../images/Emo58.gif
אוקיי, אחרי שהורדתי 5 מפרקי מכושפות, אני שמחה לפרסם כל מה שאני יודעת, או לפחות זוכרת. בטח כבר היו לפחות חלק מהספוילרים כאן, אבל אני לא גולשת קבועה בפורום, אז מה אני יודעת? *יהיו כוכביות בתוך הספוילרים של הפרקים, שיגיעו כולם לאותו נושא בעיקרון. לא מבינים? גם אני לא, לא נורא
* פרק 4:04 - Enter the deamon: קול מנסה לאמן את פיבי להלחמות במקור. פייג´ רק מתחילה ללמוד על הקסם והכל, ועדיין יש לה בעיה. פייפר עושה לה כזה בוחן על שיקויים, והיא מנסה לעשות שיקוי, אבל יש לה איזשהי טעות, והיא ופיבי מתחלפות בגוף. יש איזה סמוראי יפני שנלחם בסמוראית אחרת. אח"כ הם מתווכחים, יש בלאגן והוא קופץ לתוך ברכת מים בעומק 3 סנטימטר, ונעלם. בקיצור, בערך באמצע הפרק פייג´ ופיבי מתחלפות חזרה, אבל פייפר צריכה להתחלף בגוף עם סמוראי זקן, אבא של הסמוראית, כדי להציל אותו. *מה שבולט בעונה 4 זה איך שליאו מנסה להיות נורמלי לכל דבר. בעונות הקודמות הוא רציני כזה, שקט והכל, כאן הוא ממש הופך לבנאדם, וגם מנסה מאוד להיות החבר הכי טוב של קול. מוזר אבל חמוד באופן יוצא מן הכלל. פרק 4:07 - Brain drain: הפרק האהוב עלי ביותר. פייפר מעוצבנת שאין לה חיי חברה, פיבי אומרת לה שהיא צריכה לעשות ילדים עם ליאו. קול נוחת באמצע השיחה וכאן יש קטע מאוד מצחיק- הוא אומר ´פיבי´, היא ´hold that thought honey´ וממשיכה להתווכח עם פייפר, הוא אומר שוב ´פיבי´ אבל היא לא מקשיבה. ושוב ´פיבי´, אבל היא לא מקשיבה, אז הוא תוקע שתי אצבעות בפה ונותן שריקה שתגיע מכאן ועד אילת (אני גרה בצפון
). בכל אופן, הוא אומר לפייפר להקפיא את החדר כי יש שם שד שיכול להפוך לכל דבר, חי או דומם או צומח וכו´. הם מחפשים ומחפשים. וכאן הכל מתחיל- השד מתברר להיות מנורה, והוא מצליח להיעלם, ולהגיע למקור, שהורג אותו והופך להיות הוא. המקור תופס את פייפר, ונכנס למוח שלה כדי למצוא שם את הכישוף להורדת הכוחות של ה-3 (שהושמד מספר הצללים), ולהכריח את פייפר להגיד אותו. אז היא כאילו חסרת הכרה, והיא חושבת שהיא בבית משוגעים. ה"שד" ההוא (המקור) וליאו הם הרופאים. היא לא מכשפה- רק ב´עולם הדמיוני´ שלה, לה ולליאו יש רומן סודי והם לא נשואים, קול הוא גם מטופל שם וככה גם פייג´ ופיבי, פרו לא מתה- היא פשוט שוחררה מבית המשוגעים לפני 3 חודשים. זה ממש ממש ממש מגניב. בכל אופן, אותו ´רופא-שד-מקור´ גורם לה כמעט להגיד את הכישוף, אבל אז פייג´ ופיבי האמיתיות מצליחות לחדור גם הם לראש שלה, בעזרתם של ליאו וקול, ואחריהם גם ליאו מצליח, והם משכנעים אותה לא להגיד אותו. קול גם פוגע במקור באופן רציני, והוא נפצע קשה, אבל לא מת. הקטע הסופי (2 דקות אחרונות) של הפרק הוא ממש ממש ממש ממש ממש מגניב. בכלל העונה הזאת ממש אחלה! בגלל שאני לא רוצה שהכל יתקע לי, אני אמשיך בהודעה הבאה
אוקיי, אחרי שהורדתי 5 מפרקי מכושפות, אני שמחה לפרסם כל מה שאני יודעת, או לפחות זוכרת. בטח כבר היו לפחות חלק מהספוילרים כאן, אבל אני לא גולשת קבועה בפורום, אז מה אני יודעת? *יהיו כוכביות בתוך הספוילרים של הפרקים, שיגיעו כולם לאותו נושא בעיקרון. לא מבינים? גם אני לא, לא נורא