What a game USC-Frseno

Amir BA

New member
../images/Emo58.gif What a game USC-Frseno

I don't think anyone expected a game like this. It is the first time in about 3 years that USC is getting tested. The nneded 28 points in the third to break the game open but now in the 4th Frsno came back and with a 1:30 left it is 50-42. No doubt that even if USC wins they will lose some fist place votes altough right now it doesn't really matter cause Miami, which was ranked #3 lost to Georgia tech 14-10 at home (
)

cwoodson

New member
הרגע חזרתי מהמשחק

וואו!!!! רג'י בוש תקע יתד עמוק בתוך ארון ההייזמן. הייתי בדי הרבה משחקים בחיים שלי, צפיתי בהמון משחקים (כולל מקצוענים) בטלביזיה. הצגה כמו שנתן הנשיא עדיין לא ראיתי. 23 נשיאות כדור ל292 יארד ו2 טאצ'דאונים. אהה, ועוד 3 תפיסות ל68 יארד. דקה לסוף הרבע השלישי, על קו החמישים יארד, לקח הנשיא את הכדור ועשה מעשה שקצת קשה לתאר. הוא רץ לקו ה20 יארד וכשהיה נדמה לכולם שהוא יצא החוצה מתחומי המגרש( הוא כמעט ונעצר,וכמעט דרך בחוץ) הוא עשה שינוי כיוון וחתך לאמצע בדרך לטאצ'דאון שכמעט גרם לי לקפוץ לתחומי המגרש ולנשק אותו. איזה אוירה בקוליסאום בלוס אנג'לס. אמאמההה... ההגנה נראית לא טוב. יש עכשיו שבוע לנוח ואז משחק ביתי נגד היריבה העירונית (UCLA ) ואז אינשאלה ננצח את טקסס ברוז בול... אני אהיה שם..

AntiUltras

New member
מה שהפתיע אותי

שהיו קרחות ביציעים וכשהמכללה הטובה בתבל אולי כיום משחקת זה קצת תמוה אבל קודם כל צריך לומר שאפו ענק לפרסנו על פייט ענק ועל חויה בלתי נשכחת(למרות שזה היה רק שידור מוקלט ב-FOX)

cwoodson

New member
האיצטדיון היה מלא לגמרי

לא היה מקום להכניס זבוב. המשחק היה Sold Out ואני שישבתי באגף הסטודנטים, לא מצאתי מקום להתיישב למרות שנכנסתי שעתיים לפני הפתיחה. מה שכן הפתיע זה שפרזנו סטייט הביאו 20,000 צופים מתוך ה90,700 שהיו באיצטדיון. בלי שום קשר אכן לפרזנו מגיעות כל המחמאות על משחק אדיר שלא היה חסר הרבה שהם גם היו לוקחים W עליו.

AntiUltras

New member
היו קרחות ביציע מאחורי הכיוון

שפרזנו תקפה ברבע האחרון אבל אולי היציע בשיפוצים ואי אפשר לשבת בו

cwoodson

New member
אי אפשר לשבת שם

ביציע הצפוני, איפה שיש את חולצות הזוכים בהיזמן טרופי, לא ניתן לשבת. זה לא שהמקום בשיפוצים אלא שהיציע הזה הוא ללא כסאות ורחוק מהמגרש עצמו. אגב החולצה של ליינארט כבר תלויה בו אחרי שהוא זכה בהיזמן בשנה שעברה.

למעלה