ראש בראש

SainTonix

New member
../images/Emo59.gifראש בראש../images/Emo59.gif

אז אחרי שעלו פה דיונים בנושא "איזה אלבום יותר טוב" - חלק אמרו שTY&TH וחלק אמרו שTCOL&D.. בואו נברר מי חושב מה, ולמה.
The Chronicles Of Life And Death VS. The Young And The Hopeless
מהו האלבום האהוב עליכם מהשניים? למה דווקא הוא? מה חסר באלבום הפחות טוב? שתפו פעולה

i heart mcr

New member
אוקיי

האלבום האהוב עליי מהשניים ובכלל הוא The Young & The Hopeless. דווקא הוא בגלל שאני מן הסתם חולה על השירים שם XD פשוט אין שיר אחד לא מעניין ולא אמיתי.. אני חושבת שהם היו 100% אמיתיים ולא מאחורי שום פוזה כשכתבו את האלבום הזה ורואים לפי הליריקס והנושאים. זה פשוט מדבר על הכל. על חבר\ה, על לעשות מה שאת\ה רוצה, אפילו על התאבדות.. אני חושבת שזה אלבום שכל מי שאוהב פאנק פופ צריך לשמוע. פשוט..גוד שארלוט. לא דביק, מרדני אפילו, עם שירים שאי אפשר לא לאהוב אותם אחד אחד ולא להידבק אליהם.. לעומת זאת בכרוניקלס, אני לא מוצאת שום ייחוד בשירים, הכל נשמע אותו דבר והשירים שאני עוד אוהבת [פרדיקטיבל וIJWL] די נראים לי ממוחזרים..וגם העובדה שיש איזה 17 שירים לא הכי תורמת לעניין.. ממ אולי הקליפים של כרוניקלס יותר טובים, אחרי הכל זה כבר אחרי הפריצה הגדולה של גוד שארלוט והם התמקצעו יותר. ולא הכי הבנתי מה הקטע של הפוזה עם האיפור המרוח [XD] אבל אוקיי.. כי פוזה בוגרת באמת זה מה שאני רואה בגוד מורנינג רבייבל חח חפירה קטנה..אבל בסדר

xoLiaty

New member
האמ אוקיי .. אמרתי כבר ואני אומר שוב -

שני האלבומים מצוינים , שניהם מציגים צדדים שונים של גוד שארלוט אבל לדעתי TCOLAD הוא ברמה הרבה יותר גבוהה מTY&TH . ב- TY&TH גוד שארלוט הביאו אותה בשירים חסרי אחריות , לא היה אכפת להם מהעולם והם הראו את זה בשירים כמו - the anthem ו - lifestyles .. כל האלבום מורכב משירים שכל כך כיף לשמוע אותם ולהזדהות איתם . השיר היחידי שמבחינתי הוא רציני באלבום הוא Hold On . אם תסתכלו על הרכב השירים בTCOLAD, אפשר לראות שכל שיר עומד בפני עצמו, והמילים של כל השירים שם פשוט מדהימים . אני מזדהה הרבה הרבה יותר עם השירים באלבום הזה, האלבום יותר רציני , ולא רק מבחינת הליריקס. הם לקחו את המוזיקה שלהם ואת הלחן למשהו פחות קופצני ופאנקי , הם עשו אלבום יותר בוגר, רציני וקודר . בקיצור לא ממש צריך להתסעק איזה אלבום יותר טוב כי אי אפשר להתווכח על טעם במוזיקה . נו אבל TCOLAD יותר טוב !!!!!!!!!! אני אישית ממש אוהבת גם את הראשון , כיף לחרוש על כל השירים שלהם !

xoLiaty

New member
אגב .. רק אני חושבת ש

האלבום החדש של קלי קלארקסון ממש טוב ? הוא די שונה מהשניים הקודמים , מוכשרת האישה בכתיבת שירים דווקא .

i heart mcr

New member
חחחחחחחחחחחחחחח

לול אני פשוט לא אוהבת כזה פופ זה הכל..שום דבר לא רע ובקשר לליריקס שלה.. הן טובות [:

xoLiaty

New member
חח זה לא ממש משנה שזה פופ ..

אני לא ממש שמה לב לסגנון של השירים אני שמה לב למילים . והליריקס ממש יפים באלבום החדש .

