julie90

New member
זה רק היה הורס

תחשבי רגע על מה שקורה ל"האלופה". אני לא הייתי רוצה לראות את טלב"ע נהרסת ככה...

בר שכטר

New member
../images/Emo66.gif דעתי ../images/Emo58.gif

- מעלף! |||
-באמצע |||
- נוראי 1. מיטל תחזור בפרק 193.
עדיף היה עבר להרוג אותה מאשר למרוח את זה כל-כך! 2. יפית ועובד ידעו שהיא חיה ויעזרו לה ביחד עם אלון בתוכנית מאוד גדולה שהיא מתכננת.
3. שמה החדש של סימה\מיטל יהיה דנה זוהר והיא תקבל תפקיד שקשור לקבוצה.
אוי לי עוד דנה בלום
4. עד 3 הפרקים האחרונים סער לא ידע שדנה (שנהב צדוק) היא בעצם סימה\מיטל.
מריחות, טימטום ושוב התסריטאים! 5. מישהו מעברה של קארין יאיים עליה ואסי ינסה להגן עליה מפניו.
נשמע מעניין 6. ריטה תמות בתאונת דרכים (לא יראו את זה), ורני יהיה מאוד עצוב.
no more bar live! היא במילא טסה אז למה להרוג אותה
7. סער יגיד לדנה שהוא אוהב אותה אבל הוא גם אוהב את ליאן והוא צריך זמן לחשוב אם מי הוא רוצה להיות!
לא עוד פעם
8. דריה וג'לל יחזרו ויתגלה לנו מה קרה עם דובי (מסתבר שהוא הלך לבית של הזליגים בשביל חטוף את דריה אבל הוא שמע שהיא נסעה לאיטליה, מאז הוא עוקב אחרי החדשות ומתחבא וכאשר הוא שומע שהם חוזרים הוא מנסה לחטוף עוד פעם את דריה).
- דריהג'לל
9. ניקי תעזוב לצרפת.
נו ל -מ - ה
10. דנה תימצא את הקלטת.
אז
11. ראש הממשלה יגלה את האמת וירצה לספר את כל האמת על זאביק, אבל ימות לפני שיספיק.
המריחות כואבת
12. זאביק ימונה לראש הממשלה.
ראש ממשלה מסוקס, מדליק

mary17

New member
../images/Emo58.gif

שירשור ספוילרים+ בקשה כשאתם פותחים שירשור ספוילרים שההודעה הראשית תהיה שירשור ספוילרים+
ומתחתיה תשרשרו את הספוילרים.. ברגע שאתם כותבים ספוילרים בהודעה הראשית וההודעה מתקפלת אפשר לקרוא את התוכן שלה (ואת הספוילרים שכתובים בתוכה) לכן: הודעה ראשית:שירשור ספוילרים
ומתחת לשרשר את הספוילרים תודה!

נטלילה99

New member
משהו לא הגיוני

בפרק של היום סער הולך לקבל ממיטל מכתב. אז הוא יידע שהיא בחיים!! אם היא טורחת להודיע לו שהיא בחיים אז למה פתאום היא תגיע ולא תגיד לו שזאת היא? מקווה שזה לא נכון אני יכולה פשוט להרוג את הליאן הדוחה הזאת איכסה הההההההההההההה מה הקשר פתאום הוא אוהב אותה די נמאס מהשטויות האלה!!!! עונה שעברה הוא היה מאוהב רצח במיטל ולא אהב את ליאן לא מתחילים לאהוב מישהו ככה אחרי שלא אהבת אותו מעולם!!! אין פשוט אין להם רעיונות זה כבר פאטת!!! אני מקווה שאתה טועה. ולגבי הזאביק והראש ממשלה הזה, מה הם לא מבינים שזה פשוט לא מעניין? טוב קשה למצוא סיפורים מעניינים בעונה הזאת. מממ אני מאוד הייתי מעוניינת לפגוש את התסריטאית הזאת ולומר לה את דעתי עליה

למעלה