../images/Emo58.gif

האם היתה לך אהבה נכזבת? האם שברת למישהו את הלב ? מה אתה הכי אוהב לאכול? איך היית מגדיר את האישיות שלך במילה אחת? איזה בגד לבוש מגדיר את האישיות שלך? איזה בנאדם הוא הבנאדם שאתה הכי מעריך? ולמה? מי החבר הכי טוב שלך? מה אתה הכי שונא בעצמך? כמה זמן אתה מול המחשב ביום? איך אתה רוצה שהעתיד שלך יראה? איך אתה מסתכל על העבר שלך? נימה אופטימית או פסימית? מה אתה הכי שונא בחברים שלך? מה אתה הכי אוהב בחברים שלך? מה הוא ערך יותר עליון אצלך? חברות/ אמון או משפחה? את מי בא לך לחבק עכשיו? למי בא לך להביא מכות כרגע? למה אתה מחייך/בוכה עכשיו? ממה אתה הכי אוהב לצחוק? מה הכי מרגיע אותך? איזה ספר היית ממליץ לאנשיםבמצב חברתי קשה? איזה ספר היית ממליץ לאנשים שהאף שלהם גבוהה מדיי? האם התנשקת? על מה אתה הכי אוהב לדבר? אתה אוהב שיחות נפש? אתה מאמין בפסיכולוגיה? איזה עונה אתה יותר אוהב? חורף או קיץ? למה? מה החלום הכי מפחיד שחלמת? מי הבנאדם האחרון שהעליב אותך? מי הבנאדם האחרון שגרם לך להרגיש מיוחד? למי עזרת בפעם האחרונה? אתה מגדיר את עצמך בתור מישהו טוב? אתה מאמין באוטופיה (עולם מושלם)? מתי לדעתך אפשר להתחיל לקיים יחסי מין? באיזה גיל? האם לדעתך יש גיל למיניות? מה אתה הכי לא אוהב בחברה הישראלית? מה אתה הכי אוהב בחברה הישראלית? לאיזה מקום בעולם בחיים לא תלך? למה? איפה היית מת להיות? למה? מהו המקוםפ שאתה מרגיש בו הכי בטוח? האם אתה מתבייש לבכות ליד אנשים? מה הייתה הפאדיחה הכי גדולה שלך? מה דעתך על סטיגמות? אתה בריב עם מישהו כרגע? מי הבנאדם האחרון שאמרת לו מילה טוב? מה יותר טוב? למות מאושר בגיל 60 או למות בגיל 100 אחרי כמה שנות מחלה? אתה חושב על מוות? מוות מפחיד אותך? איך אתה חושב שיזכרו אותך אחרי שתמות? למי אתה מתגעגע עכשיו? אתה כותב שירים? מה התחביבים שלך? מיהו בנאדם עני בעינך? (בלי שום קשר לכסף) מיהו בנאדם עשיר בעינך? מה אתה הכי שונא בבני המין השני? מה אתה הכי אוהב בבני המין השני? מי הטיפוס שהכי מושך אותך מבחינת אופי? מאמין במסתורין? מה הדבר הראשון שאתה עושה שאתה קם בבוקר? מי הזמן האהוב עליך? מה הדבר הכי יפה שעשו למענך? איזה מתנת יומולדת הכי אהבהת לקבל? האם יש לך חפצים שיקרי ערך בעינך? מה התחפושת שהכי אהבת להתחפש אליה? האם לדעתך יש מושלמות בעולם? אתה פרפקטציוניסט (אחד שחושב שהכל חייב להיות מושלם)? אתה מאמין באהבה? אתה אדם נאמן?

התשובות שלי...

האם היתה לך אהבה נכזבת? מממ לא ממש... האם שברת למישהו את הלב ? לא יודעת לא ניראה לי... מה אתה הכי אוהב לאכול? כל דבר דיאטטי איך היית מגדיר את האישיות שלך במילה אחת? נחמדת איזה בגד לבוש מגדיר את האישיות שלך? זרוק-סטייליסטי איזה בנאדם הוא הבנאדם שאתה הכי מעריך? אמא שלי ולמה? כי היא מצליחה לעבור את הכול בשקט בלי להתלונן מי החבר הכי טוב שלך? בר מה אתה הכי שונא בעצמך? את הפינוק כמה זמן אתה מול המחשב ביום? תלוי..בדר"כ שעתיים גג... איך אתה רוצה שהעתיד שלך יראה? שיהיה טוב... כמו כולם לא?! איך אתה מסתכל על העבר שלך? נימה אופטימית או פסימית? תלוי..העבר הממש רחוק דווקא היה תלוי...העבר הקצת קרוב (שלוש שנים אחרונות) גרוע. מה אתה הכי שונא בחברים שלך? שהם לא מבינים אותי (חוץ מבר!) מה אתה הכי אוהב בחברים שלך? צוחקים המון, יודעים לעזור כשצריך.. מה הוא ערך יותר עליון אצלך? חברות/ אמון או משפחה? אמון את מי בא לך לחבק עכשיו? את אסף למי בא לך להביא מכות כרגע? מור למה אתה מחייך/בוכה עכשיו? מחייכת..כי טוב לי.. ממה אתה הכי אוהב לצחוק? מהשטויות, הדברים הכי דפוקים.... מה הכי מרגיע אותך? סיגריה איזה ספר היית ממליץ לאנשיםבמצב חברתי קשה? מממ... לא יודעת... איזה ספר היית ממליץ לאנשים שהאף שלהם גבוהה מדיי? גם לא יודעת.. האם התנשקת? ברור על מה אתה הכי אוהב לדבר? על הכול בדר"כ אתה אוהב שיחות נפש?כן אתה מאמין בפסיכולוגיה? כן איזה עונה אתה יותר אוהב? חורף או קיץ? למה? חורף ,כי הבגדים יפים ויורד גשם כזה כיפי ומיתכרבלים בשמיכה ולא מזיעים ומסריחים וכול זה. מה החלום הכי מפחיד שחלמת? שנפלתיח ממדרגות (נשמע דפוק הא?) - היה לי חלום שכול הזמן חזר על עצמו שאני נופלת ממדרגה ובדיוק ברגע שהייתי אמורה ליפול אז הייתי מיתעוררת בבהלה .. מי הבנאדם האחרון שהעליב אותך?מישהו מעפן.. . מי הבנאדם האחרון שגרם לך להרגיש מיוחד? אסף למי עזרת בפעם האחרונה? חברה אתה מגדיר את עצמך בתור מישהו טוב? כן ..כשאני רוצה אתה מאמין באוטופיה (עולם מושלם)? לא מתי לדעתך אפשר להתחיל לקיים יחסי מין? באיזה גיל? מתי שבאמת מרגישים שמוכנים לזה... אז בכול גיל..העיקר לא מתוך לחץ או משהו.. האם לדעתך יש גיל למיניות? לא מה אתה הכי לא אוהב בחברה הישראלית? הבהמתיות מה אתה הכי אוהב בחברה הישראלית? החום והאהבה לאיזה מקום בעולם בחיים לא תלך? למה? כול ארצות ערב...פשוט מגעיל אותי איפה היית מת להיות? למה? בניו יורק עם אסף , כי אני פשוט מתה על המקום הזה מהו המקוםפ שאתה מרגיש בו הכי בטוח? בבית האם אתה מתבייש לבכות ליד אנשים? ממש לא מה הייתה הפאדיחה הכי גדולה שלך? דפקתי גלבה מול כולם... מה דעתך על סטיגמות? דבר דפוק אתה בריב עם מישהו כרגע? בערך.. מי הבנאדם האחרון שאמרת לו מילה טוב? אסף /בר... לא זוכרת מה יותר טוב? למות מאושר בגיל 60 או למות בגיל 100 אחרי כמה שנות מחלה? מאושר בגיל 60 אתה חושב על מוות? כבר לא מוות מפחיד אותך? כבר לא איך אתה חושב שיזכרו אותך אחרי שתמות? לא יודעת אם יזכרו אותי בכלל.. למי אתה מתגעגע עכשיו? לאחותי ואחיין שלי ... (הם גרים רחוק ) אתה כותב שירים? לא מה התחביבים שלך? לרקוד, לצאת , לעשות שופינג , להיות עם חברים מיהו בנאדם עני בעינך? (בלי שום קשר לכסף) מישהו שהוא תמיד דיכאוני, שהוא שקרן , צבוע, רכלן, פסימי מיהו בנאדם עשיר בעינך? מישהו שמעריך כול דבר קטן בעולם, מישהו גלוי, אופטימי... מה אתה הכי שונא בבני המין השני? חוסר-יחס וחוסר הבנה מה אתה הכי אוהב בבני המין השני? מממ...תחת (?!) מי הטיפוס שהכי מושך אותך מבחינת אופי? מישהו מצחיק, אופטימי (ע"ע בנאדם עשיר) מאמין במסתורין? כן מה הדבר הראשון שאתה עושה שאתה קם בבוקר? בודקת מה השעה מי הזמר האהוב עליך? אלכס בנד, אביב גפן ויש עוד הרבה מה הדבר הכי יפה שעשו למענך? עזרו לי ברגעים קשים איזה מתנת יומולדת הכי אהבהת לקבל? פופ, קיבלתי אותו מאחי (שאני פשוט מתה עליו) אז זה משהו עם ערך.. האם יש לך חפצים שיקרי ערך בעינך? כן מה התחפושת שהכי אהבת להתחפש אליה? חתולה האם לדעתך יש מושלמות בעולם? לא אתה פרפקטציוניסט (אחד שחושב שהכל חייב להיות מושלם)? לא אתה מאמין באהבה? כן אתה אדם נאמן? כן

