amirco2005

New member
../images/Emo58.gif

ברייטינג סופר כי תום אבני ודון לני-גבאי(רוני) הם חברים במציאות. שאלו את תום אבני כיצד התפתח הקשר, וכך התגלה ספוילר. תום אבני סיפר כי "היו להם סצנות משותפות ונשיקות." דאמט. הרייטינג המעצבנים האלה.

נעמקה19

New member
הלואי שאדית חצור וטל מוסרי היו ביחד

הם מה זה נראים מתאימים...

נעמקה19

New member
אז מה?!

לפני שהם התחתנו הוא יכול היה להתחתן עם אדית. אדית לא נשואה..
(אני מצחיקה את עצמי בטימטום שלי...)

baril

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo187.gif../images/Emo6.gif נעם את קורעת אותי

אני חולה עלייך יא קרועה

baril

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo187.gif../images/Emo9.gif

חמודה! אחח אבל עכשיו שחושבים עלזה.. אדית וטל יכולים להיות אחלה זוג.. אני חולההה.. :[ סתבי תטפלי בי

KiShKooSh

New member
חחח נכון../images/Emo3.gif

אבל זה סוג של מצב אינטימי (עם כל הצוות מסביב, ורובי עוצר אותם
, אינטימי מאוד)

amirco2005

New member
האמת היא ש...(גם כן כולל ../images/Emo58.gif)

קצת התאכזבתי מהרומנים של העונה הקודמת. הקטע של רוני וניני היה טיפשי. ומה עכשיו? רוני עם הדמות של תום אבני? טיפשי מאוד... ידידיה ויטל סיפר בפרק 60 שצפויים הרבה זוגות מפתיעים. האמת היא שלזה אני לא מחכה. מה הם יעשו עכשיו? אלי עם בחור חדש? מיקה עם אדם? דורי עם איה? די, הגיע הזמן להפסיק עם ההתפתחויות הרומנטיות המוגזמות. כי זה כבר עובר את גבול הטעם הטוב בעיניי. אני מקווה שבעונה השנייה לא יגזימו עם זה יותר מדי - אבל לפי הספוילרים זה לא אפשרי כרגע.

chen010189

New member
אני אומרת - סמוך על גיורא!

הייתה אחלה עונה, מותחת, מרגשת, מצחיקה... ואני בטוחה שתהיה גם אחלה עונה שנייה! אם נראה לכם זוג מוזר - בטוח יש לזה סיבה... ספוילרים לא יעזרו ובטוח אם תראו את העונה השנייה פתאום תגידו "אה! עכשיו הכל ברור" וככה זה בסדרות\טלנובלות תמיד יהיו סיפורי אהבה
גם אם הם הזויים וגם אם לא סה"כ אם הסדרה הייתה נוגעת רק במציאות כל הזמן... היא הייתה משעממת

KiShKooSh

New member
לא המציאות שלי../images/Emo6.gif!

טוב באמת נרא לי יצאתי קצת מפגרת שאמרתי לגיורא את זה שאני צריכה למכור לו זכויות על החיים שלי, כי פשוט הוא לא מכיר את החיים שלי הם פשוט פסיכים לגמריי

chen010189

New member
אמרת שיש לך ת'כישרון לכתוב

אז אני ממש מתה שתעלי אותם בתור סיפור - או במקרה שלך, ספר! הייתי עושה את בעצמי... הופכת הכל לספר שלם אבל אני לא בטוחה שיעזור אם מישהו אחר יהפוך את החיים שלך לכתיבה כי את זאת שיודעת את כל הפרטים הכי קטנים, ומה את בעצם רוצה להעלות על כתיבה אם תוציאי ספר טוב, תוכלי לשלוח אותו להוצאה לאור יש הרבה ספרים שמספרים בעצם על חיים ולא רק של סופרים ראיתי כל מיני ספרים שמספרים על חיים של אנשים... שהעלו סיפורים מהחיים שלהם... קראתי אחד לפני כמה שנים תנסי! סיפור שלי שכתבתי ע"פ משהו שקרה לי בחיי האהבה האישיים שלי התפרסם פעם במעריב לנוער

chen010189

New member
ואגב לא חייב שתספרי על החיים שלך -

את יכולה לקחת דמויות ועלילה על-פי הסיפור חיים שלך... ככה בעצם רוב האנשים עושים. איפה שכתוב בדרך כלל "נכתב ע"פ סיפור אמיתי" וכו'...

KiShKooSh

New member
אבל אני צריכה מוזה לכתיבה...

כמו שעכשיו עם התחרות של בןבן אני לא מסוגלת לכתוב פשוט כי אין לי מוזה וזה מעצבן

KiShKooSh

New member
אני כותבת עכשיו, אבל זה שונה..

כי זה אני עושה בגלל האדום, לא ממש בגל שאני רוצה

למעלה