dolly the lamb

New member
../images/Emo58.gif

לא להאמין למה שקרה בספר השישי... רק אתמול נסעתי לקנות אותו, וכבר סיימתי אותו. לא יכולתי להניח אותו לרגע מהיד. דייייייי, למה זה קרה?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!? ידעתי שמישהו מת, אבל הוא.....................................??? (אני לא אומרת את השם, כי למרות שסימנתי שזה ספוילר אני לא רוצה להרוס לאף אחד אם מישהו ייכנס בטעות!!) רולינג, למה עשית לי את זה?
למה עשית להארי את זה.........................................? נו, אני מוכרחה להודות שבמובן מסויים זה כן היה מתבקש... אבל... אוף, כל עמוד לאחר שהוא מת ציפיתי שפתאום יקרה איזה נס ויגלו שזה לא באמת הוא שמת... שזה מישהו שהתחזה לו בשיקוי פולימיצי או משהו מעין זה

ToryMaster

New member
בגלל ../images/Emo58.gif

שהגיע הזמן שהארי יעשה את העבודה בעצמו. בגלל זה היא גם מנעה מלופין לשלוח לו מכתבים וזה, לדעתי. הארי צריך לדעת שהוא עומד בפני עצמו.

dolly the lamb

New member
נכון...../images/Emo58.gif

וזה היה חשוב... אבל בכל זאת, עכשיו אף אחד לא מוגן יותר

Marth Darunia

New member
לא נכון ../images/Emo58.gif

המסדר עדיין קיים, ותאמיני או לא - יש קוסמים המסוגלים להגן על עצמם גם בלי עזרתו של דמבלדור.

2 Mיכל

New member
אבל אבל../images/Emo7.gif../images/Emo58.gif../images/Emo187.gif../images/Emo42.gif

זה כבר לא אותו הדבר... וזה שיש קוסמים שמסוגלים להגן על עצמם לא אומר שאין עוד פי 10 מהם שלא יכולים. גם כשדמבלדור היה בחיים והנהיג את המסדר אמיליה בונז וקרקרוף נרצחו, אוליבנדר נחטף, היה איזה פיצוץ של גשר מוגלגי וזה רק מה שרלוונטי לסיפור.

למעלה