שהיא חברה טובה שלי עכשיו... הוצאת מלא כסף על שטויות? לא... צרחת מפחד? כןן...בקומבה בסופרלנד..וגם באיזה מגלשת מים באשקלונה איזה פחד..מגלשת מים צהובה..אבל מה זה כיפית.. הופעת בציבור בפיג'מה? כן..במסיבת פיג'מות.. בכית בסרט? לא..אבל בשיר שלנו כן...סתם לא..רק התרגשתי מאוד שירו בתמרה..כאילו שרני צעק לשמים לאאאא...זה היה מזה מרגש... בכית כשסיגי מתה? לא...ממש לא.. לגמרי לא...למה לבכות בגלל סיגי?! איכס...העלובה....הם בכלל לא עשו את זה מרגש... היית על במה? כן..כל שנה בבית הספר יש לנו ערב מוזיקה..6 פעמיים ויותר הייתי על במה...בעצם הרבה יותר גם בטקסים ביד ושם..ועוד מלא... התעלמת ממישהו בכוונה? כן.. סיננת מישהו בטלפון? אני חושבת שכן.... ניתקת למישהו בפרצוף? כן... רצית לצרוח ולא עשית את זה? כן..מי לא?! כתבו 12 חברי פורום [ואל תתחילו עם "מקובלים"/ "לא מקובלים" כל אחד כותב את מי שקרוב אליו] זה לא לפי הסדר..סתם שלפתי... 1. עדן... 2. נופר... 3. ניצן.. 4. מכורה קשה... 5. אביקם 1... 6. שני.. 7. לאה... 8. יובל.. 9. רינת 4.. 10. הכוכבים.. 11. מאי.. 12. עדי... מתי בפעם האחרונה דיברת עם 9? אף פעם.. נפגשת פעם עם 8? לא... באיזה כיתה 6? עולה לכיתה ח'.. 2 ו-3,שילוב מוצלח? חחח..נופר וניצן..חחחח..אולי.. ומה עם 3 ו-4? חחח..ניצן ומיטל... יש סיכוי ל-2 ו-5? אולי..נופר ואביקם..חחחחחחחח... למה דווקא בחרת ב-1 ראשון? סתם... ולמה 12 אחרון? סתם.. 7 משתמש בסוגריים מרובעים או בעגולים? [] מאיפה לי... ל-10 יש אחים? נראה לי שכן... ובאיזה עיר הוא גר? אנא אערף.. את מי היית משדך ל-11? את עדן..חחח..סתם..אל תיקחו ללב... כבר נתת ל-5 חיבוק? לא.. ואיזה מילה 4 כל הזמן אומר? לא יודעת.. 7 כבר יצא לחופש? אני מאמינה שכן.. 6 לומד ביסודי/חטיבה/תיכון? חטיבה... איך היית מתאר את 1 במילה אחת? אחראי.. ובשתי מילים? אחראי מאוד.. ובמשפט? מקדיש הרבה מזמנו לפורום..ילד מדהים ואחראי... מה הכי מאפיין את 8? לא יודעת..אולי לאכול מעדני קרלו.. ומה אתה כבר מת להגיד ל-12? שיש לה שם מושלם! ול-11? שאני רוצה לשמוע אותה מנגנת בפסנתר.. ולכל מי שרשמת? שימשיכו להיכנס לפורום.. מסר לאומה? לפעמים צדק הוא רק כוכב.. איך היה השאלון? חמדמד..

