harmless

New member
../images/Emo58.gif

-------------------------------------------------------------------------------- Season 10 Episode 3 -- Theresa, 13:55:46 07/20/04 Tue [7] From what I've seen of this episode it's a good one. Interesting to read. I liked the interaction I saw between Harm and Mac. Their banter is good as well as the old saber rattling is back, complete with the smile at the end of the argument. Loved the scene when he asks her if he can buy her a cup of coffee. I didn't see any unease between them. Not directed at each other at all. Not sure if there is anywhere else in the script, but what I saw didn't have any unease. They seem to be aware of each others moods/feelings. For example, Harm picks up on Mac's emotions, when the woman they are talking to tells them about losing her baby. He's very obviously concerned about her, and the first chance he gets, he asks her if she's okay. Mac also picks up on Harm's mood when Sturgis is ordering them around like a Peacock. This is all consistant with the story arc information that I have. They are working closely together. Though they are on opposite sides they are still teamed up. Not sure if Mac will win this one, as I didn't see the end, but she is surely holding her own in the courtroom. Theresa או קצת חדשות נחמדות מהחזית- הם מסתדרים, יש להם ויכוחים, הם שואלים לשלום אחד של השני, הם עובדים ביחד, וסטורג'יס מעצבן אותם LOL! הארם מאק ובאד נגד סטורג'יס שכנראה נמצא על power trip! אני בעד לקחת רעיון מאיזה פיק ולשחרר את הברגים בכיסא שלו כדי שיפול! וואי כל הקטע עם סטורג'יס צריך להיות משעשע בטירוף- טוב לפחות אני מקווה שזה יהיה יותר משעשע ממעצבן!

ל ו ג י ת

New member
../images/Emo58.gif

קודם כל אלו בשורות טובות אבל תיסלחי לי על הבורות מי זה סטורג'יס אני מבינה שהוא זה שמחליף את איי.גיי? אם כן אז האם הראו אותו בפקים קודמים?

harmless

New member
סטורג'יס

הוא אחד מהעורכי דין שעובדים בג'אג בדרגת קומנדר. הוא הגיע לסידרה בעונה השביעית ומאז הוא שם. הוא והארם היו ביחד באנאפוליס.

harmless

New member
../images/Emo58.gif

והוא מחליף את איי ג'יי רק זמנית עד שיגיע הג'אג הקבוע

shipper heart

New member
../images/Emo58.gif כמו שאמרתי בהודעה פה איפשו

אני חושבת שהארם וסטרג'יס צכים לסדר את העיניינים בניהם במשחק כדורסל שהארם יהיה בו בלי חולצה *כי יהיה לו חם! אין פה מניעים ניסתרים!!* ואז יהיה לנו sweaty shirtless Harmy
וממש אהבתי את הספוילר הזה...סופסוף משו נורמלי.... יכול להיות שזה באמת פלאשבקים *מחזיקה אצבעות* עפתי לראות ג'אג

harmless

New member
עם המזל שלנו

נקבל בטעות את סטורג'יס בלי חולצה (yikes)
אוי sweaty shirtless harmy - את קולטת מה גרמת לי עם התיאור הזה??????
מהפה שלך אל דונלד! צריך יותר נשים מאחורי הקלעים של הסידרה הזאת ואולי אז נקבל יותר סצינות כאלה - אני מתנדבת להיות התסריטאית/במאית/נערת דייויד או כל תפקיד אחר שיתנו לי!

shipper heart

New member
חחחח אני יכולה לדמיין שאותו דבר

שגרמתי לעצמי
וברררר *רועדת מאיכסה* סרטג'יס בלי חולצה...יאייקס! אני מתנדבת להיות המלבישה הפרטית של דייויד...או מורידת הבגדים המיוזעים והצמודים שלו...האמת אני מעדיפה את השני...חחח
אבל אני אסתדר יפה גם עם הראשון *אממממ הבגדים נעלמו באורח פלא! בטח העכברים הלבנים שמנהלים את כדור הארץ גנבו אותם!!
* אבל גם כל תפקיד אחר יהיה נחמד...כל עוד דייויד שם
דמט למה המזגן לא פועל?!?!

harmless

New member
צוצי את קולטת איזה קטעים יהיו

שם מאק והארם נגד סטורג'יס?????????. וואי זה יהיה ענק! כנסי לאיי סי!

|ספוילרי יש עתיד!!!!!!!!!

איזה חדשות טובות לקראת סוף שבוע. סוף סוף יש עתיד למשהו. תודה רבה לך תרי עשית לי את היום. מה שכן עוד לא הבנו מה הבעיה עם מאק וזה מעניין ביותר כי הרבה תלוי בקטע הזה שלה. אבל נקווה שבאמת האישה הזאת מהפרק הקודם הייתה סתם פלאש בק מעצבן ולא משהו אחר!!!! יחי הארם ומאק ביחד!!!!!!!!!!

למעלה