GrEeNwOmAn

New member
יייייוווווווההההההההוווווווו

תקראו, ותגיבו~ אנשיםם

GrEeNwOmAn

New member
יייייוווווווההההההההוווווווו

תקראו, ותגיבו~ אנשיםם

HaDaRoSh

New member
../images/Emo58.gif

מה פתאום ליה היא הבת של שחקן ששיחק בתיאטרון בזמן שנירה הייתה עם שאול היא שכבה עם השחקן

GrEeNwOmAn

New member
נו.../images/Emo58.gif

נו, יש לי שני הוכחות: 1. בזמן שנירה הייתה עם שאול, היא שכבה עם אודי, והרי לך התשובה. 2. בספר של משחק החיים כתוב: נירה לריקי: לא בטוח שירון וליה אחים, יש סיכוי שהם לא אחים. ריקי לנירה: באמת? מי האבא של ליה? נירה לריקי: זה לא בטוח... ריקי לנירה: אבל מי זה? נירה לריקי: זה אודי! טוב, זה אודי... ואגב מחר ירון כביכול מגלה שליה היא...אחותו!

HaDaRoSh

New member
../images/Emo58.gif

בעיתון מעריב זה מה שהיה רשום אם אני אמצא את האתר אני אתן לך לקרוא טוב?

GrEeNwOmAn

New member
כנסי

קראתי בעיתון מעריב, אבל ספר זה קצת יותר מעיתון! מותק...

HaDaRoSh

New member
מה פתאום!!

זה כמו שבלגעת באושר רשום בספר שדן ולבנה יתחתנו ובסדרה הם לא!!!

|ספויילר| בולשיט

אם ליה היא הבת של אודי אז היא התחתנה עם אח שלה קובי? או שעכשיU תגידי שקובי לא הבן של אודי. זה מוכח כי היא בת של אדם שנירה שכבה עימו קודם מלפני שאול ואז אודי לא היה קיים !

HaDaRoSh

New member
../images/Emo58.gifזה מה שאמרתי אבל....

GrEeNwOmAn אמרה שליה היא מאודי והיא בטוחה שזה מאודי ואני בטוחה שנירה שכבה עם שחקן מהתיאטרון בזמן ששאול והיא היו ביחד

HaDaRoSh

New member
באמת מה התווכחתי איתה הריי אני

יודעת שאני צודקת והיא כבר תראה את זה

keds

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gifממה?../images/Emo58.gif

ממההההההההה? ליה הבת של שאול!?!?!?! אז קובי וליה אחיים!!! ייייייייאווווו פפפפפפפפחחחחחחחחח
-אבל יכול להיות שזה לא בטוח שליה הבת של שאול... אולי נירה לא רצתה להגיד לריקי שהיא בגדה בשאול עם עוד גבר חוץ משאול
- ייאווו פפפחחחח
ליה הבת של שאול..... חחחחחחחח
ליה וקובי אחחיים

HaDaRoSh

New member
היא לא

היא הבת של שחקן ששיחק בתיאטרון בזמן ששאול ונירה היו ביחד נירה בגדה בו עם השחקן וזה לא אודדי!!!!!!!!!!!!!!

ComputerMaster

New member
חבר'ה!!!

לא יכול להיות שקובי (שהיה בעלה של ליה) זיין כל הזמן את אחותו!!! או שעכשיו תגידו לי שהם לא הזדיינו אפילו פעם אחת...

HaDaRoSh

New member
../images/Emo58.gifזה מה שאמרתי

שאודי הוא לא האבא אלא שחקן ששיחק פעם תיאטרון

DAN1EL

New member
../images/Emo118.gifאבל אבל אבל....

לא נראה לי שהיא הבת של אודי, קודם כל אני יודע בוודאות שהיא הבת של שחקן תיאטרון שנירה שכבה איתו (כמובן) בעבר, וגם אם זה נכון אז קובי וליה אחים! ולא נראה לי שהתסריטאים ירצו להסתבך עם כזה סיפור...

HaDaRoSh

New member
לדניאל../images/Emo58.gif

דבר ראשון שמים ספוילר בכותרת דבר שני זה ברור שהיא לא הבת של אודי

למעלה