אביקם1

New member
עונה

שם:אביקם תאריך לידה:20.8 כינוים:אין שם שהיית רוצה שיקראו לך:אין גיל:14 מין:גבר גבר מקום מגורים:לוד מזל:אריה מספר מזל או מספר מועדף:אין תמונה כלשהיא:אין בית ספר אוהב או שונא:אוהב לשנוא שמח שנגמרה השנה: כן ולא שיעור האהוב - שיעור חופשי שיעור השנוא - היסטוריה איזה כיתה: עולה לט' אתה הכי קטן בשכבה, באמצע או בין הגדולים:לא יודע נראלי מהקטנים אתה הכי גבוה בשכבה, באמצע או בין הנמוכים: באמצע ומטה מה הבגרות הכי קשה שהייתה לך/המבחן הכי קשה שהיה לך: לא יודע כללי באיזה צבע הגרב שאתם לובשים כרגע:יחף
מה צבע התחתונים שלכם:כחול מה הסרט האחרון שראיתם:לא זוכר מה הדבר האחרון שאכלתם:קורנפלקס מה הדבר הראשון שעליו אתם חושבים בבוקר:לא זוכר מה אתם אוהבים לעשות בזמנכם הפנוי:לגלוש באינטרנט מתי היתה הפעם האחרונה שצעקתם:לא זוכר לא מזמן מתי היתה הפעם שצחקתם מכל הלב:היום מתי היתה הפעם האחרונה שמישהו באמת הרגיז אתכם:אתמול בלילה מה צבע העיניים שלכם:חום ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך:אין לי ביום כיפור האחרון- איפה היית:בבית יש לך בלוג:לא יש לך משקפים/עדשות:לא מה העיר אותך היום:השעון הפנימי שלי היית בחו"ל:לא מה המדינה האחרונה שביקרת בה:לא הייתי בחו"ל הלכת מכות:כן הוצאת מלא כסף על שטויות:כן צרחת מפחד:לא זוכר הופעת בציבור בפיג'מה:לא בכית בסרט:התרגשתי בלבד בכית כשסיגי מתה:מי זאת סיגי? היית על במה:כן אבל לא בהופעה התעלמת ממישהו בכוונה:לא זוכר סיננת מישהו בטלפון:כן ניתקת למישהו בפרצוף:כן רצית לצרוח ולא עשית את זה:לא זוכר כתבו 12 חברי פורום [ואל תתחילו עם "מקובלים"/ "לא מקובלים" כל אחד כותב את מי שקרוב אליו] 1.oracle 2.רינת 4 3.עדן 4.ליטל 5.עדי 6.מכורה קשה 7.האחת היחידה 4 8.ניצן 9.xlulitx 10.מיתר 11.סהר או שחר 12.music and kola girl מתי בפעם האחרונה דיברת עם 9: לא זוכר נפגשת פעם עם 8:לא באיזה כיתה 6:לא יודע 2 ו-3,שילוב מוצלח:יכול להיות אני אשאל אוותו ומה עם 3 ו-4:לא יודע יש סיכוי ל-2 ו-5:אולי למה דווקא בחרת ב-1 ראשון:מנהלת מגיעה לה ולמה 12 אחרון:לא יודע זה לא נגדה 7 משתמש בסוגריים מרובעים או בעגולים? []:אין לי מושג ל-10 יש אחים: לא יודע ובאיזה עיר הוא גר:אין לי מושג את מי היית משדך ל-11:לא יודע כבר נתת ל-5 חיבוק:לא ואיזה מילה 4 כל הזמן אומר: ליטל (רוזנצוויג) אומרת תמיד קווול זה ידוע 7 כבר יצא לחופש:כן 6 לומד ביסודי/חטיבה/תיכון:לא יודע איך היית מתאר את 1 במילה אחת:מנהלת ובשתי מילים:מנהלת הפורום ובמשפט:לא יודע מה הכי מאפיין את 8:לא יודע ומה אתה כבר מת להגיד ל-12:גמאני אוהב קולה ומוסיקה ול-11:לא יודע ולכל מי שרשמת:ממצב מסר לאומה:אילם אמר שחירש שמע שצולע רץ ומשך לקירח בקוקו איך היה השאלון: בסדר

דונדוני

New member
עונה....

שם: דור
תאריך לידה: 27.12
כינוים: דונדוני
שם שהיית רוצה שיקראו לך: חיבוקי
מקום מגורים: רחוב שומשום
מזל: גדי
מספר מזל או מספר מועדף: 34.6775 בית ספר
אוהב או שונא? שונא
שמח שנגמרה השנה? כן
שיעור האהוב - שירה (שיעור חופשי עם שם)
שיעור השנוא - הרבה...
איזה כיתה? עולה לח'
אתה הכי קטן בשכבה, באמצע או בין הגדולים?בין הגדולים
אתה הכי גבוה בשכבה, באמצע או בין הנמוכים?באמצע
מה הבגרות הכי קשה שהייתה לך/המבחן הכי קשה שהיה לך? לא זוכר... כללי
באיזה צבע הגרב שאתם לובשים כרגע? יחף
מה צבע התחתונים שלכם? בוקסר אפור
מה הסרט האחרון שראיתם? בקולנוע "שרק 3" בבית "אמריקן דרימז"(סרט חדש על תוכנית ריאליטי אריקאית)
מה הדבר האחרון שאכלתם? עוף, אפונה ואורז...
מה הדבר הראשון שעליו אתם חושבים בבוקר? מהי כמו הגזים המשוערת שתצא מפי הטבעת שלי היום
מה אתם אוהבים לעשות בזמנכם הפנוי? לשחק פינג פונג, מחשב, טלוויזיה, חברים, טניס, ים, בריכה...
מתי היתה הפעם האחרונה שצעקתם? לפי 3 דקות ו-18 שניות על אח שלי...
מתי היתה הפעם שצחקתם מכל הלב? היום צחקתי מ"קומי קומי"....
מתי היתה הפעם האחרונה שמישהו באמת הרגיז אתכם?לא זוכר..
מה צבע העיניים שלכם? חום
ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך? תדליק את המזגן, אמא ....
ביום כיפור האחרון- איפה היית? בערב עם חברים, בבוקר לא הרגשתי טוב ושברתי צום עם שוקו אז הקעתי פעמיים...
יש לך בלוג? היה...
יש לך משקפים/עדשות? לצערי יש לי משקפיים אבל ממעיט לשתמש בהם...
מה העיר אותך היום? האור שנכנס דרך התריס..
היית בחו"ל? ברור...
מה המדינה האחרונה שביקרת בה? טורקיה
הלכת מכות? כן...
הוצאת מלא כסף על שטויות? כן..
צרחת מפחד? נראלי שלא...
הופעת בציבור בפיג'מה? אם ליפול לבריכה עם פיג'מה זה נחשב, אז כן...
בכית בסרט? ברור
בכית כשסיגי מתה? בכיתי כשתמרה נורתה...
היית על במה? כןן...
התעלמת ממישהו בכוונה? כן...
סיננת מישהו בטלפון? כןן...
ניתקת למישהו בפרצוף? כןן...
רצית לצרוח ולא עשית את זה? כן...
מסר לאומה? "החיים זה לא הכל, זה הרבה יותר"
איך היה השאלון? פסדר...

digikids

New member
ועכשיו תורי לענות.