NiKi†a

New member
!@#$!@$!$!#!$!@

האם היתה לך אהבה נכזבת? כן האם שברת למישהו את הלב ? כן מה אתה הכי אוהב לאכול? ספגטי :] איך היית מגדיר את האישיות שלך במילה אחת? חמודע :] איזה בגד לבוש מגדיר את האישיות שלך? ממתי בגדים משקפים אישיות? איזה בנאדם הוא הבנאדם שאתה הכי מעריך? יש יותר מידי אנשים שאני מעריכה. ולמה? כי הם מוכשרים או כי אני סתם אוהבת אותם =] מי החבר הכי טוב שלך? רותם מה אתה הכי שונא בעצמך? שאני אפעם לא מסוגלת לדעת את האמת =\ כמה זמן אתה מול המחשב ביום? תלוי..אם יש לי מה לעשות באותו יום אז מקסימום שעתים [שזה גם הרבה] ואם אין לי אז 5 שעות+
[כה אני מכורה] איך אתה רוצה שהעתיד שלך יראה? בצבע אדום זוהר עם נצנצים. איך אתה מסתכל על העבר שלך? נימה אופטימית או פסימית? אופטימית מה אתה הכי שונא בחברים שלך? שהם גרים רחוק. מה אתה הכי אוהב בחברים שלך? הכל =] מה הוא ערך יותר עליון אצלך? חברות/ אמון או משפחה? משפחה את מי בא לך לחבק עכשיו? את מושיקו =] למי בא לך להביא מכות כרגע? למורה שלי. למה אתה מחייך/בוכה עכשיו? מחייכת, כי חברה שלי הצחיקה אותי ^_^ ממה אתה הכי אוהב לצחוק? על אנשים, כשחברים מצחיקים אותי
מה הכי מרגיע אותך? להקשיב למוזיקה או לישון איזה ספר היית ממליץ לאנשיםבמצב חברתי קשה? אני כריסטיאנה פ. איזה ספר היית ממליץ לאנשים שהאף שלהם גבוהה מדיי? הייתי ממליצה להם על מנתח P: האם התנשקת? אכן על מה אתה הכי אוהב לדבר? על בנים P: אתה אוהב שיחות נפש? תלוי במצב רוח אתה מאמין בפסיכולוגיה? לא...יודעת.. איזה עונה אתה יותר אוהב? חורף או קיץ? למה? חורף, יומולדת, פוך [למרות שאני ישנה עם פוך כל השנה], מזגן על חימום, גשם... מה החלום הכי מפחיד שחלמת? שאחותי נהרגת
מי הבנאדם האחרון שהעליב אותך? דלית, גם כן העלבה
מי הבנאדם האחרון שגרם לך להרגיש מיוחד? מושיקו =] למי עזרת בפעם האחרונה? ליהודה. אתה מגדיר את עצמך בתור מישהו טוב? בד"כ אתה מאמין באוטופיה (עולם מושלם)? לא מתי לדעתך אפשר להתחיל לקיים יחסי מין? באיזה גיל? כל אחד מתי שבא לו..מתי שמרגישים מוכנים או משו P: האם לדעתך יש גיל למיניות? לא מה אתה הכי לא אוהב בחברה הישראלית? יעשו הכל כדי לדאוג קודם כל לעצמם. מה אתה הכי אוהב בחברה הישראלית? שאנחנו ביחד כזה
...שאם צריך משהו כולם יעזרו לך. לאיזה מקום בעולם בחיים לא תלך? למה? לאדעת איפה היית מת להיות? למה? בארה"ב..צריך להסביר?
מהו המקום שאתה מרגיש בו הכי בטוח? טנק. סתם..החדר שלי. האם אתה מתבייש לבכות ליד אנשים? לא מה הייתה הפאדיחה הכי גדולה שלך? חחחחחח איזו מהן?
מה דעתך על סטיגמות? זה לא מזיז לי. אתה בריב עם מישהו כרגע? מממממממממ...אולי...לא יודעת, זה לא ברור. מי הבנאדם האחרון שאמרת לו מילה טוב? לא זוכרת, אבל זה קרה היום. מה יותר טוב? למות מאושר בגיל 60 או למות בגיל 100 אחרי כמה שנות מחלה? 100 אתה חושב על מוות? לא מוות מפחיד אותך? כן איך אתה חושב שיזכרו אותך אחרי שתמות? אין לי מושג...מקווה שבצורה טובה =] למי אתה מתגעגע עכשיו? לאפחד...[מוזר הא?] אתה כותב שירים? לא מה התחביבים שלך? מוזיקה בכללי. מיהו בנאדם עני בעינך? (בלי שום קשר לכסף) בלי קשר לכסף? לא יודעת. מיהו בנאדם עשיר בעינך? מה אתה הכי שונא בבני המין השני? תלוי מה אתה הכי אוהב בבני המין השני? הם יפים :) מי הטיפוס שהכי מושך אותך מבחינת אופי? נאמן, ישר, רומנטי, חושומור.. מאמין במסתורין? יש מצב מה הדבר הראשון שאתה עושה שאתה קם בבוקר? בודקת מה השעה מי הזמר האהוב עליך? מת'יו בלאמי
מה הדבר הכי יפה שעשו למענך? כתבו לי שיר, הביאו לי משהו שממש רציתי ^_^ איזה מתנת יומולדת הכי אהבהת לקבל? טיסה לחו"ל, מערכת סטריאו [שקיבלתי לפני חודש ביומולדת!
] האם יש לך חפצים שיקרי ערך בעינך? ברור מה התחפושת שהכי אהבת להתחפש אליה? אחת מהביטלס :] האם לדעתך יש מושלמות בעולם? כן [מת'יו
] אתה פרפקטציוניסט (אחד שחושב שהכל חייב להיות מושלם)? לא אתה מאמין באהבה? לא יודעת עדין אתה אדם נאמן? בהחלט.

chompi2

New member
=/

האם היתה לך אהבה נכזבת? - יאפ=( האם שברת למישהו את הלב ? -לא נדמה לי מה אתה הכי אוהב לאכול? -חציל מטוגן ואבוקדו איך היית מגדיר את האישיות שלך במילה אחת? -אין מילה אחת לאישיות איזה בגד לבוש מגדיר את האישיות שלך? -אממ שמלה פרחונית של שנות ה90'? חח אני אוהבת את זה איזה בנאדם הוא הבנאדם שאתה הכי מעריך? ולמה? - אממ בכל אדם יש דברים חיוביים ושליילים נהגתי להעריץ מאוד את אחותי אבל השלילי אצלה ממש מרגיז..חושבת תעצמה=/ מי החבר הכי טוב שלך? -ברגע זה אין.. כלבה מתנהגת עכשיו=/ מה אתה הכי שונא בעצמך? -לא יודעת כנראה שלפעמים אני ממש רגישה כמה זמן אתה מול המחשב ביום? - לא סופרת חחחח איך אתה רוצה שהעתיד שלך יראה? - חמוד וחביב ואני אעשה הרבה פיקניקים^_^ don't ask איך אתה מסתכל על העבר שלך? נימה אופטימית או פסימית? - אופטימית מה אתה הכי שונא בחברים שלך? -לא מוכנים להקשיב לאחרים, ילדותיים, מנסים ליהיות מישו שהם לא, ויש עוד מלא=/ אני נשמעת מגעילה בלעע מה אתה הכי אוהב בחברים שלך? - מכבדים אנשים טובים ותמימים ויודעים להבדיל בין איכי ליאמי מה הוא ערך יותר עליון אצלך? חברות/ אמון או משפחה - אמון את מי בא לך לחבק עכשיו? - כובעמן? למי בא לך להביא מכות כרגע? - שירה=/ למה אתה מחייך/בוכה עכשיו? - אף אחד ממה אתה הכי אוהב לצחוק? - אממ כל מיני שאני ומאי משתגעות בשיעורי ערבית, שאני ושירה צוחקות על ילדים וכל מיני מה הכי מרגיע אותך? - נוסטלגיה איזה ספר היית ממליץ לאנשיםבמצב חברתי קשה? - לא יודעת איזה ספר היית ממליץ לאנשים שהאף שלהם גבוהה מדיי? - לא יודעת.. חח לא נדמה לי שהם יודעים לקרוא :D האם התנשקת? - לא על מה אתה הכי אוהב לדבר? - אממ נוסטלגיה אתה אוהב שיחות נפש? - לא ממש.. אני אוהבת לדבר עם עצמי שיחות נפש.. לא עם אחרים=/ אתה מאמין בפסיכולוגיה? - אממ כן איזה עונה אתה יותר אוהב? חורף או קיץ? למה? - חורף צעיף כפפות והכל כל כך כיפי מה החלום הכי מפחיד שחלמת? - אממ שכחתי אותו אבל זה היה ממש ממש מבהיל מי הבנאדם האחרון שהעליב אותך? - שירה מי הבנאדם האחרון שגרם לך להרגיש מיוחד? - לא יודעת למי עזרת בפעם האחרונה? - לאף אחד כי לירז כלבה גרר אתה מגדיר את עצמך בתור מישהו טוב? - לא יודעת אתה מאמין באוטופיה (עולם מושלם)? - לא מתי לדעתך אפשר להתחיל לקיים יחסי מין? באיזה גיל? - 20 האם לדעתך יש גיל למיניות? - לא מה אתה הכי לא אוהב בחברה הישראלית? - שקרים זבל טינופת פוליטיקה מה אתה הכי אוהב בחברה הישראלית? - חח כלום לאיזה מקום בעולם בחיים לא תלך? למה? - לא יודעת איפה היית מת להיות? למה? - בבית של אנה:[ מהו המקוםפ שאתה מרגיש בו הכי בטוח? - אין כזה מקום האם אתה מתבייש לבכות ליד אנשים? - לפעמים מה הייתה הפאדיחה הכי גדולה שלך? - לא יודעת מה דעתך על סטיגמות? - מה דעתי? חח אתה בריב עם מישהו כרגע? - די..כן=/ מי הבנאדם האחרון שאמרת לו מילה טוב? - מילה טוב? אני לאמרת מילה טובים כל הזמן מה יותר טוב? למות מאושר בגיל 60 או למות בגיל 100 אחרי כמה שנות מחלה? - מאושר אתה חושב על מוות? - לפעמים כן.. אני מעדיפה יותר לחשוב על מה יקרה אח"כ..אם בכלל יקרה ולמה זה קורה ואממ כל אלא=/ מוות מפחיד אותך? - לפעמים איך אתה חושב שיזכרו אותך אחרי שתמות? - לא יודעת זה יהיה עוד הרבה שנים והרבה שינויים למי אתה מתגעגע עכשיו? - דוני ז"ל וסבא ז"ל אתה כותב שירים? - לפעמים מה התחביבים שלך? - לרכב על סוסים ולצייר מיהו בנאדם עני בעינך? (בלי שום קשר לכסף) - בנאדם ללא רגש ללא אכפתיות מיהו בנאדם עשיר בעינך? - בן אדם עם חברים שמח ומאושר שנהנה מהחיים מה אתה הכי שונא בבני המין השני? - מאצ'ומן מה אתה הכי אוהב בבני המין השני? - גוף? P: מי הטיפוס שהכי מושך אותך מבחינת אופי? - אופטימי, רגשי מאמין במסתורין? - יאפ מה הדבר הראשון שאתה עושה שאתה קם בבוקר? - מצחצחת שיניים מי הזמן האהוב עליך? - מי? לא יודעת>< מה הדבר הכי יפה שעשו למענך? - לא יודעת משו בטח מעטר:) איזה מתנת יומולדת הכי אהבהת לקבל? - לא יודעת האם יש לך חפצים שיקרי ערך בעינך? - תמונות מה התחפושת שהכי אהבת להתחפש אליה? - חח היפית זה היה מצחיק האם לדעתך יש מושלמות בעולם? - לא אתה פרפקטציוניסט (אחד שחושב שהכל חייב להיות מושלם)? - לא אתה מאמין באהבה? - לא ממש.. אתה אדם נאמן? - לא יודעת

