ToLoN

New member
../images/Emo58.gif

בפרק שאמור להיות שבוע הבא.... נייתן ינסה להתאבד... מה יהיה איתו בסוף? מישהו יודע???

ToLoN

New member
אמממ ועוד משהו.. ../images/Emo8.gif

באותו פרק (19) שקרן דב ברוק ופייטון במועדון רוקדות... מושמע ברקע שיר ממש ממש ממש יפה.... מישהו יודע אולי איך קוראים לו? איך אפשר לברר את השם של השיר..? תודהה רבההה =) טל...

oriane5

New member
לשיר קוראים...

לשיר קוראים son's gonna rise של Citizen Cope ואת יכולה פעם הבאה לבדוק את שם השיר בעצמך, בעזרת האתר של ה-wb בדף של music: http://www.thewb.com/Music/Show/0,10944,||1490,00.html

מה???????????????????../images/Emo58.gif

מאיפה אתה קורא ת'תקצירים של העונה השנייה? ניית'ן מתאבד אני מתה..(אבל אני זוכרת שהוא לא ימות כי הוא הרי יהיה מעורב בתאונת דרכים בפרק סיום העונה ה2 לא?

yasminale

New member
../images/Emo58.gif זה כל הקטע..

הוא ולוק נוסעים עם דוד של נייט למסלול מרוץ מכוניות שדוד של נייט מנהל.. ואז בתדריך דוד שלו אומר "המהירות הכי גבוהה היא 7.. אפחד לא עובר את זה, ברור?!" ואז הם מתחרים.. וכולם נהנו והגיעו לקו הסיום ונייט ממשיך לנסוע.. ואז רואים שהוא לוחץ על הגז ואז המהירות שלו עולה ל-10 וברקע רצים פלשבקים מהחתונה עם היילי, הפעם הראשונה שלהם, הפעם שהיא עזבה... ואז הוא מתנגש בקיר כמה פעמים וכמעט מת.. והוא ניסה להתאבד כי הראו בסוף הפרק שלוק אומר שלפי הסימנים על הקיר הוא רק היה צריך לפנות שמאלה כדי לא להתנגש.. והוא לא עשה את זה.. כאילו הוא "ניסה להתנגש".. וזה מה שהוא עשה... כמה בכיתי בקטע הזה =[ נראה לי שזה הפרק הכי עצוב שהיה בכל העונה השנייה, אם אם לא הכי עצוב בשני העונות. התסריטאים שם נורא אוהבים תאונות דרכים
(אמא של פייטון שמתה, לוקאס שכמעט מת, עכשיו גם ניית'ן)

yasminale

New member
../images/Emo58.gif

התאונה של נייט קוראת בפרק שיהיה ביום שישי הקרוב.. הפרק הוא מספר 2.19 קוראים לו- i'm wide awyek, it's morning נדמה לי.

למעלה