../images/Emo27.gifדעתי../images/Emo27.gif

מהו האלבום האהוב עליכם מהשניים? זאת הייתה בחירה מאוד מאוד קשה, מצד אחד יש את TY&TH שזה אלבום עם שירים טובים, מוכרים וממש יפים. ומצד שני יש את TCOLAD שיש בו גם שירים מוכרים אבל שהפכו לשירים הכי יפים של ג"ש (מבחינתי...) אז אני אבחר בTY&TH..... למה דווקא הוא? אני חושב שהוא יותר צעיר כזה.... יותר שטויות מאשר רצינות (חוץ מ hold on
)... מה חסר באלבום הפחות טוב? יותר שטויות אני חושב... הציניות שבשירים שלהם.... זה יותר מאפיין את גוד שארלוט.

i heart mcr

New member
חחחח../images/Emo45.gif

נו זה כיף אלבום כיפי כזהXD ציני ולרוב מצליחים להצחיק ><

אממ טוב............

דבר ראשון הרבה זמן לא הייתי פה בגלל העבודה,בגרויות והחרא שמסביב =\ וכיף לחזורררר!
אממ עכשיו לענייננו: מהו האלבום האהוב עליכם מהשניים? קשה לי להחליט איזה מהם יותר טוב כי מצד 1 TY&TH היה יותר בקטע ציני,וברוב השירים הם שמים זי* חח על העולם הזה! זה לדעתי אחלה אלבום! לעומתו TCOL&D היה אלבום פחות ציני לדעתי,השירים היו "בוגרים" יותר וזה גם אחלה חח! ואפשר לומר שהאלבומים ממש הפכים גמורים!!! מה נסגר?! - שאני לא יודעת מה לבחור גאד דאמממ! אבל אני בוחרת ב TY&TH !!! למה דווקא הוא? כי ככה...חח לא יודעת...איך אומרים? על טעם ועל ריח אין להתווכח!
מה חסר באלבום הפחות טוב? האלבום לא פחות טוב בעעע
נראלי שציניות אבל... יווו התגעגעתי!! איזה כיף לחזור!!!

Rose131

New member
ברור שדה יאנג אנד דה הופלס../images/Emo99.gif

אני אוהבת אותו יותר כי הוא פשוט הכי מגוון וכיפי. יש בו שירים רועשים, שקטים, שמחים, עצובים בדה כרוניקלס הכל נשמע מדוכא יותר, גם השירים השמחים..

SainTonix

New member
הוא מדוכא אבל אופטימי, ז"א בכל שיר יש מסר

ובכל שיר מציגים לך תמונת עולם אחרת, דברים נכונים אבל מצד שונה שמסתכל על זה . לדוגמה : Turn on channel seven at a quarter to eight You see the same damn thing It's just a different day ובכלל יש בכל שיר כמו קאטצ' כזה, או איזה משהו שהוא מנסה להגיד ולהעביר, מאחורי חלק מהשירים יש ממש סיפור. שימו לב כמה סתירות יש פה: And money talks, in this world - that's what idiots will say But you'll find out, that this world Is just an idiot's parade אז מכאן אתם יכולים להבין שקרוניקלס הוא הדיסק האהוב עלי, כי זה לא סתם עוד דיסק פאנק פופ מפוצץ באנרגיות, כי יש המון להקות שעושות את זה, הדיסק הוא סגנון גוטי שעוד לא יצא לי לראות הרבה להקות פאנק פופ עושות ומשנות ככה את הסגנון, יש בו המון מסרים והוא שינה בי המון נקודות מבט וחשיבה.

Rose131

New member
לא אמרתי שאין מסרים

אמרתי שהדיסק השני הרבה יותר כיפי

GC 4 EVER

New member
המ.

אני אהבתי יותר את TH&TH בגלל שהוא יותר כיפי וב-TCOLAD כל השירים נשמעים דיי אותו הדבר. יש בו יותר מסרים אבל בכל זאת יותר אהבתי את TY&TH. |פאקישבעיהעםהמקשים|

TCOLAD../images/Emo45.gif../images/Emo176.gif

אני מכירה את שני האלבומים, ובחרתי בכרוניקלז בגלל שהתחברתי אליו יותר, הוא העביר לי מסר יותר עמוק. אע, לא יודעת>< פשוט כרוניקלז הוא האהוב עליי שלהם.

למעלה