../images/Emo58.gif

בעונה השנייה ב"אהבה מעבר לפינה": עדן נכנסת להיריון מגולן כך בעונה החדשה של הסדרה שמצטלמת בימים אלה. אבל אל דאגה, למרות ההיריון עוד צפויים לעדן לבטים בבחירה בין ליאור (יהודה לוי) לגולן (סמי הורי). בין השחקנים החדשים בצוות הסדרה רננה רז, רן בכור ואוסנת חכים מאת: שירי הררי 23.02.04 צילומי העונה השנייה של "אהבה מעבר לפינה" יצאו לדרך. העונה הקודמת, שזכתה להצלחה גדולה והגיעה לנתוני צפייה מרשימים, כמעט כמו של תוכנית בפריים-טיים, מעמידה רף חדש בפני היוצרים של העונה החדשה. אבל הם מבטיחים לנו שהיא תהיה נועזת יותר ומלאה בעלילות מותחות וסבוכות עם הרבה תככים, רומנים ובגידות. כמעט כל השחקנים מהעונה הראשונה ישתתפו גם בעונה החדשה. כמעט כולם, חוץ ממיכל פורס, שנטשה את אמנון (נתן דטנר) רגע לפני חתונתם. גם איה קורן, הלוא היא אלונה חברתו של ליאור (יהודה לוי) לא תשתתף בעונה החדשה. קורן נמצאת בימים אלה אי שם בהודו עם בעלה ומשום מה העדיפה את החופים של גואה על פני שעות באולפן וערימות של תסריטים לשנן בעל פה. מוזר. כוכבי העונה השנייה בתמונה קבוצתית הבוקר, אירחו אותנו החברים מ"אהבה מעבר לפינה" על הסט וזכינו לראות מקרוב את הבית של ליאור ואמנון, לשבת על ספות העור ולדמיין את עדן (מירי בוהדנה) דופקת בדלת ונכנסת פנימה במלוא הדרה. ולסקרנים, בוהדנה אכן נראית כמו מיליון דולר, גם ב- 11 בבוקר. את הסצנות שלה תתחיל בוהדנה לצלם אחרי הצהריים, ועד אז היא התפנתה לספר ל- Eonline על ההתפתחויות הסוערות בחייה של עדן. "בעונה החדשה יש לי אחות, שזאת אסנת חכים. מה שיתברר לצופים זה שלפני שהתחלתי את הרומן שלי עם יהודה לוי, כלומר עם ליאור, יצאתי עם יקי (לירון לבו) במשך תקופה ארוכה אבל עזבתי אותו בשביל להיות עם ליאור", סיפרה בוהדנה, "אבל יקי רצה להישאר קרוב אליי (ברור!) ולכן התחתן עם אחותי ונולד להם ילד". מבולבלים? תגלי לנו במי עדן תבחר, ביקי, בגולן (סמי הורי) או בליאור? "טוב, אז יהיו הרבה הפתעות בעונה הזאת ואני אגלה לכם סוד - עדן תכנס להיריון מגולן. אבל עם ליאור הקשר מאוד טעון ואני אוהבת אותו מאוד". אסנת חכים, חדשה בצוות, משחקת את דורין, האחות החדשה של עדן. חכים מספרת שהיא עדיין לא בקיאה בנבכי העלילה. היא ביישנית וניכר שדי נבוכה מתשומת הלב ומהרעיון שמהרגע שהסדרה תשודר, יצפו בה מדי ערב עשרות אלפי צופים. "אני אתמודד עם החשיפה איכשהו, אבל בינתיים האווירה כאן על הסט מאוד נעימה וכולם נחמדים אליי מאוד פה". לוי ובוהדנה. במי תבחר עדן? אגם רודברג היא שירלי, שזכתה בעונה הקודמת לסצנות דרמטיות ביותר (למשל, סצנת האונס המדוברת), מפתיעה גם כן בנועזותה. שירלי תנהל הפעם רומן עם שני בחורים במקביל