סרטון לומי : לקחתי את הריקוד שלהם והוספתי לו קטעים שונים ושיניתי את המוזיקה
S soapsfan New member 21/12/03 #1 ../images/Emo58.gif סרטון לומי : לקחתי את הריקוד שלהם והוספתי לו קטעים שונים ושיניתי את המוזיקה
S shanyz New member 21/12/03 #2 איזה יפה../images/Emo23.gif|ספויילר| לא ידעתי שהם יהיו ביחד... איזה חמודים וואי כולם פה כבר יודעים מהיקרה ועתיד וזה... חח אני לא יודעת כלום..
איזה יפה../images/Emo23.gif|ספויילר| לא ידעתי שהם יהיו ביחד... איזה חמודים וואי כולם פה כבר יודעים מהיקרה ועתיד וזה... חח אני לא יודעת כלום..
S soapsfan New member 21/12/03 #3 ספויילר הם לא יהיו ממש ביחד,אבל לאט לאט הם מתקרבים..יש לי המון סרטוני לומי[כולל הריקוד שזו סצינה פשוט חבל"ז]ואני ינסה להעלות אותם מתישהו לרשת ולשים פה להורדה
ספויילר הם לא יהיו ממש ביחד,אבל לאט לאט הם מתקרבים..יש לי המון סרטוני לומי[כולל הריקוד שזו סצינה פשוט חבל"ז]ואני ינסה להעלות אותם מתישהו לרשת ולשים פה להורדה
I i love gina New member 21/12/03 #5 חחחחח... ספויילר... ככה נראה וויל ג'וניור בעתיד???? ולאן העולל הקטן ברח?
S soapsfan New member 21/12/03 #7 ../images/Emo58.gif והנה סרטון של הריקוד עצמו..האיכות פחות טובה מהסרטון המקורי,כי שילבתי את שלושת הסרטונים לסרטון אחד וגם רציתי שזה לא יתפוס המון מקום
../images/Emo58.gif והנה סרטון של הריקוד עצמו..האיכות פחות טובה מהסרטון המקורי,כי שילבתי את שלושת הסרטונים לסרטון אחד וגם רציתי שזה לא יתפוס המון מקום
S shanyz New member 21/12/03 #8 וואי איזה יפה../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif