Rachel Green

New member
../images/Emo58.gif

אני לא בטוחה שזה ספוילר.... ראיתי במחשב עד פרק 419 אז יש לי שאלה... מתי קול ימות? כי ראיתי גם את הפרק האחרון וראיתי שהוא כבר מת שם....ואמרו לי שהן הורגות אותו בפרק האחרון אז אני כבר לא יודעת מה קורה שם.... אז אני לא בטוחה שזה ספוילר... כשהעונה החדשה של מכושפות תגיע לסטאר וורלד... אז אם אני אכתוב משהו אחרי שכבר ישדרו את הפרק אז זה יקרא ספוילר? אז תענו לי...

HuGo Hell

New member
תשובות../images/Emo58.gif

בקשר לסטאר וורלד - כן ובקשר לכול שאלה על עונה רביעית גם לסמן! תשובה הוא מת בפרק 4X20- Long live the queen

Ophel McNeil

New member
תשובה -4X20. ולין!

כשהעונה תשודר בסטאר וורלד, מה באמת ייחשב לספוילר?

Woogyman

New member
אחרי שהיא משודרת בסטאר וורלד

זה כבר לא ספויילר, זה תמיד ככה בכל פורום שאני מתכתב בו. אחרי שהעונה משודרת בארץ, לא משנה איפה, היא כבר לא ספויילרית. אז מה אם לא לכולם יש סטאר וורלד, זה כמו שמישהו שלא מחובר לכבלים ולא ל"יס" ויש לו רק ערוץ 1 ו2 יגיד שצריך להזהיר לפני העונה השלישית כי הוא לא ראה אותה.

As I Am

New member
אבל ליס אין סטאר וורלד! ../images/Emo103.gif

זה לא שיש רק ערוץ 1-2, אבל להרבה יש יס והם לא יכולים לראות... זו החלטה קשה

P3H2O

New member
לא נראה לי שסם צודק כי זה לא משודר

עם תרגום ולא כולם יודעים אנגלית טוב ויכולים להבין סרט בלי תירגום ולכן גם אם היא תשודר שם יש הרבה שלא יראו גם אם יש להם כבלים אז זה עדיין נקרא ספויילר

p3

New member
למרות שאני כבר ראיתי ...

את העונה הרביעית, אני חושב שעדיף לסמן בספוילר (שונה מהסימן של העונה החמישית). זה סה"כ לא טירחה גדולה בכלל, וככה כל צופי ייס שעדיין לא ראו את העונה יהיו מרוצים. חוץ מזה שאחרי זמן קצר היא תגיע לערוץ שלוש, ואז כבר יהיה יותר פשוט.

Benjamin Turner

New member
נו באמת!

האם הודעות על העונה השניה נחשבות או נחשבו (לפני ששודרה העונה השלישית) לספוילרים??? הרי אותה ניתן היה לראות רק ב"נו"! ברי המזל שמחוברים לכבלים ושלא טרחו להוריד את כל פרקי העונה השניה (אולי כי השלישית והרביעית הרבה יותר מוצלחות) יכולים לטעון שיש לסמן הודעות הקשורות לה בספוילרים עד שתשודר בכבלים (מה שלעולם לא יקרה)! אגב, ליס יש כ400,000 מנויים, לכבלים יש פי כמה וכמה, כך שברור שרובם המוחלט של הלקוחות (וכנראה גם המעריצים של הסדרה) מחוברים לכבלים ולא ללוויין. לא אכפת לי לסמן הודעות ב
אבל הצביעות הזו הורגת אותי...

p3

New member
צביעות? הא? ../images/Emo12.gif

כמה דברים-
העונה הרביעית תשודר סה"כ חודש אחרי סטאר וורלד בערוץ שלוש. באמת כל כך קשה לחכות?
זה רק סימן ספוילר מסכן!!! יש דרך ארוכה מסימון ספוילר לצביעות.
זכויות השידור של העונה השנייה הן רק של ייס, והיא אף פעם לא תשודר בכבלים, ולא יעזור כלום. כך שאי אפשר לחכות עד שכל העולם ואמא שלו יורידו אותה, ורק אז להפסיק לסמן ספוילרים. זה המצב הקיים.
אני לא ראיתי אף אחד מבקש בפורום לסמן את העונה השנייה בספוילרים. את העונה הרביעית כן ביקשו, כך שאת זה הרבה יותר סביר לשקול.

P3H2O

New member
ויותם צודק!!!

