Ophel McNeil

New member
ספוילר קטלני מעליי!!!!!

וקול, אתה מדבר שטויות בקצב. לא שמה שהוגו אומר נכון, אבל זה כבר משהו אחר.

Rachel Green

New member
../images/Emo58.gif

אוקיי...כמה דברים.....דבר ראשון...כמעט בכל ההודעות שמעלי אין סימן של ספוילר...אני כבר ראיתי את העונה הרביעית אבל אני חושבת שזה לא פייר שאתם לא מסמנים... ויש משהו שאני לא מבינה שקשר למקום הזה שכל השדים המושמדים מגיעים אליו... ראינו שם שכל שד שנופל לשם,נשרף ואז המפלצת הזאת לוקחת את הכוחות,נכון? אז איך זה שקול לא נשרף???אולי זה מופיע בפרק 20(הפרק היחיד בעונה,שעדיין לא ראיתי) אז אם זה מופיע שם אז סליחה ששאלתי....אבל זאת שאלה שמציקה לי כבר הרבה זמן...

Benjamin Turner

New member
התיאוריה שלי ../images/Emo58.gif

כששד מנוצח (מה שקוראים לו במכושפות vanquished) הגוף נשרף/מתפוצץ והתמצית השדית, כלומר הכוחות הדמוניים, נשלחים למקום הביניים ההוא שבו המפלצת "מוצצת" את הכוחות. במקרה של קול, כשהשד שבו (המקור) מנוצח נשארים לא רק הכוחות הדמוניים, אלא גם החצי האנושי, ושניהם יחד הגיעו למקום הביניים. התמצית השדית כמובן לא יכולה לברוח לשום מקום ולכן המפלצת "מצצה" אותה בשניות, אבל קול כן יכול לברוח, וזה בדיוק מה שהוא עשה... בסופו של דבר, אחרי שפיבי אומרת לו שהכל נגמר ביניהם ושעליו לעבור הלאה (הכלבה!) הוא מחליט להיכנע למפלצת וקופץ מהצוק למקום שבו היא נמצאת, אבל הוא נוחת על תמצית שדית של שד שזורק חשמל ועם הכוח הזה הוא (בטעות, אגב) משמיד את המפלצת. כך הוא בעצם ניצל ומעתה ואילך חופשי לקחת כל כוח דמוני שמגיע למקום הביניים.

Ophel McNeil

New member
בואו נהיה נחמדים!

כשתתחיל העונה החמישית בארה"ב, אני, לפחות, אבקש מאנשים לסמן בהודעה שלהם, אם הם יכתבו ספוילר, לאיזה פרק בדיוק הספוילר (5X01 וכן הלאה). אז נכון, זה מעצבן, ונכון, זאת טרחה כי אתה לא תמיד מתכנן בתחילת ההודעה מה תכתוב בכולה, ובכל זאת - אני אבקש, בתקווה שאנשים יכבדו את בקשתי, וככה אני אוכל לדון על הפרקים מהעונה החמישית שכן ראיתי. וכמו שאני מבקשת התחשבות, אני אתחשב באחרים. מה באמת הבעיה שעד שהעונה הרביעית תשודר בכבלים, פשוט לכתוב שההודעה מכילה מידע לעונה הרביעית? כאילו, זה כולה שלושה מילים? וגם אחרי שהעונה הרביעית תשודר בארץ, אני, לפחות מתכוונת לכתוב בסימן ספוילר בדיוק על איזה פרקים ממנה אני מדברת. זאת לא כזאת טרחה, וזה כולה סימן קטן, ואם אחרים מבקשים - מה אכפת לנו?

Woogyman

New member
קפיץ.

לא, דעתי לא נטרפה עליי. אני מקפיץ בשביל הספויילר למי שתהה...

למעלה