dandusha1

New member
עונה ../images/Emo9.gif

האם היתה לך אהבה נכזבת? כן
האם שברת למישהו את הלב ? לא חושבת ... מה אתה הכי אוהב לאכול? אוכל של אימא :) איך היית מגדיר את האישיות שלך במילה אחת? נחמדה :) איזה בגד לבוש מגדיר את האישיות שלך? מממ... טרנינג :) ספורטיבית ;] איזה בנאדם הוא הבנאדם שאתה הכי מעריך? אימא ואבא
ולמה? מזתומרת ? הם גידלו אותי :)) מי החבר הכי טוב שלך? שירלי
מה אתה הכי שונא בעצמך? מממ.. הכי שונאת ? אני שונאת שאני רגישה :\ כמה זמן אתה מול המחשב ביום? 4-5 שעות או יותר :) איך אתה רוצה שהעתיד שלך יראה? ממ.. משפחה+ ילדים + חיים מסודרים :) איך אתה מסתכל על העבר שלך? נימה אופטימית או פסימית? נימה אופטימית ביותר :) מה אתה הכי שונא בחברים שלך? שומדבר :) הם הכי טובים ;] מה אתה הכי אוהב בחברים שלך? הכללל :) מה הוא ערך יותר עליון אצלך? חברות/ אמון או משפחה? משפחה :) את מי בא לך לחבק עכשיו? מישהו .. מאוד מאוד מיוחד :\ למי בא לך להביא מכות כרגע? ממ.. לאחי :) למה אתה מחייך/בוכה עכשיו? אני מחייכת כי גוליש הצחיקה אותי :) ממה אתה הכי אוהב לצחוק? סתם.. מצחוקים :) מה הכי מרגיע אותך? תה :) איזה ספר היית ממליץ לאנשים במצב חברתי קשה? מממ.. לא יודעת איזה ספר היית ממליץ לאנשים שהאף שלהם גבוהה מדיי? כנ"ל האם התנשקת? ממ.. כן :) אבל עוד לא צרפתית על מה אתה הכי אוהב לדבר? על מה שמדאיג אותי :) אתה אוהב שיחות נפש? מאוווד ,זה הכי עוזר
אתה מאמין בפסיכולוגיה? כן איזה עונה אתה יותר אוהב? חורף או קיץ? למה? חורף כי קר
ויש לי הרבה זיכרונות מהחורף :) מה החלום הכי מפחיד שחלמת? מממ.. לא זוכרת כרגע.. מי הבנאדם האחרון שהעליב אותך? לא זוכרת מי הבנאדם האחרון שגרם לך להרגיש מיוחד? גוליש :) למי עזרת בפעם האחרונה? לבנצ'וק
אתה מגדיר את עצמך בתור מישהו טוב? חחח.. כן :) אתה מאמין באוטופיה (עולם מושלם)? לא מתי לדעתך אפשר להתחיל לקיים יחסי מין? באיזה גיל? אני לא חושבת שיש גיל מתי שמוכנים :) האם לדעתך יש גיל למיניות? לא מה אתה הכי לא אוהב בחברה הישראלית? מממ.. צעקות , חוסר סבלנות :) מה אתה הכי אוהב בחברה הישראלית? פלאפל :) חח ושהם יודעים לעזור לפעמים :) לאיזה מקום בעולם בחיים לא תלך? למה? מממ.. לאלסקה :) רחווווק וקר
איפה היית מת להיות? למה? בארה"ב , כי אני אוהבת את הארץ הזאת :) ואני צריכה קצת מרחק :) מהו המקוםפ שאתה מרגיש בו הכי בטוח? בבית ;] האם אתה מתבייש לבכות ליד אנשים? תלוי ליד מי מה הייתה הפאדיחה הכי גדולה שלך? היו המווון :) מה דעתך על סטיגמות? שטויות .. אתה בריב עם מישהו כרגע? לא , חס וחלילה :) מי הבנאדם האחרון שאמרת לו מילה טוב? הילוק :) מה יותר טוב? למות מאושר בגיל 60 או למות בגיל 100 אחרי כמה שנות מחלה? למות מאושר בגיל 60 אתה חושב על מוות? לא .. אני עוד צעירה :) מוות מפחיד אותך? מאוווד :\ איך אתה חושב שיזכרו אותך אחרי שתמות? מממ.. כילדה שאהבה לחיות :) למי אתה מתגעגע עכשיו? לשירלי :) ולעוד מישהו.. אתה כותב שירים? לא מה התחביבים שלך? לרקוד ,לבלות עם חברות , לישון ולראות טלויזיה :) מיהו בנאדם עני בעינך? (בלי שום קשר לכסף): בנאדם שאין לו משפחה :) מיהו בנאדם עשיר בעינך? בנאדם מאוהב, שמחזירים לו אהבה :) מה אתה הכי שונא בבני המין השני? לפעמים הם יכולים להיות מעצבנים רצח :) מה אתה הכי אוהב בבני המין השני? כמה מהם ממש יפים :)))) מי הטיפוס שהכי מושך אותך מבחינת אופי? ממממ.. לא יודעת מאמין במסתורין? לא ממש .. מה הדבר הראשון שאתה עושה שאתה קם בבוקר? מצחצחת שיניים :) מי הזמר האהוב עליך? מממ.. לא יודעת , אני אוהבת את עברי לידר :) מה הדבר הכי יפה שעשו למענך? עשו הרבה דברים יפים למעני :) חח איזה מתנת יומולדת הכי אהבהת לקבל? בגדים
האם יש לך חפצים שיקרי ערך בעינך? כן מה התחפושת שהכי אהבת להתחפש אליה? חחח שנה שעברה , התחפשתי עם חברה לאחיות פיק
האם לדעתך יש מושלמות בעולם? כן , ואני מכירה מושלם :) אתה פרפקטציוניסט (אחד שחושב שהכל חייב להיות מושלם)? לא אתה מאמין באהבה? מאווווווד
אתה אדם נאמן? כן

tuty fruty

New member
תשובות

האם היתה לך אהבה נכזבת?כן האם שברת למישהו את הלב ?אני מקווה שלא מה אתה הכי אוהב לאכול?ספגטי עם פטריות ושמנת איך היית מגדיר את האישיות שלך במילה אחת?מוזרה! איזה בגד לבוש מגדיר את האישיות שלך?פשוט איזה בנאדם הוא הבנאדם שאתה הכי מעריך?אמא שלי ולמה?כי היא עשתה המון בחיים שלה והיא רק בת 50 מי החבר הכי טוב שלך?גל מה אתה הכי שונא בעצמך?עקשנות כמה זמן אתה מול המחשב ביום?מנסה כמה שפחות איך אתה רוצה שהעתיד שלך יראה?מאושר איך אתה מסתכל על העבר שלך? נימה אופטימית או פסימית?אופטימית אני תמיד אופטימית מה אתה הכי שונא בחברים שלך?שהן עושותץ סצינות מה אתה הכי אוהב בחברים שלך?כנות מה הוא ערך יותר עליון אצלך? חברות/ אמון או משפחה?וואי שאלה קשה אמון אני חושבת! את מי בא לך לחבק עכשיו?את אלון למי בא לך להביא מכות כרגע?לאף אחד את האמת למה אתה מחייך/בוכה עכשיו?אני לא מחייכת ולא בוכה אבל עצם השאלה גרמה לי לחייך ממה אתה הכי אוהב לצחוק?מכל שטות ושטות מה הכי מרגיע אותך?שקט או מוזיקה איזה ספר היית ממליץ לאנשים במצב חברתי קשה?באדולינה איזה ספר היית ממליץ לאנשים שהאף שלהם גבוהה מדיי?אין לי מושג.. האם התנשקת?כן על מה אתה הכי אוהב לדבר?בנים קיצ'י אני יודעת אתה אוהב שיחות נפש?כן מאוד אתה מאמין בפסיכולוגיה?כן אני רוצה להיות פסיכולגית יום אחד איזה עונה אתה יותר אוהב? חורף או קיץ? למה?קיץ כי אני שונאת קור וחולצות ארוכות וכל זה.. מה החלום הכי מפחיד שחלמת?וואי היו פשוט הרבה קשה לי לספור ולספר מי הבנאדם האחרון שהעליב אותך?תנו לי לחשוב...אבא אבל הכל בצחוק! מי הבנאדם האחרון שגרם לך להרגיש מיוחד?אמא למי עזרת בפעם האחרונה?לחברה שלי אתה מגדיר את עצמך בתור מישהו טוב?אני מניחה! אתה מאמין באוטופיה (עולם מושלם)?לא מתי לדעתך אפשר להתחיל לקיים יחסי מין? באיזה גיל?זה לא שאלה של גיל האם לדעתך יש גיל למיניות?לא מה אתה הכי לא אוהב בחברה הישראלית?חוסר סובלנות מה אתה הכי אוהב בחברה הישראלית?את החמימות לאיזה מקום בעולם בחיים לא תלך? למה?לארצות ערב איפה היית מת להיות? למה?במקום טרופי כי אני ממש מתה על מקומות שקטים ושלווים כאלה! מהו המקוםפ שאתה מרגיש בו הכי בטוח?בבית שלי האם אתה מתבייש לבכות ליד אנשים?לא אני בוכה הרבה מה הייתה הפאדיחה הכי גדולה שלך?נפלתי מול חברים של אח שלי או בעצם שהתחלתי עם מישהו נשוי שאישתו הייתה שתי מטר לידו מה דעתך על סטיגמות?מצד אחד שונאת אבל אי אפשר בלעדיהם. אתה בריב עם מישהו כרגע?לא מי הבנאדם האחרון שאמרת לו מילה טוב?לא זוכרת מה יותר טוב? למות מאושר בגיל 60 או למות בגיל 100 אחרי כמה שנות מחלה?60 אתה חושב על מוות?כן מוות מפחיד אותך?כן איך אתה חושב שיזכרו אותך אחרי שתמות?אני מקווה שלטובה למי אתה מתגעגע עכשיו?לידיד טוב שלי אתה כותב שירים?לא מה התחביבים שלך?לרקוד מיהו בנאדם עני בעינך? (בלי שום קשר לכסף)אחד שאין לו חוכמת חיים מיהו בנאדם עשיר בעינך?אחד שמאושר ויש לו חוכמת חיים מה אתה הכי שונא בבני המין השני?את השובניזם אבל באותה מידה אצל נשים את הפמינזם מה אתה הכי אוהב בבני המין השני?את החום ואהבה מי הטיפוס שהכי מושך אותך מבחינת אופי?אחד רגיש מאמין במסתורין?מה הכוונה? מה הדבר הראשון שאתה עושה שאתה קם בבוקר?הולכת להתקלח מי הזמן האהוב עליך?לא יודעת אולי שעות הערב מה הדבר הכי יפה שעשו למענך?בנתיים לא היו דברי עד כדי כך מרשימים אולי מסבת הפתעה לגיל 16 איזה מתנת יומולדת הכי אהבהת לקבל?קיבלתי מכונית צעצוע של המכונית שאני רוצה שתהיה לי בעתיד האם יש לך חפצים שיקרי ערך בעינך?מכתבים שקיבלתי מכיתה ה' מה התחפושת שהכי אהבת להתחפש אליה?חנונית או פרחה האם לדעתך יש מושלמות בעולם?לא אתה פרפקטציוניסט (אחד שחושב שהכל חייב להיות מושלם)?לא שונאת כאלה אנשים הם בדרך כלל אנשים שדורכים על אנשים אחרים בלי לשים לב אתה מאמין באהבה?כן אתה אדם נאמן?מקווה לפחות

