לסוף שבוע

../images/Emo59.gifלסוף שבוע../images/Emo123.gif

ראיתי פה הרבה נשים מסוגים שונים, מאשימות את הגברים בחוסר איכפתיות, חוסר כבוד, חוסר רגש ועד כהנה וכהנה. נשים: אתן לא קדושות מעונות, אתן לא טלית שכולה תכלת, גם אתן יודעות להיות "ביצ'יות" שלא מהעולם הזה. תודו... הפצצה: אני רוצה שהנשים מבייננו ירשמו- מה הדבר הכי נורא שעשיתן למישהו? גרמתן לו לבכות/להוציא עליכן כסף מיותר/"תפסתן אותו בביצים" כדי להשיג את מבוקשכן... אני די בטוח שלרוב נשות הפורום יש לפחות דוגמה אחת, תראו לנו שיש לכן גם את היצר הרע

free soul

New member
כן, זה קורה לי

עם גברים לא רציניים, יענו לא לוקחת אותם באופן רציני.. תמיד יש מפגש עם חברות, אני יושבת איתן... ו.........
זה כבר סיפור אחר... קורה שהחברות שלי גם מספרות... מתייעצות, מרכלות.

jessy19

New member
הממ...

אני די משתדלת שלא לפגוע באנשים שמסביבי ובד"כ אני הנפגעת...

יש כמה...אבל הכי כייף היה:

להלהיט אותו עד מוות (אם אתם מבינים למה אני מתכוונת) אצלי: להשאיר אותו עם תחתונים (אני לבושה כולי)... ואז אמרתי לו בדיוק במילים הבאות: "תשמע אני ממש עייפה, אולי כדאי שתלך".. חחחחחחחהההההההההה.... כשהו אמר: "את לא יכולה להשאיר אותי ככה" אמרתי לו... "מה אתה לא מבין אני עייפה...ולא בא לי כלום חוץ מלישון"..... הוא היה בשוק 2 דק' ואז קם התלבש והלך.... כמובן שמאז לא ראיתי לא שמעתי.........וטוב שכך........!

black side

New member
חיחי אוקי..

היה איזה אחד שנדלק עליי או משהו, קיצר נדבק אליי כל הזמן.. (תשמרו את זה בצד שניה) והיה אחד שאהבתי, אבל הייתה לו חברה, אז לא יודעת למה אני ניסיתי להתקרב לחברה שלו וחברה שלו, הייתה ידידה של זה שנדבק אליי אז אני התקרבתי לזה שנדבק אליי בשביל להגיע לחברה שלו, וסתם התחלתי איתו וניצלתי אותו בכל מיני דברים (וקיבלתי דברים בחינם;)) בסוף לא יצא מזה שומדבר חוץ מזה שאני סבלתי, כי גם שהפסקתי לנסות להתקרב אליה, הוא לא הפסיק להדבק אליי זה לא משהו ממש מרושע, אבל עוד לא עברתי הרבה בחיים.. נראה מה יהיה בהמשך *מואהאהאהאה*

flowers girl

New member
בד"כ..

כשאני נדלקת חזק על מישהו, והוא מגלה את זה ומתנהג אלי במגעילות בסופו של דבר, הוא יוצא מזה מפסיד- ובטירוף. אני מתחילה לשנוא אותו ובגדול ו"ממררת לו את החיים" עד הרגע שאני שוכחת ממנו לגמרי

למעלה