כנסו...

בקשה

היי, אני רוצה להתחפש לבריטני (בערך) מהקליפ ה-1 שלה, HIT ME BABY 1 MORE TIMWE לתלבושת של הנערה "קתולית" לומדת... למשהוא יש תמונות טובות? כי אני ממש לא מוצאת כאלה..

../images/Emo10.gif ../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifצומי|../images/Emo26.gif../images/Emo41.gif

לא היה!!
עוד שבוע לחכות!? גם השבט לא היה בשישי.... עוד שבוע שלם לחכות....
פורצת בבכי...

i4britney

New member
../images/Emo59.gif כנסו...

האתר www.miss-spears.up.co.il הוא אתר נוסף על בריטני ספירס שהתעדכן לאחרונה וחזר לפעילות , יש בו תמונות על בריטני מידע ועדכונים מידי פעם וכמו כן פורום פצצתי שחייבים לבקר בו www.britneyforums.up.co.il כנסו ואל תחמיצו! שווה ביקור

איתי 16

New member
לנדב

לנדב אתה נדב טפירו מהאתרים האחרים של בריטני? לחברי הפורום אני חדש כאן איך אפשר להיות חלק מהחבורה? [הבנתי שבת אל המנהלת]]

TetiBETTY

New member
כן,אני חושבת שזה אותו נדב...

ואפשר להיות חלק מהחבורה,אם רק תבוא
זה פורום של כוווולם
אתה מוזמן....וכן,אני המנהלת
ברוך הבא

S4BRIT

New member
הודעה חשובה!!

הפורומים הגדולים והמובילים של בריטני ישראל עברו לשרת של האתר LogOnBritney.com שייפתח בקרוב. מעכשיו אין יותר בעיות של מהירות והתחברות. אתם מוזמנים להיכנס עכשיו ולהצטרף לקהילה :). www.britneyforums.up.co.il

angei1

New member
לכל מעריצי בריטני ספירס !!!

לכל מעריצי בריטני ספירס !!! מעוניינים לקנות חומר על בריטני במחיר טוב ? אם כן שלחו לי איימיל לכתובת : [email protected]

TetiBETTY

New member
אני באה לתקוף...

רק מזהירה מראש,מנסיון קודם,שלא להציף את הפורום בהודעות של מכירה וכיוצא בזה... כי הן ימחקו
מקווה שתמצאי קונים...

A d i d a

New member
הכוכבות שאני אוהבת../images/Emo70.gif../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif

הכוכבות שאני אוהבת התאחדו לזמן מה

למעלה