udirot1

New member
יש על זה תשובה באתר המקורי

זה שהוא עוד לא ביצע את זה לא אומר שהוא לא יבצע את זה. יש לסנייפ עוד זמן.

Stinki Winki

New member
אגב הנדר../images/Emo58.gif

הוא לא נדר להגן על דראקו?>< או שהוא נדר להגן עליו וגם להרוג את דמבי?

motti261

New member
יש הסבר נוסף באתר ../images/Emo58.gif

ייתכן, וכל עוד האדם איתו ביצעת את הנדר הכובל מאמין שאכן ביצעת אותו, אז עונש המוות הצפוי למפר הנדר לא מופעל.

black robe

New member
ז"א שמי שבסוף הורג את../images/Emo58.gif../images/Emo63.gif

מי שמפר את הנדר הם אנשים רגילים? כאילו, הוא לא מת בעצמו? אז אם זה ככה: איך יכול להיות שאוכלי-המוות ידעו על הנדר? הוא אמור להיות סודי! מה, יכול להיות שבלטריקס גילתה להם? ז"א אוכלי-המוות היו אמורים להרוג את סנייפ אם הוא היה מפר את הנדר? או אולי בכלל דמבלדור עצמו? וואי, אני כלכך מבולבלת

udirot1

New member
לפי מה שהבנתי

אם מישהו מפר את הנדר, אז זה כאילו עשו עליו פולסא דנורא.

black robe

New member
אז זה רק מחזק את הדעה ../images/Emo58.gif../images/Emo63.gif

שלי על זה שדמבלדור כן מת. כי אם סנייפ היה מפר את הנדר הוא היה מת לא? משמע שהוא לא הפר את הנדר. ומשמע שדמבלדור אכן מת.

udirot1

New member
התעלמת מההודעות פה.

אני התכוונתי שכאילו זה יהיה בסדר להרוג אותו, לא שהוא ימות סתם, וגם זה לא קצוב בזמן.

black robe

New member
אה, סורי, לא הבנתי אותך נכון../images/Emo63.gif

זה באמת קצת מבלבל...
אני עוד מתחילה לחשוב באמת שדמבלדור אכן לא מת.

smady by

New member
כל הכבוד.. ../images/Emo58.gif

חבל שלא חיכיתי יותר זמן - קראתי כבר את האנגלית :] (חוץ מהקטע של הסלאגיש ממורי) אני אישית מכחישה כל מוות בכיבול של דמבלדור!
חחחח סתם- אני פשוט נוטה להאמין לדברים שהועלו שם (ושאני שמתי לב אליהם עוד כשקראתי) אלוש, את קוראת את זה?

../images/Emo58.gif../images/Emo188.gif

לא יודעת..לא משכנע אותי. כם אם דמבלדור לא מת (מה שסביר להניח לא נכון) זה סיפור אבוד כי הוא קבור. חוץ מזה שלא קוברים בנאדם חי. במידה והוא כן היה חי, אחרי הקבירה הוא כבר היה מת מחוסר חמצן או משהו בסגנון. שורה תחתונה: ככה או ככה דמבלדור מת

ואייי../images/Emo58.gif

איזה השקעהההה!! בסוף אני אתחיל להאמין שזה נכון.. אבל בנתיים אני חושבת שדמבי מת]=

razurgansoni

New member
שימו לב!! בקשר למוות בשישי ../images/Emo58.gif

ראיתי את הבלוג הזה שמספק המון הוכחות למה המוות של דמבלדור בספר השישי לא באמת התבצע... זה ממש ממש מעניין כדאי מאו דלקרוא את זה! הכי מוזר זה החלקים החסרים בתרגום האנגלי והברטי לעומת האמריקאי לדעתי.. בכל אופן הנה הכתובת.. תכתבו בבקשה מה דעתכם על זה!! http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=dumbisnotdead

למעלה