oh-da

New member
את אפילו יפה וכל כך מיוחדת

האם היתה לך אהבה נכזבת? כן? האם שברת למישהו את הלב ? לא נראה לי מה אתה הכי אוהב לאכול? שניצל עסיסי איך היית מגדיר את האישיות שלך במילה אחת? מסובכנת איזה בגד לבוש מגדיר את האישיות שלך? בגדים ארוכים שחורים וחמים(?) איזה בנאדם הוא הבנאדם שאתה הכי מעריך? ולמה? מעריך הרבה אנשים, בעיקר כאלו שעומדים במילה שלהם, או כאלו שעומדים על העקרונות שלהם, אבל מגדירים אותם בעצמם ולא הולכים ע"פ עקרונות אחרים. מי החבר הכי טוב שלך? לירון לינור ליאור מה אתה הכי שונא בעצמך? לא יודע כמה זמן אתה מול המחשב ביום? הרבה איך אתה רוצה שהעתיד שלך יראה? מספק איך אתה מסתכל על העבר שלך? נימה אופטימית או פסימית? פעם ככה פעם ככה מה אתה הכי שונא בחברים שלך? שהם לא תמיד באמת מה אתה הכי אוהב בחברים שלך? אותם מה הוא ערך יותר עליון אצלך? חברות/ אמון או משפחה? אמון, גם במשפחה צריכים אמון וגם בחברות. את מי בא לך לחבק עכשיו? לא יודע. למי בא לך להביא מכות כרגע? לא בא לי למה אתה מחייך/בוכה עכשיו? אף אחד ממה אתה הכי אוהב לצחוק? קטעים מה הכי מרגיע אותך? אהבה פתאום היא מתפרצת מה היא רוצה? איזה ספר היית ממליץ לאנשיםבמצב חברתי קשה? שיחות עם אלוהים - ניל דונאלד וולש. איזה ספר היית ממליץ לאנשים שהאף שלהם גבוהה מדיי? ההוביט?
האם התנשקת? כן על מה אתה הכי אוהב לדבר? על העתיד? אתה אוהב שיחות נפש? כן אתה מאמין בפסיכולוגיה? כן איזה עונה אתה יותר אוהב? חורף או קיץ? למה? חורף, אפשר להתחמם, אבל מנגד אפשר גם להתקרר, וזה יותר אנושי מאשר בקיץ. מה החלום הכי מפחיד שחלמת? לא זוכר מי הבנאדם האחרון שהעליב אותך? לא העליב, קצת פגע? מור. מי הבנאדם האחרון שגרם לך להרגיש מיוחד? לא זוכר. למי עזרת בפעם האחרונה? מאיזו בחינה? אתה מגדיר את עצמך בתור מישהו טוב? משתדל להיות טוב אתה מאמין באוטופיה (עולם מושלם)? כמובן, כשהוא בציור. מתי לדעתך אפשר להתחיל לקיים יחסי מין? באיזה גיל? 16 האם לדעתך יש גיל למיניות? כן, כשהגוף מתפתח ומגיע לבשלות. מה אתה הכי לא אוהב בחברה הישראלית? אין מסורת של חיים כחברה מה אתה הכי אוהב בחברה הישראלית? ..... לאיזה מקום בעולם בחיים לא תלך? למה? לא יודע איפה היית מת להיות? למה? בית קברות?
מהו המקוםפ שאתה מרגיש בו הכי בטוח? פה, בחדר. האם אתה מתבייש לבכות ליד אנשים? לא תמיד מה הייתה הפאדיחה הכי גדולה שלך? אני
מה דעתך על סטיגמות? ..... אתה בריב עם מישהו כרגע? כנראה
מי הבנאדם האחרון שאמרת לו מילה טוב? לא זוכר מה יותר טוב? למות מאושר בגיל 60 או למות בגיל 100 אחרי כמה שנות מחלה? למות בגיל 90, אחרי ששמתי קץ לחיי במקום לסבול מהמחלה?
אתה חושב על מוות? לפעמים מוות מפחיד אותך? לא איך אתה חושב שיזכרו אותך אחרי שתמות? מקווה שיזכרו למי אתה מתגעגע עכשיו? להרבה אנשים אתה כותב שירים? כן מה התחביבים שלך? אין מיהו בנאדם עני בעינך? (בלי שום קשר לכסף) שחי משקרים מיהו בנאדם עשיר בעינך? שיש לו לפחות בנאדם אחד שהוא סומך עליו מה אתה הכי שונא בבני המין השני? לא יודע מה אתה הכי אוהב בבני המין השני? לא יודע מי הטיפוס שהכי מושך אותך מבחינת אופי? לא יודע מאמין במסתורין? מה יש להאמין? תמיד יש מסתורין. מה הדבר הראשון שאתה עושה שאתה קם בבוקר? שם מים בקומקום ובינתיים שוטף פנים מי הזמן האהוב עליך? מי?! מה הדבר הכי יפה שעשו למענך? לא יודע איזה מתנת יומולדת הכי אהבהת לקבל? לא אוהב מתנות, מביך אותי
האם יש לך חפצים שיקרי ערך בעינך? כן מה התחפושת שהכי אהבת להתחפש אליה? the undertaker האם לדעתך יש מושלמות בעולם? לא אתה פרפקטציוניסט (אחד שחושב שהכל חייב להיות מושלם)? לא אתה מאמין באהבה? כן אתה אדם נאמן? כן

netaK

New member
../images/Emo13.gif ../images/Emo26.gif

האם היתה לך אהבה נכזבת?קצת :$ האם שברת למישהו את הלב ? לא שידוע לי מה אתה הכי אוהב לאכול? לא יודעת איך היית מגדיר את האישיות שלך במילה אחת? מוזרה איזה בגד לבוש מגדיר את האישיות שלך? לבוש מוזר?
איזה בנאדם הוא הבנאדם שאתה הכי מעריך? המממ מאיה ולמה? כי היא כבר כמה חודשים סוגרת 21 ואני עוד מתלוננת על הצבא כשאני חוזרת כל יום הביתה מי החבר הכי טוב שלך? מאיה מה אתה הכי שונא בעצמך? את עצמי כמה זמן אתה מול המחשב ביום? לא מספיק :$ מהרגע שאני חוזרת מהצבא עד שאני הולכת לישון
איך אתה רוצה שהעתיד שלך יראה? בית בעל 2 ילדים כלב וחתול? איך אתה מסתכל על העבר שלך? נימה אופטימית או פסימית? פסימית לחלוטין מה אתה הכי שונא בחברים שלך? לא יודעת... מה אתה הכי אוהב בחברים שלך? אותם מה הוא ערך יותר עליון אצלך? חברות/ אמון או משפחה? חברות את מי בא לך לחבק עכשיו? הממ להגיד שם גם ככה אפחד לא מכיר אז זה לא משנה (אולי רק שולה מכירה
) למי בא לך להביא מכות כרגע? רנה זלוויגר
למה אתה מחייך/בוכה עכשיו? אני לא מחייכת ולא בוכה...סתם יושבת ממה אתה הכי אוהב לצחוק? ממה אני אוהבת לצחוק!? לא יודעת....מממה שמצחיק?
מה הכי מרגיע אותך? החתול שלי איזה ספר היית ממליץ לאנשיםבמצב חברתי קשה? לא יודעת איזה ספר היית ממליץ לאנשים שהאף שלהם גבוהה מדיי? לא יודעת האם התנשקת? כן על מה אתה הכי אוהב לדבר? על הממ לא יודעת :$ אתה אוהב שיחות נפש? בד"כ אתה מאמין בפסיכולוגיה? קצת איזה עונה אתה יותר אוהב? חורף או קיץ? למה? חורף, כי קר וכיף מה החלום הכי מפחיד שחלמת? הממ...זה ארוך ומסורבל מי הבנאדם האחרון שהעליב אותך? הממ מישהו מהמשרד שלי מי הבנאדם האחרון שגרם לך להרגיש מיוחד? מיוחדת? וואו..הממ...אפחד? למי עזרת בפעם האחרונה? מישהו מהמשרד שלי אתה מגדיר את עצמך בתור מישהו טוב? לא תמיד אתה מאמין באוטופיה (עולם מושלם)? הלוואי מתי לדעתך אפשר להתחיל לקיים יחסי מין? באיזה גיל?גיל 16 זה פסדר לדעתי האם לדעתך יש גיל למיניות? לא יודעת מה אתה הכי לא אוהב בחברה הישראלית? את החברה הישראלית מה אתה הכי אוהב בחברה הישראלית? לא אוהבת לאיזה מקום בעולם בחיים לא תלך? למה? עירק?
איפה היית מת להיות? למה? כנראה בקנדה לראות את הצילומים של הג"ש ולחיות בקור :$ מהו המקוםפ שאתה מרגיש בו הכי בטוח? במיטה שלי
האם אתה מתבייש לבכות ליד אנשים? לא אוהבת לבכות אבל לא מתביישת מה הייתה הפאדיחה הכי גדולה שלך? לא משנה :$ מה דעתך על סטיגמות? סטיגמות זה...סטיגמות לא יודעת אתה בריב עם מישהו כרגע? הממ לא שידוע לי מי הבנאדם האחרון שאמרת לו מילה טוב? מישהו מהמשרד מה יותר טוב? למות מאושר בגיל 60 או למות בגיל 100 אחרי כמה שנות מחלה? מאושרת בגיל 60 אתה חושב על מוות? כן מוות מפחיד אותך? לא איך אתה חושב שיזכרו אותך אחרי שתמות? אני מקווה שיזכרו בכלל למי אתה מתגעגע עכשיו? להממ לא משנה :$ אתה כותב שירים? לא מה התחביבים שלך? הממ טלויזיה קולנוע מוזיקה...סתם רגיל מיהו בנאדם עני בעינך? (בלי שום קשר לכסף) בנאדם שאין לו חברים מיהו בנאדם עשיר בעינך? בנאדם שיש לו חברים אמיתיים מה אתה הכי שונא בבני המין השני? שהם בנים מה אתה הכי אוהב בבני המין השני? שהם בנים מי הטיפוס שהכי מושך אותך מבחינת אופי? בעל חוש הומור מאמין במסתורין? אהא מה הדבר הראשון שאתה עושה שאתה קם בבוקר? מתעצבנת שעוד יום התחיל מי הזמן האהוב עליך? מי הזמן האהוב עלי?! מהזה? אם הכוונה היא מה הזמן האהוב עליי אז זה כשאני חוזרת מהצבא מה הדבר הכי יפה שעשו למענך? לא משנה
איזה מתנת יומולדת הכי אהבהת לקבל? כל המתנות שקיבלתי השנה, היה לי יומולדת מדהים האם יש לך חפצים שיקרי ערך בעינך? ברור! מה התחפושת שהכי אהבת להתחפש אליה? לא זוכר האם לדעתך יש מושלמות בעולם? כן?
אתה פרפקטציוניסט (אחד שחושב שהכל חייב להיות מושלם)? לא ממש אתה מאמין באהבה? בטח love? above all things i believe in love! love is a many splendid things love lifts us up where we belong all we need it love! תם הציטוט של מולאן רוג'
אתה אדם נאמן? מאוד

DesertRose1

New member
../images/Emo39.gif

האם היתה לך אהבה נכזבת?כן האם שברת למישהו את הלב ?כן מה אתה הכי אוהב לאכול?לא יודעת.. איך היית מגדיר את האישיות שלך במילה אחת?צבעונית איזה בגד לבוש מגדיר את האישיות שלך?בגדים העשו במו ידי. איזה בנאדם הוא הבנאדם שאתה הכי מעריך?דידו ולמה?הוא מדהים מי החבר הכי טוב שלך?דידו מה אתה הכי שונא בעצמך?כמעט הכל כמה זמן אתה מול המחשב ביום? 5 שעות בערך. אם הוא היה אצלי בחדר זה היה פי 2 איך אתה רוצה שהעתיד שלך יראה?כמו האישיות שלי- צבעוני איך אתה מסתכל על העבר שלך? נימה אופטימית או פסימית?פסימית מה אתה הכי שונא בחברים שלך?טיפשות/ילדותיות מה אתה הכי אוהב בחברים שלך?הצחוקים והרגישות מה הוא ערך יותר עליון אצלך? חברות/ אמון או משפחה?אמון את מי בא לך לחבק עכשיו?אשר למי בא לך להביא מכות כרגע?למורה שלי ללשון למה אתה מחייך/בוכה עכשיו?לא זה ולא זה. ממה אתה הכי אוהב לצחוק?מאנשים מה הכי מרגיע אותך?ציור איזה ספר היית ממליץ לאנשים במצב חברתי קשה?לא יודעת. פרים פסיכולוגיים בעיקר. איזה ספר היית ממליץ לאנשים שהאף שלהם גבוה מדיי?לא יודעת. אני לא קוראת יותר מדי. האם התנשקת?כן. על מה אתה הכי אוהב לדבר?בעיות של אנשים. אני אוהבת לנסות לפתור אותם. אתה אוהב שיחות נפש?כן אתה מאמין בפסיכולוגיה?כן. איזה עונה אתה יותר אוהב? חורף או קיץ? למה?קיץ. יותר קרוב לאביב. מה החלום הכי מפחיד שחלמת?שאני מתה. מי הבנאדם האחרון שהעליב אותך?החבר שלי לשעבר. מי הבנאדם האחרון שגרם לך להרגיש מיוחד?דידו למי עזרת בפעם האחרונה?לאשר אתה מגדיר את עצמך בתור מישהו טוב?כמה שקשה לי לאמר את זה: כן אתה מאמין באוטופיה (עולם מושלם)?לא מתי לדעתך אפשר להתחיל לקיים יחסי מין? באיזה גיל?בגיל שאת/ה מוכן/ה לזה. האם לדעתך יש גיל למיניות?לא. מה אתה הכי לא אוהב בחברה הישראלית?חוצפה מה אתה הכי אוהב בחברה הישראלית?חום לאיזה מקום בעולם בחיים לא תלך? למה?לא יודעת איפה היית מת להיות? למה?באי בודד. לצייר בשקט. מהו המקוםפ שאתה מרגיש בו הכי בטוח?בית של ידיד שלי האם אתה מתבייש לבכות ליד אנשים?כן מה הייתה הפאדיחה הכי גדולה שלך?לא זוכרת. מה דעתך על סטיגמות?בולשיט אתה בריב עם מישהו כרגע?לא מי הבנאדם האחרון שאמרת לו מילה טובה? אני אומרת כל הזמן. מה יותר טוב? למות מאושר בגיל 60 או למות בגיל 100 אחרי כמה שנות מחלה?60. אתה חושב על מוות?כן מוות מפחיד אותך?לא איך אתה חושב שיזכרו אותך אחרי שתמות?לא יודעת. למי אתה מתגעגע עכשיו?לאשר, דידו ואוהד אתה כותב שירים?כן מה התחביבים שלך?ציור, כתיבה, מחשב, סיגריות (זה תחביב!) מיהו בנאדם עני בעינך? (בלי שום קשר לכסף)בנאדם שלא אכפת לו מאחרים. מיהו בנאדם עשיר בעינך?בנאדם שיש בו המון. המון אהבה, המון דברים טובים לתת ולקבל. מה אתה הכי שונא בבני המין השני?האגו של הבנים. מה אתה הכי אוהב בבני המין השני?היכולת לקיים יחסי מין איתם
מי הטיפוס שהכי מושך אותך מבחינת אופי?|הדג|שלא יודעת מאמין במסתורין?כן מה הדבר הראשון שאתה עושה שאתה קם בבוקר?אומרת "אין לי כח" ודופקת תראש במיטה. מי הזמן האהוב עליך?המה? אם זה זמר אז אין. מה הדבר הכי יפה שעשו למענך?אמרו לי שאוהבים אותי והתכוונו לזה איזה מתנת יומולדת הכי אהבהת לקבל?דיסקים האם יש לך חפצים שיקרי ערך בעינך?כן מה התחפושת שהכי אהבת להתחפש אליה?אני לא ממש בחורה של פורים. האם לדעתך יש מושלמות בעולם?לא אתה פרפקטציוניסט (אחד שחושב שהכל חייב להיות מושלם)?כן. מאוד. אתה מאמין באהבה?כן ולא. אתה אדם נאמן? כן

pitput1

New member
תשובות

האם היתה לך אהבה נכזבת?בערך האם שברת למישהו את הלב ?כן.. מה אתה הכי אוהב לאכול?סיני איך היית מגדיר את האישיות שלך במילה אחת? לא מוגדרת איזה בגד לבוש מגדיר את האישיות שלך?לא יודעת, איזה בנאדם הוא הבנאדם שאתה הכי מעריך?אמא ולמה? כי היא מדהימה מי החבר הכי טוב שלך?**** מה אתה הכי שונא בעצמך?יותר מדי כמה זמן אתה מול המחשב ביום?כמה שעות איך אתה רוצה שהעתיד שלך יראה? יפה ומאושר איך אתה מסתכל על העבר שלך? נימה אופטימית או פסימית?מעורב מה אתה הכי שונא בחברים שלך?לא שונאת, מן הסתם הם חברים שלי מה אתה הכי אוהב בחברים שלך? צחוקים, מדברים על הכל, דברים שעושים יחד מה הוא ערך יותר עליון אצלך? חברות/ אמון או משפחה?שלושתם חשובים, אולי משפחה יותר את מי בא לך לחבק עכשיו?הכלב שלי למי בא לך להביא מכות כרגע? אף אחד למה אתה מחייך/בוכה עכשיו? לא זה ולא זה ממה אתה הכי אוהב לצחוק? הרבה דברים מה הכי מרגיע אותך?מוזיקה איזה ספר היית ממליץ לאנשים במצב חברתי קשה? ? איזה ספר היית ממליץ לאנשים שהאף שלהם גבוהה מדיי? ? האם התנשקת? כן על מה אתה הכי אוהב לדבר?הכל מהכל אתה אוהב שיחות נפש?לפעמים כן אתה מאמין בפסיכולוגיה?קצת איזה עונה אתה יותר אוהב? חורף או קיץ? למה?קיץ, ים,שמש,כיף! מה החלום הכי מפחיד שחלמת?שהמשפחה מתה! טפו טפו טפו מי הבנאדם האחרון שהעליב אותך?לא זוכרת מי הבנאדם האחרון שגרם לך להרגיש מיוחד?כנ"ל למי עזרת בפעם האחרונה?ידיד אתה מגדיר את עצמך בתור מישהו טוב? נראה לי..שכן אתה מאמין באוטופיה (עולם מושלם)? לא מתי לדעתך אפשר להתחיל לקיים יחסי מין? באיזה גיל?מתי שמוכנים,לא מוקדם מדי לדעתי האם לדעתך יש גיל למיניות? לא מוגדר,אבל לדעתי לא צריך להתחיל מוקדם מדי מה אתה הכי לא אוהב בחברה הישראלית?חוצפה,אגואיסטיות,ברבריות מה אתה הכי אוהב בחברה הישראלית? קומונה, יופי,אוירה לאיזה מקום בעולם בחיים לא תלך? למה?ממממ לא יודעת איפה היית מת להיות? למה?ארה"ב ,למה לא? מהו המקום שאתה מרגיש בו הכי בטוח?בית של אמא ואבא האם אתה מתבייש לבכות ליד אנשים?תלוי מה הייתה הפאדיחה הכי גדולה שלך?לא עולה לי עכשיו מה דעתך על סטיגמות? דבר רע אתה בריב עם מישהו כרגע?בערך מי הבנאדם האחרון שאמרת לו מילה טובה? אמא מה יותר טוב? למות מאושר בגיל 60 או למות בגיל 100 אחרי כמה שנות מחלה?60 אתה חושב על מוות?כן מוות מפחיד אותך?קצת איך אתה חושב שיזכרו אותך אחרי שתמות?לא יודעת,מקווה שלחיוב למי אתה מתגעגע עכשיו?הרבה אנשים אתה כותב שירים?כשיוצא מה התחביבים שלך?ספורט,חברים, ים,סרטים,מוזיקה,בילויים,טיולים... מיהו בנאדם עני בעינך? (בלי שום קשר לכסף)ריקני,בודד מיהו בנאדם עשיר בעינך? מאוהב,מאושר,בריא מה אתה הכי שונא בבני המין השני?שהם לא חושבים עם הראש מה אתה הכי אוהב בבני המין השני?שהם קיימים מי הטיפוס שהכי מושך אותך מבחינת אופי?חכם, מצחיק,נאמן,קצת ביישן,שכיף להיות בחברתו ולעשות דברים יחד, אותו ראש מאמין במסתורין? יש משהו.. מה הדבר הראשון שאתה עושה שאתה קם בבוקר? מנסה להרוויח עוד כמה דקות שינה מי הזמן האהוב עליך?ערב מה הדבר הכי יפה שעשו למענך? מסיבת הפתעה, אבל לא סתם מסיבה, זה היה פשוט ענק! איזה מתנת יומולדת הכי אהבהת לקבל?מה שבא ברוך הבא האם יש לך חפצים שיקרי ערך בעינך?יש מה התחפושת שהכי אהבת להתחפש אליה?תלוי באיזה תקופה בחיי האם לדעתך יש מושלמות בעולם?לא אתה פרפקטציוניסט (אחד שחושב שהכל חייב להיות מושלם)?לא אתה מאמין באהבה?כן אתה אדם נאמן? כן

