רינת4

New member
../images/Emo58.gif

כן-לא השתגעתם. השם שלי והסימן של ספויילר נמצאים אחד ליד השני. אבל זה עדיין לא אומר שאני רוצה לדעת משהו. פשוט נתקלתי בקישור שהיה רשום עליו שזה מוביל לספויילר,פתחתי את העמוד,כיסיתי אותו,ורק העתקתי את הכתובת. מכיון שאני לא קוראת ספויילרים,אז אני לא יודעת אם כבר דיברתם על זה או לא. אם כן-תתעלמו. בכל מקרה,אמור להיות כאן איזה שוא ספויילר. כמו כן-התמונה שאני מוסיפה היא של שחקן שמצטרף לסט. לא יודעת בתור מי או למה,אבל זה לא ממש מעניין אותי כרגע,כי אני גם לא רוצה לדעת. בכל מקרה-אם אתם מתכוונים לדבר על זה,כי לא ידעתם על כך לפני כן-מה שאני בספק, אז אל תשכחו להתריע בכל ההודעות המספויילרות.

רינת4

New member
מישהו מוכן רק להסביר לאירית

שמי שבתמונה למעלה זה לא דיויד בוריאנז??? (אנג´ל מ"באפי ציידת הערפדים"). תודה.

netaK

New member
אוי גם אני הייתי בטוחה

הבנתי שזה לא אבל הוא דומה\ ודייויד בורניאז כזה מושלם!!!!!!!!!!!! אם האיש יראה ככה בסדרה אני מאושרת..............

רינת4

New member
דיויד בכלל מושלם...

והנה תמונה שלו לשם השוואה. אני לא מאמינה שהיא בכלל השוותה ביניהם!!!

lolly1

New member
טוב טוב זה לא הוא..

יש להם אותו שם אבל.. דיוויד..

lolly1

New member
אנשים

מפורום אחר חושבים שהוא יהיה... וגם חושבים שהוא בן 40-50..
? חבר של ויק..

maayan15

New member
בן..

40-50?!?!?!?...לא נסחפנו.. שמישהו ייקרא את הספוילר ויגיד לי על מה הוא?....כי לי אין כוח!

רינת4

New member
הסבר לליאור-לא ספויילר

ליאור,מכיון שלא נכנסת להודעה הראשונה. וכל הכבוד לך על זה! אני אעתיק לכאן את ההתחלה של ההודעה,ואז תביני שאני לא יודעת שום ספויילר,ועדיין מתמידה ועומדת בזה כמו שצריך! כן-לא השתגעתם. השם שלי והסימן של ספויילר נמצאים אחד ליד השני. אבל זה עדיין לא אומר שאני רוצה לדעת משהו. פשוט נתקלתי בקישור שהיה רשום עליו שזה מוביל לספויילר,פתחתי את העמוד,כיסיתי אותו,ורק העתקתי את הכתובת.

*מעניקה לרינת צל"ש*

טוב שעמדת בזה! זה באמת קשה(לאור העבודה שבכל עמוד יש ספוילר חדש), אבל אני שורדת!

למעלה