wicked witch

New member
וואו ../images/Emo58.gif

זה הופך להיות היום המושלם! גם לא הלכתי לבי"ס גם גייל בחוק וסדר ועכשיו זה! אני מ-א-ו-ש-ר-ת! ובקשר לפרומו... כל כך מרגש לראות אותם שוב! אבל בריאן מוכר את הלופט? איפה הוא יגור? איך בריאן יכול לגור במקום אחר?! זה לא יתכן! נקווה שג'סטין יצליח לממן את זה שהם ישארו שם (עם הכסף מרייג'). שרואים את בן ומייקל רצים? מי רץ מאחוריהם? מייקל? ואני לא מצליחה לחשוב על סיבה למה מייקל צועק על האנטר... אולי האנטר רוצה לעזוב? ובקשר למשפט שגרם לי כמעט לבכות מאושר (i thought we were partners" "we are) אני לא מסכימה לשמוע ספקות בקשר לזה! זה נאמר בין בריאן וג'סטין ובצורה רומנטית! *משכנעת את עצמי* ובנימה שטחית יותר... לא אהבתי את השיער של בריאן שהוא אומר we are. יותר מידי קוצני כזה.. עד כאן בנתיים

tulchi

New member
עוד ../images/Emo58.gif קטן

אני לא יודעת מאיפה זה הגיע אבל אמרו באחד הפורומים שכנראה בריאן מקבל פיסת אינפורמציה מגארדנר ואנס לגבי איזה לקוח פוטינציאלי. כנראה שואנס רוצה את בריאן בחזרה או שפיסת האינפורמציה הזאת אמורה לעזור לבריאן להתחיל מחדש בעצמו. אניווי בריאן הולך לפגישה במסעדה עם הלקוח הפונטיצאלי. כזכור באחד הספוילרים הראשונים דווח על הסצינה שבה מייקל מחזיר לבריאן את הקורבט (וררררוווום!). בסצינה הזאת בריאן אומר למייקל שהוא בדרך לפגישה. אולי זאת הפגישה עם הלקוח. שוב, אין לי מושג מאיפה זה הגיע ועד כמה זה נכון.

למעלה