noooga

New member
../images/Emo9.gif

האם היתה לך אהבה נכזבת? כן האם שברת למישהו את הלב ? כן מה אתה הכי אוהב לאכול? סלט איך היית מגדיר את האישיות שלך במילה אחת? טובה איזה בגד לבוש מגדיר את האישיות שלך? אין
איזה בנאדם הוא הבנאדם שאתה הכי מעריך? בן אדם כנה ולמה? כי אני לא תמיד כזאת
מי החבר הכי טוב שלך? מיה מה אתה הכי שונא בעצמך? ת'פה, אף.. כמה זמן אתה מול המחשב ביום? הרבה
איך אתה רוצה שהעתיד שלך יראה? ורוד
איך אתה מסתכל על העבר שלך? נימה אופטימית או פסימית? פסימית- הרבה דכאונות מה אתה הכי שונא בחברים שלך? אי הפתיחות מה אתה הכי אוהב בחברים שלך? חוש ההומור מה הוא ערך יותר עליון אצלך? חברות/ אמון או משפחה? משפחה את מי בא לך לחבק עכשיו? את נעמי
למי בא לך להביא מכות כרגע? לניר
חח סתם למה אתה מחייך/בוכה עכשיו? כי הזכרתי את ניר ותמיד הוא מעלה בי גיחוך ממה אתה הכי אוהב לצחוק? מהכל מה הכי מרגיע אותך? שיר טוב איזה ספר היית ממליץ לאנשים במצב חברתי קשה? לא יודעת
איזה ספר היית ממליץ לאנשים שהאף שלהם גבוהה מדיי? כנ"
האם התנשקת? יאפ
על מה אתה הכי אוהב לדבר? לא אוהבת אבל זה הנושא שהכי בעניין אותי- שואה אתה אוהב שיחות נפש? כן... מאוד אתה מאמין בפסיכולוגיה? אולי, אולי לא איזה עונה אתה יותר אוהב? חורף או קיץ? למה? קיץ
כי זה הרבה יותר שמח! יש צבעים, אפשר לקום בבוקר בשמחה!!!!! ולא בדכאון ע-מ-ו-ק
מה החלום הכי מפחיד שחלמת? שמישהו חותך לי ת'גרון מי הבנאדם האחרון שהעליב אותך? מאי מי הבנאדם האחרון שגרם לך להרגיש מיוחד? מאי למי עזרת בפעם האחרונה? לאושר, פרידה (ילדים עם מגבלותיות למידה) אתה מגדיר את עצמך בתור מישהו טוב? אמ, כן אתה מאמין באוטופיה (עולם מושלם)? לא מתי לדעתך אפשר להתחיל לקיים יחסי מין? באיזה גיל? 17 האם לדעתך יש גיל למיניות? לא אבל יש גיל שאם ממש רוצים לממש את זה (אהם אה, למעלה) מה אתה הכי לא אוהב בחברה הישראלית? את החוצפה מה אתה הכי אוהב בחברה הישראלית? חום לאיזה מקום בעולם בחיים לא תלך? למה?לבצפר היסודי שלי- מספיק הייתי בדיכאון איפה היית מת להיות? למה? בהונג קונג! הייתי רוצה לראות מה קורה עם כל החברים שלי... מה הם עושים היום, איך הם נראים וכו' מהו המקום שאתה מרגיש בו הכי בטוח? בבית שלי האם אתה מתבייש לבכות ליד אנשים? כן מה הייתה הפאדיחה הכי גדולה שלך? היו לי הרבה!!! אמממ... אני אספר את ההכי קצר: כשהייתי בערך בת 10, 11 היה צלצול טלפוםן, הרמתי והייתי בטוחה שזה אח שלי אז הבן אדם בטלפון שאל "מי זה?" אז עניתי כמו טיפשה "n-o-o-g-a noga!!" ואז הוא אומר לי "אה.. (טיפה צוחק) תעבירי לי את ההורים שלך, זה חיים שלוימל'ה (קרוב/ רחוק משפחה שלנו שאנחנו מכירים אותו טוב אבל אני לא פתוחה איתו)" אז אני, הנחתי את הטלפון וחצי שעה הסתובבתי בבית בלי לדבר (זה מנהגי הקבוע כשיש לי פאדיחה- ויש הרבה
) מה דעתך על סטיגמות? אתה בריב עם מישהו כרגע? כן מי הבנאדם האחרון שאמרת לו מילה טוב? לא זוכרת... אולי למאי? גל? לילי!!!! ללילי! מה יותר טוב? למות מאושר בגיל 60 או למות בגיל 100 אחרי כמה שנות מחלה? למות מאושר בגיל 60 אתה חושב על מוות? כן מוות מפחיד אותך? מאוד
איך אתה חושב שיזכרו אותך אחרי שתמות? לא יודעת למי אתה מתגעגע עכשיו? לאבא שלי אתה כותב שירים? לא מה התחביבים שלך? להציג (תאטרון), מחשב, רולרס, בילוי עם אחים/חברים וכו'.. מיהו בנאדם עני בעינך? (בלי שום קשר לכסף) בן אדם עם השכלה נמוכה (?) מיהו בנאדם עשיר בעינך? נו לא יודעת! מה אתה הכי שונא בבני המין השני? אדישות!! מה אתה הכי אוהב בבני המין השני? חום (לפעמים) מי הטיפוס שהכי מושך אותך מבחינת אופי? בוגר מאמין במסתורין? אה?! מה הדבר הראשון שאתה עושה שאתה קם בבוקר? אומרת: "שיט, בצפר~!!" מי הזמן האהוב עליך? שרון הולמצן מה הדבר הכי יפה שעשו למענך? יש הרבה, כבר לא זוכרת
איזה מתנת יומולדת הכי אהבהת לקבל? לא יודעת האם יש לך חפצים שיקרי ערך בעינך? כן מה התחפושת שהכי אהבת להתחפש אליה? הודית
האם לדעתך יש מושלמות בעולם? לא אתה פרפקטציוניסט (אחד שחושב שהכל חייב להיות מושלם)? לא אתה מאמין באהבה? כן אתה אדם נאמן? כן

