מעיפים את מריה פרק הבא!! וארי עשיר זה סתם היה תרגיל עלוב של ההפקה!
H hippy girl New member 26/10/05 #1 ../images/Emo58.gif מעיפים את מריה פרק הבא!! וארי עשיר זה סתם היה תרגיל עלוב של ההפקה!
נ נעמהdj21 New member 26/10/05 #2 אבל לא נראה לי שעשיר כמו שמתארים... וברור שזו לא האמת ,ארי מדבר ברמה גבוהה ומרגישים שהוא חכם ,אז לא יכול להיות שהוא גומר בסוף במכולת שכונתית ,זה דפוק. אבל אני לא בטוחה בכלל שיש לו חברת קומיקס וכל זה ,אלא שהוא סתם בנאדם עם כסף.
אבל לא נראה לי שעשיר כמו שמתארים... וברור שזו לא האמת ,ארי מדבר ברמה גבוהה ומרגישים שהוא חכם ,אז לא יכול להיות שהוא גומר בסוף במכולת שכונתית ,זה דפוק. אבל אני לא בטוחה בכלל שיש לו חברת קומיקס וכל זה ,אלא שהוא סתם בנאדם עם כסף.
A adi2121 New member 27/10/05 #5 לא קשור,יש גם אנשים חכמים שעובדים במכולת. אבל לארי יש מין אופי נהנתן כזה.
Y yaki123 New member 27/10/05 #4 אממ..בטח מהבנות שנשארו..כי../images/Emo27.gif אני דיברתי כמה פעמים במייל עם מרי.. אז בטח היא או מריה או נטע אומרות ספויילרים..לא יודע
אממ..בטח מהבנות שנשארו..כי../images/Emo27.gif אני דיברתי כמה פעמים במייל עם מרי.. אז בטח היא או מריה או נטע אומרות ספויילרים..לא יודע
H hippy girl New member 27/10/05 #8 מממ בקשר לתגובה שלך למטה... אין לי עוד ספוילרים... סורי[= אבל אם אני אשיג עוד אני אביא לך..[[[=
נ נאאאטלי New member 27/10/05 #7 גם אתה פה../images/Emo35.gif../images/Emo11.gif../images/Emo29.gif ^$%&$%&$%^$%^%$&%^ אהאההאהאהאהא