שרית קרפ הממי בנבחרת
ר רקדנית בובתית New member 3/12/06 #6 מסכימה! ממש לא אהבתי אותה. השיער שלה זה הדבר היחיד שנתן את ההופעה. אבל זאת דעתי
נ נולדה לרקוד New member 3/12/06 #8 ../images/Emo45.gif וואיי עכשיו שאני חושבת על זה.. היא כמו דנה פרידר בעונה הקודמת.. שתיהן רוקדות נחמד.. לא יותר מדי.. מי ייתן ותעוף מהר
../images/Emo45.gif וואיי עכשיו שאני חושבת על זה.. היא כמו דנה פרידר בעונה הקודמת.. שתיהן רוקדות נחמד.. לא יותר מדי.. מי ייתן ותעוף מהר
נ נולדה לרקוד New member 3/12/06 #4 אוףף בכלל לא התלהבתי ממנה באודישנים היא נראית לי פרוטקציונרית כזאת..
י יעלוש14193 New member 3/12/06 #11 ../images/Emo20.gif חבל.. היא לא איומה.. מדי.. אבל יש טובים ממנה.. וחבל שלא לקחו אחד אחד יותר טוב ל16.. ממש חבל
../images/Emo20.gif חבל.. היא לא איומה.. מדי.. אבל יש טובים ממנה.. וחבל שלא לקחו אחד אחד יותר טוב ל16.. ממש חבל
מ מציאות מלוכלכת New member 4/12/06 #12 מישהו יודע... אם אורי מאיר או לטם (שכחתי את שם המשפחה) עברו לנבחרת ???
J JULI4561 New member 5/12/06 #14 אויייש כל כך דנה פרידר ! ! ! זה ברור שבגלל שהיא דוגמנית/שחקנית היא נבחרה :/
B Beat Girl New member 5/12/06 #15 דנה פרידר לא התקבלה בעקבות פרוטקציה. היא הייתה כולה מעודדת של מכבי ת"א.. אני לא מבינה מה כולם רוצים ממנה, היא לגמרי הוכיחה את עצמה,. היא רדקנית ג'אז מעולה.
דנה פרידר לא התקבלה בעקבות פרוטקציה. היא הייתה כולה מעודדת של מכבי ת"א.. אני לא מבינה מה כולם רוצים ממנה, היא לגמרי הוכיחה את עצמה,. היא רדקנית ג'אז מעולה.
M Miss Pointe New member 6/12/06 #19 ../images/Emo187.gifתראי, היא מתכוונת... שתיהן לא בדיוק "בלרינות". הן יותר כוסיות שמתאימות לקליפים, עם כל הידע המעולה בג'אז והאהבה למחול. כבר מההתחלה זה מן הצפוי שהן לא יגיעו לשלבים המתקדמים יותר של התוכנית.
../images/Emo187.gifתראי, היא מתכוונת... שתיהן לא בדיוק "בלרינות". הן יותר כוסיות שמתאימות לקליפים, עם כל הידע המעולה בג'אז והאהבה למחול. כבר מההתחלה זה מן הצפוי שהן לא יגיעו לשלבים המתקדמים יותר של התוכנית.