../images/Emo58.gif

אז כרגע ראיתי את הפרק של היום בארה"ב. כמה הערות: א. הופ, אל תדחפי את האף שלך לחיים של ג'ניפר, היא בת ילדה גדולה והיא יכולה להסתדר לבד ב. מה קשור "עדיין, היית האהבה הראשונה שלה"?! ג'ניפר עכשיו מאוהבת בטירוף בג'ק! פרנקי כבר לא מזיז לה את הבוהן הקטנה ברגל שמאל! ג. אהבתי את הפלאשבק של ג'ק וג'ן [למה לא היו עוד? :(] ולמרות הפאשלה בסוף, הסצנות היו ממש טובות... ד. שוב הוציאו את ג'ניפר מטומטמת. ככה בדיוק זה הלך- *ג'ניפר נותנת לג'ק את משקה הקיוי ואצות שלו
* *ג'ק בולע את הכל וכמעט נחנק מרוב גועל
* ג'ניפר: "הו ג'ק, זה באמת כ"כ מגעיל?" ג'ק: "מה פתאום, כשמתרגלים אליו, הטעם נהדר
" ג'ניפר: "יופי!!!111 עכשיו אפשר להכין לך עוד אחד בתוספת ארוחת נבטים בתור ארוחת ערב!!" *ג'ק עומד לבכות עוד שניה
* ה. יסלחו לי מעריצי הופ, אבל היא פשוט הייתה כ"כ מעצבנת, כ"כ... שתפסיק לחזור על כל מה שהיא אומרת! הבנו כבר בפעם ה-1284249 שלדעתך פרנקי הוא אחלה גבר [ככה היא גם חושבת על פטריק, אבל בכלל אפשר לראות שמשהו דפוק אצלה] ותפסיקי לדחוף אותו לג'ניפר! הסיפור שלו איתה נגמר ברגע שהוא עזב לניו יורק והיא פגשה את ג'ק! בחיי, עוד פרק שהתחשק לי לזרוק עליה איזו נעל.
 

Jasper Jasper

New member
בקצב הזה ../images/Emo58.gif

לא ישארו לך שום זוגות נעליים.פה היא דורשת כפכף לראש,שם היא דורשת נעל עקב חדה. שמישהו יפסיק כבר עם ה"פרנקי וג'ניפר היו כ"כ מאוהבים בתיכון.כולנו היינו בטוחים שהם יתחתנו.פרנקי הוא האהבה הראשונה של ג'ניפר".כמובן שכולם שוכחים שהוא נפרד ממנה במכתב,לא לפני שהוא בגד בה בסאלם עם המורה המעצבנת הזו. ולמה כולם חושבים שמה שג'ק עשה היה כזה אצילי,ושהעובדה שפרנקי חסר החיים הסכים היא אפילו עוד יותר אצילית? כמובן שהוא מספר את זה לכולם כאילו אין לו בכלל כוונה להיות עם ג'ניפר,כשהרי ידוע לנו שזה לא המקרה. הסצינות של ג'ק וג'ניפר בשדה התעופה היו טובות,אהבתי גם כשהם היו שם לפני כמה חודשים.רק..למה הם לא צעקו על מטוסים? זו הייתה הזדמנות טובה להוציא את האנרגיות שם.בכל מקרה,משחק מעולה של מיסי ומאט.המצגת הזו הייתה עלובה,הפלאשבק טוב,וכל הסצינה האחרונה של הצילומים הייתה פרסומת אחת גדולה למצלמות האלה. וריילי לא יכול לכתוב סיפור בלי לכתוב את אחת הדמויות בצורה מטומטמת.לרוע המזל,זו ג'ניפר.אחרת איך הוא יוכל להתחיל את המשולש הנפלא הזה?
 

Jasper Jasper

New member
אה,ומה שמשעשע ../images/Emo58.gif

(וחייבים למצוא משהו משעשע בסיפור הגרוע והמדכא הזה),הוא שהרי מאט שותה במציאות את השייקים הירוקים והדוחים האלה.זה בטח מעדן בשבילו
 

abcd80

New member
מה אתה רציני? ../images/Emo58.gif

אולי זה איזה מילק שייק באמת טעים ..אני לא מאמינה שהוא שותה איזה משהו מגעיל באמת
 

Jasper Jasper

New member
חח רציני

הייתה איזושהי תוכנית שליוותה אותו במשך יום שלם,אז הוא שותה מילקשייקים ירוקים,בריאים ודוחים כאלה במציאות.בגלל זה משעשע אותי לראות את ג'ק "נאבק" לשתות אותם.
 
|S| אי אפשר לומר שהוא לא עושה הכל

כדיי להיכנס לדמות שלוP: ראיתי שמועות שכנראה מנסים להחזיר את מרי בת' אוונס כדיי שתנסה שתתן לג'ק hard time על זה שהוא ניסה להתאבד ודובר על זה שצריך לעשות הכל כדיי להחזיר גם את סטיב, אז חשבתי- למה שלא ישלחו את בוני לאיזה כנס של שוטפות רצפה/מנהלות מסעדה שיש להן אובססיה למוזיקת קאנטרי, יספרו דרך מימי/הבהמה שהיא פגשה שם איזה קאובוי וביחד הם החליטו להקים להקה שעכשיו היא מצליחה בסינגפור-עד כדיי כך שהם עושים שם סיבוב הופעות ויחזירו את אדריאן, כמו שצריך, ואז בכלל יהיה סבבה לגמרי!
 
למעלה