BloodyRose

New member
נו טוף

האם היתה לך אהבה נכזבת?
אני מניחה שכן האם שברת למישהו את הלב ?
אני מקווה שלא מה אתה הכי אוהב לאכול?
ניוקיז של סבתא
איך היית מגדיר את האישיות שלך במילה אחת?
קריפי? איזה בגד לבוש מגדיר את האישיות שלך?
חולצה שחורה שקופה?
איזה בנאדם הוא הבנאדם שאתה הכי מעריך?
אמא שלי ולמה?
אחד מהאנשים היותר חזקים שאני מכירה מי החבר הכי טוב שלך?
אני עצמי ואנוכי? מה אתה הכי שונא בעצמך?
המוון כמה זמן אתה מול המחשב ביום?
בשביל המקצוע? יותר מדי. בשביל הפנאי? בקושי איך אתה רוצה שהעתיד שלך יראה?
על רקע לונדון איך אתה מסתכל על העבר שלך? נימה אופטימית או פסימית?
לא רע, לא רע מה אתה הכי שונא בחברים שלך?
אם הייתי "שונאת" בהם משהו אני מניחה שלא הייתי מכנה אותם "חברים" מה אתה הכי אוהב בחברים שלך?
היכולת להקשיב ולדעת איך להגיב מה הוא ערך יותר עליון אצלך? חברות/ אמון או משפחה?
חברות... גם משפחה נכללת בתוך זה את מי בא לך לחבק עכשיו?
אפחד למי בא לך להביא מכות כרגע?
אפחד למה אתה מחייך/בוכה עכשיו?
אני דווקא די אפאטית לאחרונה ממה אתה הכי אוהב לצחוק?
ידיד ערס עושה עמידת קומקום גייאית להחריד בזמן שהוא מחליק על הקרח מה הכי מרגיע אותך?
ספר טוב איזה ספר היית ממליץ לאנשיםבמצב חברתי קשה?
במצב חברתי קשה? צריך לחשוב על זה... אבל אם השאלה הייתה מסתיימת במילה "אנשים", ישר הייתי אומרת 1984 איזה ספר היית ממליץ לאנשים שהאף שלהם גבוהה מדיי?
"בארץ הדברים האחרונים" האם התנשקת?
לא לאחרונה (חחח... ממש) על מה אתה הכי אוהב לדבר?
מוזיקה, לונדון, ספרים אתה אוהב שיחות נפש?
תלוי עם מי אתה מאמין בפסיכולוגיה?
פסיכולוגיה לא מתבססת על אמונה איזה עונה אתה יותר אוהב? חורף או קיץ? למה?
חורף. קיץ זה דביק ואיכסי מדי מה החלום הכי מפחיד שחלמת?
עזבו אתכם בחייכם... מי הבנאדם האחרון שהעליב אותך?
אחד הנגדים אצלנו ביחידה זלזל במידת האמינות שלי (כשאני אומרת לך שהחזרתי לך את המירס אל תגיב ב"אם את אומרת..."!!) מי הבנאדם האחרון שגרם לך להרגיש מיוחד?
אני מניחה שהתפוס... מצד שני, שניה לפני זה הוא היה זה שגרם לי להרגיש הכי פחות מיוחדת למי עזרת בפעם האחרונה?
חברה שלי מהבסיס (אני מקווה שהצלחתי לעזור, בכל אופן) אתה מגדיר את עצמך בתור מישהו טוב?
אני לא בנאדם טוב.. אתה מאמין באוטופיה (עולם מושלם)?
לא מתי לדעתך אפשר להתחיל לקיים יחסי מין? באיזה גיל?
מתי כשמרגישים שהגיע הזמן האם לדעתך יש גיל למיניות?
זה לא שיש גיל, אבל יש גבול מה אתה הכי לא אוהב בחברה הישראלית?
הו ווה, קצרה היריעה מלתאר מה אתה הכי אוהב בחברה הישראלית?
אה? לאיזה מקום בעולם בחיים לא תלך? למה?
הופעה של אביב גפן איפה היית מת להיות? למה?
לונדון. וכל מילה נוספת מיותרת מהו המקוםפ שאתה מרגיש בו הכי בטוח?
לונדון (אבל זה גם המקום שבו אני מרגישה הכי פחות בטוחה) האם אתה מתבייש לבכות ליד אנשים?
מתביישת? לא. פשוט לא אוהבת ומעדיפה להימנע מכך מה הייתה הפאדיחה הכי גדולה שלך?
חוץ מכל הנפילות אתמול בהחלקרח? מה דעתך על סטיגמות?
שליליות אתה בריב עם מישהו כרגע?
לא בריב, סתם עניינים עכורים מי הבנאדם האחרון שאמרת לו מילה טוב?
(מילה טובה, לא טוב). הממ.. אני מניחה שלאותה חברה מהבסיס.. היא ממש עזרה לי אתמול ולא הפסקתי להודות לה מה יותר טוב? למות מאושר בגיל 60 או למות בגיל 100 אחרי כמה שנות מחלה?
למות מאושר, ללא ספק (גם אם זה אומר גיל 20 ולא 60) אתה חושב על מוות?
המון מוות מפחיד אותך?
לא איך אתה חושב שיזכרו אותך אחרי שתמות?
אין הנחתום מעיד על עיסתו? למי אתה מתגעגע עכשיו?
טל
אתה כותב שירים?
לא מה התחביבים שלך?
לישון, מוזיקה, ספרים, לישון מיהו בנאדם עני בעינך? (בלי שום קשר לכסף)
אדם שלא אוהב את עצמו ולא מקבל את עצמו כמו שהוא מיהו בנאדם עשיר בעינך?
בנאדם שיודע שיש לו למי להרים טלפון כשהוא צריך מילת עידוד מה אתה הכי שונא בבני המין השני?
לא רוצה להכליל מה אתה הכי אוהב בבני המין השני?
את הנקודה הזו בין הכתף לצוואר שמותאמת בצורה מושלמת לראש שלנו
מי הטיפוס שהכי מושך אותך מבחינת אופי?
בנאדם חכם (מבחינת חוכמת חיים, לא בהכרח לימודית) עם חוש הומור (מפותח ולא ירוד) מאמין במסתורין?
תגדירו מסתורין מה הדבר הראשון שאתה עושה שאתה קם בבוקר?
מכבה את השעון המעורר ומקללת את הרס"ר מי הזמן האהוב עליך?
שו? מה הדבר הכי יפה שעשו למענך?
נשארו בשבילי שבת בבסיס
איזה מתנת יומולדת הכי אהבהת לקבל?
ברכה שטל כתב ליומולדת 18 שלי
האם יש לך חפצים שיקרי ערך בעינך?
חפצים? יקרי ערך? הממ... יש לי אולי סנטימנטים לחפצים, אבל אין צורך להגזים מה התחפושת שהכי אהבת להתחפש אליה?
גותית, אי שם בפאתי כיתה ט' האם לדעתך יש מושלמות בעולם?
לא אתה פרפקטציוניסט (אחד שחושב שהכל חייב להיות מושלם)?
לא אתה מאמין באהבה?
נניח אתה אדם נאמן?
כה (למרות שיש על כך חלוקת דעות)

B a r r B e e

New member
חח מה זה האוגר של איתי??...

האם היתה לך אהבה נכזבת? ממ לא ממש האם שברת למישהו את הלב ? לא מה אתה הכי אוהב לאכול? אבוקדוווו איך היית מגדיר את האישיות שלך במילה אחת? אממ...לא דעת.. איזה בגד לבוש מגדיר את האישיות שלך? צבעוני...
איזה בנאדם הוא הבנאדם שאתה הכי מעריך? לא יודעת... כל אחד אני מעריכה על משהו..אין מישהו שאני מעריכה אותו בכללי... ולמה? מי החבר הכי טוב שלך? ש ל ו מ צ ה מה אתה הכי שונא בעצמך? ממ...קצת שומנים וצדדים.. כמה זמן אתה מול המחשב ביום? אממ שעתיים... איך אתה רוצה שהעתיד שלך יראה? שאני יואהב את מה שאני עושה ויהנה מהחיים שאני יצליח!... איך אתה מסתכל על העבר שלך? נימה אופטימית או פסימית? אופטימית מה אתה הכי שונא בחברים שלך? ממ לא שונאת.. מה אתה הכי אוהב בחברים שלך? שכשאני צריכה אותן הן לידי... מה הוא ערך יותר עליון אצלך? אמון את מי בא לך לחבק עכשיו? תומר למי בא לך להביא מכות כרגע? מורררררר למה אתה מחייך/בוכה עכשיו? לאף אחד ממה אתה הכי אוהב לצחוק? מהשטויות שאני/ עיטם/שלומית עושה... מה הכי מרגיע אותך? נס אגוזיםםםם איזה ספר היית ממליץ לאנשים במצב חברתי קשה? ממ..לא יודעת לא קראתי ספר כזה... איזה ספר היית ממליץ לאנשים שהאף שלהם גבוהה מדיי? -"- האם התנשקת? כן על מה אתה הכי אוהב לדבר? ממ...לא דעתתת אתה אוהב שיחות נפש? כן אתה מאמין בפסיכולוגיה? כן איזה עונה אתה יותר אוהב? חורף או קיץ? למה? חורף כי זאת עונה שמתכרבלים בה בפוך...מדליקים חימום האווירה כיפית...אני פשוט נהנית מכל דבר בחורף! מה החלום הכי מפחיד שחלמת? חח איזה סיוט כשהייתי קטנה...משו על סבתא שלי.. מי הבנאדם האחרון שהעליב אותך? לא זוכרת... מי הבנאדם האחרון שגרם לך להרגיש מיוחד? ממ..איזה שתי בנות חמודות...
למי עזרת בפעם האחרונה? לסבתא שלי (היום) לשמור על בן דודה שלי.. אתה מגדיר את עצמך בתור מישהו טוב? כן...משתדלת כמה שיותר...<כשנחמדים אליי..> אתה מאמין באוטופיה (עולם מושלם)? לא מכירה... מתי לדעתך אפשר להתחיל לקיים יחסי מין? באיזה גיל? כשמרגישים מוכנים...ואוהבים... האם לדעתך יש גיל למיניות? לא מה אתה הכי לא אוהב בחברה הישראלית? סטריאוטיפים... מה אתה הכי אוהב בחברה הישראלית? הסחבקיות שיש רק לישראל..."כל ישראל אחים" לאיזה מקום בעולם בחיים לא תלך? למה? ניראה לי הודו...מחלות בלאגנים... איפה היית מת להיות? למה? אצל שלומצה...אני אוהבת ליהיות אצלה... מהו המקום שאתה מרגיש בו הכי בטוח? בבית של סבתא שלי (בקיבוץ) האם אתה מתבייש לבכות ליד אנשים? לא...לא בדר"כ... מה הייתה הפאדיחה הכי גדולה שלך? ממ...היו לי כמה פדיחות...לא זוכרת את הכי גדולה... מה דעתך על סטיגמות? רע! אתה בריב עם מישהו כרגע? לא.. מי הבנאדם האחרון שאמרת לו מילה טובה? אחותי (עכשיו...) מה יותר טוב? למות מאושר בגיל 60 או למות בגיל 100 אחרי כמה שנות מחלה? מאושר בגיל 60 אתה חושב על מוות? איש מת שלא יחזור יותר לחיים...מה כבר יש לחשוב על זה?... מוות מפחיד אותך? כבר לא... איך אתה חושב שיזכרו אותך אחרי שתמות? אחת שאוהבת לעשות שטויות ולהנות בחיים... למי אתה מתגעגע עכשיו? לאח שלי (באמריקה...) אתה כותב שירים? כן
מה התחביבים שלך? לרקוד לשיר לצחוק להנות... מיהו בנאדם עני בעינך? אדם עצוב מסכן...חולה...ושאין לו כסף... מיהו בנאדם עשיר בעינך? אדם מאושר... מה אתה הכי שונא בבני המין השני? שהם פועלים לפי רצונות השמוק שלהם... מה אתה הכי אוהב בבני המין השני? הרבה...במיוחד אם יש להם תחת שווה...
מי הטיפוס שהכי מושך אותך מבחינת אופי? ממ לא יודעת איך להגדיר/לנסח את זה...
מאמין במסתורין? ממ כן... מה הדבר הראשון שאתה עושה שאתה קם בבוקר? בודקת אם יורד גשם...אם זה בקייץ...אז אמממ...מצחצת שיניים... מי הזמן האהוב עליך? מי?...זמן זה לא מה?...וגם לא הבנתי תשאלה... מה הדבר הכי יפה שעשו למענך? עשו למעני באמת הרבה דברים יפים...וויתרו למעני על דברים אחרים וכל זה.. איזה מתנת יומולדת הכי אהבהת לקבל? מתנה ממישהו שאני אוהבת...במילים אחרות צומי ממי שאני אוהבת...
האם יש לך חפצים שיקרי ערך בעינך? כן מה התחפושת שהכי אהבת להתחפש אליה? נמרה (3 פעמים...
) האם לדעתך יש מושלמות בעולם? לא.... אתה פרפקטציוניסט (אחד שחושב שהכל חייב להיות מושלם)? לא חושבת...אולי... אתה מאמין באהבה? בטח אתה אדם נאמן? כן

B a r r B e e

New member
חחחחח ../images/Emo6.gif הרגת אותי עכשיו....

