J u s t M a y a

New member
../images/Emo58.gif

טוב, אני אעשה את זה קצר, סליחה על חוסר הנימוס ושלא ניצלש"תי. הארי הוא אחד מההורקרוקסים? [כן, אני מודעת לעובדה שאני כ"כ בדיילי ושבטח דיברתם על זה פה עשרות פעמים בפורום]. אר, לא תיארתי שגק"ר מסוגלת למעשה נתעב כמו זה. קודם סדריק, אח"כ סיריוס, ואז דמבי, ועכשיו הארי? זנות.

Shaby Sababy

New member
חחח בהתחלה זה נראה כמו השם שלי

אור שטיין
לא הבנתי איך את מכירה אותי

mjlk

New member
מי יודע..../images/Emo118.gif

אולי הבא בתור הוא... עוד קצת למטה נו עוד קצת
דובי!!! O___o חחחחחחח

אדם חדש

New member
ניצול ציני וחסר לב!

אני מקים בזאת את על"ן! (העמותה לזכויות נצלשים!) כל מי שרוצה להצטרף שישים
ושיכתוב למה לנצלשים מגיעות זכויות! למצטרפים המאושרים תינתן עוגיה וירטואלית! |עוגיה| (למרות שדי סביר שיש לכם כבר מספיק במחשב)

שרוףעלhp

New member
../images/Emo45.gif אז מה אם זה שאלות לא חשובות.

זה שאלות בכל זאת ומגיע להם התיחסות ותשובה!!!!!!!!!!!!!!

Get A Liiiiife

New member
ממ, אפשר להסביר לי מה זה שירשור..

נצל"ש וכל זה? ושאלה.. יהיו רק 7 ספרים? :\

ToryMaster

New member
בעיקרון זה מוסבר בתקנון

אבל הסבר קצת יותר מקיף [נא לקרוא את התקנון בכל מקרה]: שרשור זה מיועד לקבץ את כל השאלות וההכרזות הקטנות שלא יפתחו סביבן דיון או שנשאלו עשרות פעמים בעבר, במטרה לשמור על סדר בפורום. שימו לב, אין לנצל"ש שרשור פעיל אחר כל עוד יש שרשור נצל"שים בר הקפצה (כלומר בן פחות מ72 שעות), גם אם צריך לחפש בעמוד השני. הודעות מהסוגים שתוארו למעלה יש לשרשר אך ורק לכאן. הודעות שלא ישורשרו על ידי הכותב ישורשרו או ימחקו על ידי אחת המנהלות, בהתאם לשיקול דעתה, ובלי אזהרה מוקדמת. מתוך תקנון הפורום על השרשור: הודעות המכילות שאלות קטנות או הכרזות קטנות שלא ילוו בדיון בעל משמעות כלשהי, יש לשרשר לשרשור "שאלות קטנות ונצל"שים" שיסומן על ידי האייקון
.

למעלה