../images/Emo58.gif

יכול להיות אולי שבגלל ההרס על כדור הארץ, וההרס של קובול מה שקרה אולי זה שכדור הארץ איכלס את בני האדם ובני האדם פתחו רובטים כמו בסרט "אני רובוט" אחרי כמה זמן נוצר מרד והושמדו בני אדם, וכל הכוכב נהרס שארית פליטה הצליחה להימלט לקובול ושם השתקמה ושחכה את מה שקרה אחרי אלפי שנים ובנתה שם שוב רובטים ואז קבוצה מסוימת שזכרה את העבר התריע על כך וחששה והחליטה לברוח לכדור הארץ. אחרי כמה שנים שוב פרצה מלחמה ובני האדם ברחו שוב,והגיעו ל12 המושבות וחוזר חלילה... זה תיאור גס של התסריטאים שבטח יעשירו אותו בסיפורים אבל הרעיון הכללי שנאמר הרבה בסדרה"הכל קרה בעבר והכל יקרה שוב,שוב,שוב,שוב,שוב" לכן ההרס של 12 המושבות,ההרס של קובול וההרס גם של ניו קפריקה וההרס של כדור הארץ אמור להראות לנו שההרס חוזר על עצמו וגם שאי אפשר לבטוח בבני האדם כמו שהסיילונים אומרים וזה שיש ההיברדים מלמד שעם (אוי יש לי סוג של אארה) אנשים!!! 5 הסיילונים האחרונים,הם בעצם ההיברדים המוערבים! ההורים שלהם היו בנים אדם ומכונות,כמו התינוק של בומור והיילו. הם לא סיילונים אמיתים. הם כנראה "נשארו" מאחור על ידי הסיילונים האמיתים על מנת להוביל את האנושות לכדור הארץ ששם פותחו הסיילונים וכנראה דאגו ליצור שואה נוספת אולי ב12 המושבות,זה למה גם אמא של סטאר בק אומרת לה שיש לה עתיד גדול לפניה(לטעמי היא ה5). מה ששונה ומיוחד ב5 האחרונים שהם כנראה סיילונים שנולדו מאבא או אם אנושית והנוסף סיילוני(זוכרים את הפרק בעונה 3 שהם מצאו לווין בחלל וכל הסיילונים מתו ממנו,מי לא מת ממנו? נכון ה4 הנותרים,זה לא הזיז להם,למה? כי בטח היה להם גם דם אנושי בפנים,לכן זה מחזק את טענתי שהם נולדו מהורים מעורבים סיילונים ואנושים. זה למה הם גדלים ומשתנים. בעוד הסיילונים האחרים הם תוצר שהסיילונים של המושבות פיתחו. עכישו במהלך המלחמה שאני בטוח שהסיילונים היישנים שבאו מכדור הארץ או ממקום אחר גרמו להם למרוד ופיתחו להם את האמונה באל אחד. אני יודע שאני עירבבתי פה כמה דברים פשוט אני בסערת רגשות בעקבות הפרק, התסריטאי פה מכוון לכך שהכל קורה שוב בכך שההרס חוזר על עצמו בכל פעם,השאלה רק מי מכוון תהרס ולמה,ואם הסיילונים נוצרו בכלל על ידי המושבות או עוד לפני זה,ואם כן מישהו בטוח "השתיל" מדען במושבות שהגהה את רעיון פיתוח הסיילונים ושות'... בקיצור הרבה חומר...

tsou

New member
פתאום הסיינטולוגיה נראית די הגיונית ../images/Emo13.gif

gmatzkin

New member
כמה דברים

קודם כל לא יכול להיות שבני האדם עזבו את כדור הארץ לפני אלפי שנים וחזרו אליו בגלל שעדיין הייתה קרינה רדיואקטיבית באדמה ואני לא מומחה אבל זה אמור להתפוגג אחרי כמה עשרות שנים ובטח שבכמה אלפי שנה. למרות זאת אני חושב שיש משהו בטענה שלך. לדעתי גם עלית על משהו עם זה שטיי, פוסטר, אנדרס וטיירול לא הושפעו מהמחלה למרות שקשה לי מאוד להאמין שהם בני תערובת כאלה...

captain s

New member
לפי ההרס המלחמה האטומית קרתה לא מזמן וזאת למה

הייתה לא מזמן תוכנית ב NG מה קורה שאדם נכחד פתאום אבל משאיר את התשתית שהוא בנה. לפי התוכנית רוב המבנים לא ישרדו יותר 100 שנה. סכרים או בנייה מסיבית של מונלטיים ישרדו בערך 500 שנה. הטבע יותר חזק מאדם וכול מה שאדם בונה. אני מקווה שהתוכנית של התסרטאי היא שבן אדם השמידו את עצמם על כדור הארץ בגלל מלחמות על משאבים מצטמצים. ולא איזה גרסה של סילונים עשתה זאת. אנחנו רואים זאת בחיינו. וגם מלחמות דת.(האיסלם - דת , פלוס רוסייה וארופה - משאבים , נגד בעיקר ישראל וארצות הבירת.) וכתוצאה החרבת תמיכת החיים על כדור הארץ לזמן מה.(כדור הארץ ימשיך להסתובב סיביב השמש רק בני אדם אולי לא יהיו כמו שלא היו מרבית ההיסטוריה שלו.) אני תמיד יהמר על הטפשות האנושית והחוסר יכולת ללמוד מעבר.(העולם מניח לאירן להתחמש כמעט האין מפריע כמו שהיטלר צבר כוח עד שהיה מאוחר מידי.) מה שאני אוהב ב BSG שהיא משקפת אותנו באמת. והציניות של הסדרה על בני אדם. גזע האדם חוטא בהיבריס מאוד חזק , ולאחר מכן מגיעה הנמסיס.

גם אתה צודק

איך זה מסביר תעובדה שלפי הכתובים המין האנושי התחיל בקובול שם הוא חיי עם "האלים" ואז שבט 13 ברח לכדור הארץ כוכב רחוק שזה שמו. והיתר אחרי הרבה זמן ברחו ל12 הכוכבים. אם הכל התחיל בכדור הארץ איך זה שהוא לא מתחיל בכתובים וקובול מתחיל דווקא?

יכול להיות שהקרינה היא ממלחמה

שפרצה שם לפני בואו נאמר: 40 שנה(תקופת הפסקת האש) 3 שנים(תקופת הנסיעה בחלל) 14 שנים(תקופת המלחמה הראשונה) סך הכל הגענו ל57 שנים,בהחלט סביר לשרידים רדיואקטיבים...

למעלה