הדרך היחידה שבה מנויי הכבלים יוכלו לראות את העונה השנייה זה להוריד אותה ולא לכולם יש נט מהיר ולא כולם ירצו להוריד או שפשוט מי שראה את העונה השנייה יספר עליה וידבר עלייה. חוץ מזה שמהעונה השלישית אפשר להבין חלק מהעונה השנייה אז לא נראה את העונה השלישית בגלל שהיא מספיילרת לנו את השנייה?? זה ממש ממש דפוק!

c o l e

New member
../images/Emo58.gifאני יענה לך../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

קודם כל קול לא מת הצד השדי שלו מת (קודם מת בלטאזור ואז המקור). וקול תיקשר עם פיבי בגלל שהוא חצי אנושי אז יש לו נשמה
ואני חושב שזה ספויילר בגלל שהעונה הרביעית לא שודרה בערוץ כל שהוא בארץ אבל עד אז שזה ישודר זה עדיין ספויילר

HuGo Hell

New member
*.* אתה אמ.. {בצורה עדינה} בסדר?!

קודם כל קול המקור מת!!! מת וביחד קול! אבל מכיוון שכול חצי בן אדם הוא הצליח להישאר המימד המוזר ההוא! וככה הוא אסף כוחות שדיים כדי לחזור למימד של כדור הארץ {או איך שלא תראו לזה} ו... ניראה לי אתה מתבלבל בין אנג´ל {מבאפי} לקול {ממכושפות} בבאפי ערפדים מקבלים נשמות! במכושפות אין כזה דבר!! קול הוא חצי בן אדם!! ויש לו צד טוב לא נשמה.. והוא תיקשר איתה דרך שהוא אסף כוחות שדים מהעולם המימדי הזה שהוא לחוד!

P3H2O

New member
בגלל שקול הוא חצי בן אדם אז הוא שד

עם נשמה מה לא מובן בזה???

HuGo Hell

New member
../images/Emo12.gif גם אתה?!

שוב זה לא באפי!! זה שני צדדים!! בלת´זאור - הורג מכשפות רוצח ששום דבר לא עומד בדרכו! קול - אדם עם *לב* שמאוהב בפיבי וככה הוא הפך לטוב ודיכא את הצד שלו הרע{בלת´זאור} והפך ולהיות טוב! עובדה שעם קול בצורת השד שלו בלת´זאור ילחם אם הכוחות שלו {408} הוא יהפוך לרע שוב! ועם קול הבן אדם ילחם עם הכוחות שלו הוא ישאר טוב! זה לא נשמה!! אתם מתבלבלים עם אנג´ל לאנג´ל יש נשמה! כשהוא בצורת הערפד הוא עדיין טוב לא חשוב אפילו עם הוא יהרוג בן אדם {לא כמו קול! מתי שקול הורג הוא חוזר להיות רע {עם זה בן אדם} כשהנשמה נלקחה מאנג´ל הוא הפך להיות רע ולא חשוב באיזה צורה הוא, הוא עדיין רע!!

P3H2O

New member
שמישהו אחר יסביר לך!!!../images/Emo58.gif4

אנחנו לא מתבלבלים. עובדה שבפרק 422 הן אמרו ש*הנשמה* של קול קוראת ולא הלב שלו!!! אם יש לו לב זה בגלל הנשמה!!! גם לערפדים יש לב לכן צריך לתקוע להם יתד בלב זה אומר שהם טובים? לא!

c o l e

New member
הוגו קודם כל.....

אני לא ראיתי באפי ציידת הערפדים
ואם לא שמת
ליאו אמר שיש לו נשמה בגלל זה הוא לא ממש הושמד הצד השדי שלו הושמד ושאני אומר צד שדי זה אומר בלת´אזור והמקור אני לא יודע איך קול לא נעלם בפעם ההיא שבלת´אזור השתלט עליו והאישה ההיא השתמשה בשיקוי. אבל עצם העניין שיש בו חצי אדם לא גרם לא למות לחלוטין וזה נכון שבעזרת הכוחות הוא תיקשר עם פיבי ככה הוא גם הציל אותה
אבל הוא לא מת
כמו שראית ב 4X04 יש את המימד ההוא שלא מתים שם (ואפשר להיכנס לשער שמעזרתו מתחילים חיים חדשים) זה המימד שאתה מתכוון
לא מה שהיה בפרק המימד הזה זה מקום ששם הולכים שדים שמושמדים
וגם אם זה המימד הקסם שהאחיות ביצעו מאוד חזק ככה שאם הוא עולה לפני האדמה הוא אמור להיתפגר אבל הוא לא זה אומר שהוא חי
(מצטער שזה קצת לא ברור אני ממש ממהר.!!!)

למעלה