:) שם: יפתח תאריך לידה: 24/3 י"ב ניסן כינוים: יפתחוש יפתוש FOX Boy שם שהיית רוצה שיקראו לך: יוספוס פלביוס (כבר כתבתי את זה באיזה שאלון לא?) גיל: 13 ו4 חודשים. מין: זכר מקום מגורים: איזור ירושלים מזל: די טוב האמת.. סתם - טלה. מספר מזל או מספר מועדף: 6 ו4 ואם לא אז מס' זוגי אחר. תמונה כלשהיא: לא... בית ספר אוהב או שונא? שונא שמח שנגמרה השנה? כה.. שיעור האהוב - אין שיעור השנוא - הכל ומתמטיקה בראשם. איזה כיתה? עולה לח' אתה הכי קטן בשכבה, באמצע או בין הגדולים? באמצע. אתה הכי גבוה בשכבה, באמצע או בין הנמוכים? באמצע. מה הבגרות הכי קשה שהייתה לך/המבחן הכי קשה שהיה לך? לא משו רציני כללי באיזה צבע הגרב שאתם לובשים כרגע? אני יחף.. מה צבע התחתונים שלכם? צהוב ירוק כחול מה הסרט האחרון שראיתם? הארי פוטר 5 מה הדבר האחרון שאכלתם? אני לועס מסטיק..ולפני זה פיצה ופנקייק וkisses ומלא דברים.. מה הדבר הראשון שעליו אתם חושבים בבוקר? אני לא חושב בבוקר. מה אתם אוהבים לעשות בזמנכם הפנוי? פורומים וצופים. מתי היתה הפעם האחרונה שצעקתם? עכשיו. מתי היתה הפעם שצחקתם מכל הלב? היום הייתי מסטול שצבענו את הגדוד שלי בצופים. מתי היתה הפעם האחרונה שמישהו באמת הרגיז אתכם? לא יודע מה צבע העיניים שלכם? חום כזה ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך? הוא מכובה כי אין בטריה ביום כיפור האחרון- איפה היית? צמתי בבית.. יש לך בלוג? כן אבל לא פעיל יש לך משקפים/עדשות? לא מה העיר אותך היום? אח שלי..ביקשתי ממנו להעיר אותי אם אנילא מתעורר אחרי 12 היית בחו"ל? רק חזרתי לפני יומיים. מה המדינה האחרונה שביקרת בה? ארה"ב. (ליתר דיוק איטליה..היתה שם נחיתת ביניים) הלכת מכות? לא. הוצאת מלא כסף על שטויות? כן צרחת מפחד? כן הייתי בפארקים מפחידים הופעת בציבור בפיג'מה? לא. בכית בסרט? לא. בכית כשסיגי מתה? רק השיר שלנו. היית על במה? כן. ריקוד שירה ומשחק. התעלמת ממישהו בכוונה? לא זוכר סיננת מישהו בטלפון? הרבה ניתקת למישהו בפרצוף? הרבה מאד רצית לצרוח ולא עשית את זה? הרבה מאד מאד כתבו 12 חברי פורום [ואל תתחילו עם "מקובלים"/ "לא מקובלים" כל אחד כותב את מי שקרוב אליו] 1. לאה 2. עדן 3. ניצן 4. שני 5.נופר 6.ליטל 7.אולגה 8.מכורה קשה 9. 10. 11. 12. מתי בפעם האחרונה דיברת עם 9? - נפגשת פעם עם 8? לא.. באיזה כיתה 6? נראה לי ו' או ז'.. 2 ו-3,שילוב מוצלח? יכול להיות מצחיק דווקא. ומה עם 3 ו-4? יכול להיות.. יש סיכוי ל-2 ו-5? כן מאד!! למה דווקא בחרת ב-1 ראשון? לא יודע.. ולמה 12 אחרון? - 7 משתמש בסוגריים מרובעים או בעגולים? [] לא יודע.. ל-10 יש אחים? - ובאיזה עיר הוא גר? - את מי היית משדך ל-11? - כבר נתת ל-5 חיבוק? ברור כל הזמן. ואיזה מילה 4 כל הזמן אומר? אה? 7 כבר יצא לחופש? כן 6 לומד ביסודי/חטיבה/תיכון? יסודי או חטיבה איך היית מתאר את 1 במילה אחת? לולית. ובשתי מילים? לולית מאד ובמשפט? יילדה נחמדה מפרוום השיר שלנו והנפילים. מה הכי מאפיין את 8? שהיא מכורה קשה. ומה אתה כבר מת להגיד ל-12? - ול-11? - ולכל מי שרשמת? הי כולם מה נשמע! מסר לאומה? טוב למות בעד ארצנו איך היה השאלון? משעמם טיכו