ותיתפס כשהיא נוהגת, לא עלינו, בלי רישיון נהיגה. יהיה אקשן! גם לסמי הורי סידרו התסריטאים הרבה דרמה, וחוץ מזה שהוא יהיה האבא לתינוק של עדן, הורי גם ינהל רומן עם בתו של דטנר, שתצוץ לה פתאום. אבל הפרויקט הגדול של הורי בעונה הזו הוא אחיו הקטן: "רן בכור מגלם את מיקי, אחי, שצעיר ממני בשש שנים. יש לו קשיים בהסתגלות, הוא רוצה להיות כדורגלן בצבא ולא בטוח שיצליח ואני מנסה לעזור לו לפתור את הבעיות שלו בחיים". הורי מגלה לנו בסוד שחוץ מהצילומים ל"אהבה מעבר לפינה" ולעוד ארבעה פרקים של "המשאית", הוא עובד בחשאיות על "פרויקט מוזיקלי חדש" עם חברו הטוב, דני שפרלינג. מזכיר מישהו? אולי את הדמות אותה מגלם הורי, גולן... הרכש החדש בסדרה הוא רננה רז, שתחליף את אלונה. אם היא תהיה מוכרת לכם מאיפשהו, נסו לדמיין אותה יושבת ליד שקע ותקע בפרסומת של חברת חשמל, והכל יתבהר. רז תגלם את קרן, בחורה ממשפחה הרוסה שהיא ההיפך הגמור לאלונה ורחוקה מלהיות הילדה הטובה בסדרה. רן בכור, שחקן חדש גם כן, רק בן 17.5 וכבר הספיק להשתתף בסדרה "מיי פירסט סוני" (שמשודרת בשידור חוזר בימים אלה ברשת). בכור מספר שעל הסט אומרים שהוא דומה דווקא ליהודה לוי ופחות לסמי הורי, למרות שהוא מגלם את אחיו של הורי, מיקי. "אבל בואי נגיד ששניהם נראים מעולה. סמי לדעתי הוא סוף הדרך במראה שלו ואני אומר את זה למרות שאין לי נטיות בכלל". בכור מספר על ייעודו בחיים, "אני שחקן ואנחנו שומרים על זה ככה, לא פרסום ולא דוגמנות ושהמראה שלי לא יבלבל". המראה המשובב אכן קצת מבלבל, אבל ניחא. בכור, שביומיום הוא תלמיד י"ב בגימנסיה הרצליה בתל-אביב, מספר שהתחבר על הסט עם הורי וגם עם דפנה רכטר ששיחקה איתו גם ב"מיי פירסט סוני". בוהדנה ורודברג. אקשן הטקסטים הארוכים הם עיקר הבעיה כשמשחקים בדרמה יומית עם אלפי שורות, דיאלוגים וסצנות. איך לומדים בעל פה? בוהדנה: "יש לי זיכרון צילומי, אני מסתכלת על הטקסט וזוכרת את הסדר של הרפליקות. ככה שגם אם הפרטנר שלי יגיד רפליקה שלא קשורה, אני עדיין אענה לו את הרפליקות שלי. אני פשוט מצלמת". רן בכור מודה שמדובר בעבודה קשה מאוד וסמי הורי מספר ש"אין שיטה אחרת חוץ מאשר לשבת בבית ולחזור על הטקסטים שוב ושוב עד שהם נקלטים בראש, אבל אחרי אימונים רבים זה נהיה קל". יש אינטריגות על הסט, מי קיבל יותר דיאלוגים ומי מקבל יותר זמן מסך? הורי: "יש יחסי חברות בין כולם, ממש ככה, יחסי עבודה נעימים ואין זמן לאינטריגות. באים לכאן בבוקר מוקדם, צריך להתלבש, להתאפר להצטלם וחוזר חלילה". בוהדנה מאשרת: "אנחנו הליהוק האולטימטיבי". ועמוס לביא, שמגלם את אבא של רודברג, מסכם בפיוטיות: "מאה קבין של יופי ירדו על העולם. 99 מהם נחתו ב'אהבה מעבר לפינה'".

למעלה