"תרתי מנשמע"...כולי צוחקת נחנקת ומשתעלת... אוףףףףףףףף

AndreaCorr ©

New member
~~~>

האם היתה לך אהבה נכזבת? כן. האם שברת למישהו את הלב? כן. מה אתה הכי אוהב לאכול? הממ כל מיני. איך היית מגדיר את האישיות שלך במילה אחת? סבוכה. איזה בגד לבוש מגדיר את האישיות שלך? ג'ינס וסוודר [שחור]. איזה בנאדם הוא הבנאדם שאתה הכי מעריך? אחים שלי. ולמה? כי הם הכי הכי. מי החבר הכי טוב שלך? החבר הכי טוב שלי. מה אתה הכי שונא בעצמך? די עם השאלה המעצבנת הזו. כמה זמן אתה מול המחשב ביום? יותר מדי. איך אתה רוצה שהעתיד שלך יראה? יפה. איך אתה מסתכל על העבר שלך? נימה אופטימית או פסימית? משתדלת להיות אופטימית. מה אתה הכי שונא בחברים שלך? הממ... בכל אחד יש משהו שאני פחות אוהבת. אבל "שונאת"? אם הייתי שונאת לא הייתי חברה שלהם. מה אתה הכי אוהב בחברים שלך? כנ"ל [בכל אחד יש משהו שונה שאני אוהבת]. מה הוא ערך יותר עליון אצלך? חברות/ אמון או משפחה? חברות/אמון את מי בא לך לחבק עכשיו? אממ מישהו. למי בא לך להביא מכות כרגע? אממ מישהי. למה אתה מחייך/בוכה עכשיו? אני נטרלית. ממה אתה הכי אוהב לצחוק? מאנשים אחרים. לא במובן של לצחוק עליהם, במובן שהם יצחיקו אותי. מה הכי מרגיע אותך? מוזיקה. איזה ספר היית ממליץ לאנשים במצב חברתי קשה? שאלה מוזרה. לא יודעת. איזה ספר היית ממליץ לאנשים שהאף שלהם גבוה מדי? "כל מה שרציתם לדעת ולא העזתם לשאול על נתוחים פלסטיים". האם התנשקת? כן. על מה אתה הכי אוהב לדבר? כל דבר שהוא מעניין. אתה אוהב שיחות נפש? כן. אתה מאמין בפסיכולוגיה? כן. איזה עונה אתה יותר אוהב? חורף או קיץ? למה? חורף. כי זה דבר מדהים, קר וכיפי. מה החלום הכי מפחיד שחלמת? חלמתי שאני מרביצה לעצמי עם מוט בבטן וכשקמתי היה לי סימן של מוט וכאב לי שם. זה אכן היה מפחיד. מי הבנאדם האחרון שהעליב אותך? אממ מישהו. מי הבנאדם האחרון שגרם לך להרגיש מיוחד? גם מישהו. למי עזרת בפעם האחרונה? חברה. אתה מגדיר את עצמך בתור מישהו טוב? לא יודעת. מקווה. אתה מאמין באוטופיה (עולם מושלם)? לא. יש מישהו שכן? צר לי עליו. מתי לדעתך אפשר להתחיל לקיים יחסי מין? באיזה גיל? מתי שמרגישים מוכנים. אין לזה גיל מסוים. האם לדעתך יש גיל למיניות? לא. מה אתה הכי לא אוהב בחברה הישראלית? גסות-רוח. אגוצנטריות. מה אתה הכי אוהב בחברה הישראלית? התחושה של ה"ביחד". לאיזה מקום בעולם בחיים לא תלך? למה? עירק. ככה. איפה היית מת להיות? למה? אירלנד. כי זו הארץ שאני הכי אוהבת. מהו המקום שאתה מרגיש בו הכי בטוח? הבית, מן הסתם. האם אתה מתבייש לבכות ליד אנשים? כן. אבל זה בלתי-נשלט. מה הייתה הפאדיחה הכי גדולה שלך? לא זוכרת. מה דעתך על סטיגמות? טמטום מושלם. אתה בריב עם מישהו כרגע? לא במיוחד. מי הבנאדם האחרון שאמרת לו מילה טובה? הרופא שלי. באמת. מה יותר טוב? למות מאושר בגיל 60 או למות בגיל 100 אחרי כמה שנות מחלה? מאושר ב60. אתה חושב על מוות? כן. מוות מפחיד אותך? כן. איך אתה חושב שיזכרו אותך אחרי שתמות? לא יודעת. למי אתה מתגעגע עכשיו? מישהו. אתה כותב שירים? כן. מה התחביבים שלך? חברים, קריאה, כתיבה, נגינה, מוזיקה, פילוסופיה. מיהו בנאדם עני בעינך? (בלי שום קשר לכסף) אדם בלי אהבה/חברים/רגש. מיהו בנאדם עשיר בעינך? אדם שיש לו את כל זה. מה אתה הכי שונא בבני המין השני? שהם מנסים לגרום לנו לקנא. זה לא הולך לכם, זה סתם ילדותי. מה אתה הכי אוהב בבני המין השני? כל מיני
מי הטיפוס שהכי מושך אותך מבחינת אופי? אינטיליגנט, חוש-הומור. מאמין במסתורין? לא מובנת לי במיוחד השאלה. מה הדבר הראשון כשאתה עושה שאתה קם בבוקר? את אותם הדברים אבל לאט
מה הזמן האהוב עליך? ערב/לילה. מה הדבר הכי יפה שעשו למענך? כתבו לי שיר. איזה מתנת יומולדת הכי אהבהת לקבל? ספר ענק על אירלנד, דיסק. האם יש לך חפצים שיקרי ערך בעינך? כן. מה התחפושת שהכי אהבת להתחפש אליה? אני ממש לא זוכרת. האם לדעתך יש מושלמות בעולם? לא. אתה פרפקטציוניסט (אחד שחושב שהכל חייב להיות מושלם)? לא. אתה מאמין באהבה? כן. אתה אדם נאמן? כן.

ל א ק י

New member
לי דווקא נראה שבאת להוציא את העצבים

האם היתה לך אהבה נכזבת? כן[?] האם שברת למישהו את הלב ? לא מה אתה הכי אוהב לאכול? בשר איך היית מגדיר את האישיות שלך במילה אחת? חרא איזה בגד לבוש מגדיר את האישיות שלך? לא איזה בנאדם הוא הבנאדם שאתה הכי מעריך? אין כזה
ולמה? מי החבר הכי טוב שלך? אין לי חברים
מה אתה הכי שונא בעצמך? הכל כמה זמן אתה מול המחשב ביום? הרבה איך אתה רוצה שהעתיד שלך יראה? בתוך קבר, בזמן שתולעים אוכלים את הגוף שלי איך אתה מסתכל על העבר שלך? נימה אופטימית או פסימית? אופטימית מה אתה הכי שונא בחברים שלך? אין לי מה אתה הכי אוהב בחברים שלך? .. מה הוא ערך יותר עליון אצלך? חברות/ אמון או משפחה? אמון קודם כל :| את מי בא לך לחבק עכשיו? אפחד
למי בא לך להביא מכות כרגע? למי לא?
למה אתה מחייך/בוכה עכשיו? אני לא ממה אתה הכי אוהב לצחוק? מדברים שמצחיקים אותי מה הכי מרגיע אותך? אש איזה ספר היית ממליץ לאנשיםבמצב חברתי קשה? למה שספר יעזור?
איזה ספר היית ממליץ לאנשים שהאף שלהם גבוהה מדיי? מה:\ האם התנשקת? כן על מה אתה הכי אוהב לדבר? לדבר זה לא כיף אתה אוהב שיחות נפש? כשזה במסנג'ר זה פסדר, פנים מול פנים זה תלוי אם אני סומכת על הבנאדם.. אתה מאמין בפסיכולוגיה? אני מאמינה שפסיכלוגים הם אנשים מפגרים איזה עונה אתה יותר אוהב? חורף או קיץ? למה? קיץ, כי אין גשם מגעיל מה החלום הכי מפחיד שחלמת? שוקי מת :| מי הבנאדם האחרון שהעליב אותך? מי לא? מי הבנאדם האחרון שגרם לך להרגיש מיוחד? למי עזרת בפעם האחרונה? אמא אתה מגדיר את עצמך בתור מישהו טוב? כן אתה מאמין באוטופיה (עולם מושלם)? לא מתי לדעתך אפשר להתחיל לקיים יחסי מין? באיזה גיל? כל גיל האם לדעתך יש גיל למיניות? לא מה אתה הכי לא אוהב בחברה הישראלית? את החוצפה :\ מה אתה הכי אוהב בחברה הישראלית? כלום לאיזה מקום בעולם בחיים לא תלך? למה? לאיודעת איפה היית מת להיות? למה? אי בודד מהו המקוםפ שאתה מרגיש בו הכי בטוח? שום מקום האם אתה מתבייש לבכות ליד אנשים? כן מה הייתה הפאדיחה הכי גדולה שלך? לאיודעת מה דעתך על סטיגמות ? חרא דבר, במיוחד כשהוא מתברר כנכון אתה בריב עם מישהו כרגע? לא שידוע לי מי הבנאדם האחרון שאמרת לו מילה טוב? לאיודעת מה יותר טוב? למות מאושר בגיל 60 או למות בגיל 100 אחרי כמה שנות מחלה? בגיל 20 אחרי סכין בבטן אתה חושב על מוות? כן מוות מפחיד אותך? לא איך אתה חושב שיזכרו אותך אחרי שתמות? "הקרציה הזאתי נו" למי אתה מתגעגע עכשיו? :| אתה כותב שירים? לא מה התחביבים שלך? לא מיהו בנאדם עני בעינך? (בלי שום קשר לכסף) מאיפה לי מיהו בנאדם עשיר בעינך? ביל גייטס מה אתה הכי שונא בבני המין השני? למה לשנא בהם משו :| מה אתה הכי אוהב בבני המין השני? אה
מי הטיפוס שהכי מושך אותך מבחינת אופי? מאיפה לי מאמין במסתורין? לא מה הדבר הראשון שאתה עושה שאתה קם בבוקר? מכבה ת'וינאמפ, כותבת בוקר טוב בכמה פורומים, הולכת לשירותים ומצחצחת שיניים מי הזמן האהוב עליך? מה מה הדבר הכי יפה שעשו למענך? כלום איזה מתנת יומולדת הכי אהבהת לקבל? |: האם יש לך חפצים שיקרי ערך בעינך? כן מה התחפושת שהכי אהבת להתחפש אליה? כלום האם לדעתך יש מושלמות בעולם? לא אתה פרפקטציוניסט (אחד שחושב שהכל חייב להיות מושלם)? לא אתה מאמין באהבה? כן אתה אדם נאמן? כן

למעלה