xlulitx

New member
../images/Emo221.gif../images/Emo9.gif

שם:לאה תאריך לידה:10.6.94 כינוים:ללה , לולית , פרולית XD , לולי שם שהיית רוצה שיקראו לך:שיראל:p גיל:13 מין:נקבה מקום מגורים:עכו מזל:תאומים מספר מזל או מספר מועדף:3 תמונה כלשהיא:.......... בית ספר אוהב או שונא?באמצע שמח שנגמרה השנה?כן שיעור האהוב - אנגלית שיעור השנוא - היסטוריה איזה כיתה?ח' אתה הכי קטן בשכבה, באמצע או בין הגדולים?באמצע אתה הכי גבוה בשכבה, באמצע או בין הנמוכים?באמצע מה הבגרות הכי קשה שהייתה לך/המבחן הכי קשה שהיה לך?בהיסטוריה כללי באיזה צבע הגרב שאתם לובשים כרגע? לא לובשת גרביים מה צבע התחתונים שלכם? חחחחחחחחח XD , תכלת מה הסרט האחרון שראיתם? אמ מה הדבר האחרון שאכלתם? בורקסגבינהה מה הדבר הראשון שעליו אתם חושבים בבוקר?שאין לי כוח לקום מה אתם אוהבים לעשות בזמנכם הפנוי? אמ , לעצב בפוטו , מוסיקה
מתי היתה הפעם האחרונה שצעקתם?אתמול XD מתי היתה הפעם שצחקתם מכל הלב? אתמול מתי היתה הפעם האחרונה שמישהו באמת הרגיז אתכם?אתמול מה צבע העיניים שלכם? ירוק-דבש ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך?אמ , מחברה ביום כיפור האחרון- איפה היית? בבית יש לך בלוג? כן יש לך משקפים/עדשות?אני צריכה >_> מה העיר אותך היום?אפחד XD היית בחו"ל? כן מה המדינה האחרונה שביקרת בה?לטביה הלכת מכות? כן הוצאת מלא כסף על שטויות? כן צרחת מפחד? כן הופעת בציבור בפיג'מה? כן XD , אוי , ילדות קשה
בכית בסרט? כן בכית כשסיגי מתה?לא רואה האלופה היית על במה? כן התעלמת ממישהו בכוונה?כן סיננת מישהו בטלפון? כן ניתקת למישהו בפרצוף?כן רצית לצרוח ולא עשית את זה?כן כתבו 12 חברי פורום [ואל תתחילו עם "מקובלים"/ "לא מקובלים" כל אחד כותב את מי שקרוב אליו] 1.מאי 2.נופר 3.ניצן 4.עדן 5.יפתח 6.תומר 7.אור P: 8.רינת 9.עדי 10.שני 11.אולגה 12.ליטל מתי בפעם האחרונה דיברת עם 9?אמ , לא זוכרת XD נפגשת פעם עם 8?לא באיזה כיתה 6?לא יודעת D: 2 ו-3,שילוב מוצלח?נופר , את לא מספרת לי דברים
וגמאתה ניצן XD ומה עם 3 ו-4?חחחחחחחחחח D: יש סיכוי ל-2 ו-5?אם יש כימיה אז למה לא?
למה דווקא בחרת ב-1 ראשון?כי ראיתי תניק שלה XD ולמה 12 אחרון?כי ראיתי תניק שלה אחרון D: 7 משתמש בסוגריים מרובעים או בעגולים? לא יודעת ל-10 יש אחים?נידמה לי ובאיזה עיר הוא גר?שחכתי XD את מי היית משדך ל-11?אמ , את ג'ייסון דנינו הולט אם היה לי קשר אליו
כבר נתת ל-5 חיבוק?אמ , בסמיילים?XD נידמלי ואיזה מילה 4 כל הזמן אומר?לא יודעת
7 כבר יצא לחופש?אמ , היא לא בבצפר D: 6 לומד ביסודי/חטיבה/תיכון?נידמה לי חטיבה..O: איך היית מתאר את 1 במילה אחת?חאמודה
ובשתי מילים?כפרה עליהXD (לא שזה תיאור במיוחד
, אבל שיהיה D: ) ובמשפט?אינלי כוח
מה הכי מאפיין את 8? לא יודעת
ומה אתה כבר מת להגיד ל-12?אמ , לא יודעתXDD ול-11?כנ"ל
ולכל מי שרשמת?נוו XD מסר לאומה?תחייכו , זה לא עולה כסף
איך היה השאלון?מטיש , אבל הורג תשיעום

למעלה