Veronica Mars - Finale

רבההה

New member
מאכזב... ../images/Emo58.gif

זה נגמר.. סופית. אני לא ממש מצליחה לעכל =// וגם הסוף הזה!! לעזאזל!!! חייבים להוסיף איזה פרק או משהו שיסגור קצוות. הכל נשאר פתוח וזה דיי מציק.. בעקרון, שני הפרקים היו ממש טובים, אבל הסיום- על הפנים!

../images/Emo58.gif ממש ממש

מאכזב...איזה סוף מחורבן...איך שלא מסתכלים על זה, אפשר לחפש סיבות למה הסוף הזה בעקיפין הוא טוב אבל האמת, שהוא ממש מחורבן. עלילות לא סגורות,לוגאן-ורוניקה-פיז פתוח, החקירה של קית...בכלל עלילה חדשה שלא נגעו בה... הפסיכי ההוא שמאיים על לוגאן, ונראה כמו מישהו שגם הולך לממש מה שהוא איים...כל כך הרבה אופציות לעוד... זו לא הסדרה הראשונה שמבוטלת (קחו לדוגמא את ה או.סי שממש סגרו בה כל פינה) ולדעתי זה ממש לא פייר למעריצים. אז נכון שאפשר להשאיר טעם של עוד עם דברים פתוחים אבל לא ככה. זה נראה כאילו מישהו קם והתחיל לרדוף אחרי התסריטאים עם גרזן והם עזבו הכל באמצע וברחו. מאכזב. הפרקים היו מעולים...עצוב לי.

shy6

New member
ספויילר

אם הייתי יודע שזה יגמר ככה בכלל לא הייתי מתחיל לראות את הסדרה. היא באמת הייתה הסדרה האהובה עלי בשנים האחרונות, אבל לא מגיע לצופים שלה סיום הולם ולא כזה מזלזל? הרי הכותבים יכלו לנחש כבר באמצע העונה שהסיכויים לעונה רביעית כלושים, אז למה לא יכלו ליצור סוף סגור ומספק? הפרק הזה ,יחד עם הסיום שלו, נראה כמו פרק אמצע עונה קלאסי. ב43 דקות הרסו סדרה שלמה. רציתי להביא לחברים שלי את הDVD של הסדרה, אוותר על זה, סדרה בלי סוף מתוכנן לא שווה צפייה. האכזבה הכי גדולה שלי מסדרה אי פעם. ):

רבההה

New member
לגמרי!

אף פעם לא התאכזבתי ככה מסדרה. אי אפשר לעשות איזו עצומה למען פרק אחד נוסף, שיסגור הכל??? :(

The Immortal Me

New member
תביא להם דיוידי של העונות הראשונות.../images/Emo210.gif

זה כזה עצוב, הם יכלו פשוט לעזוב אותה בעונה שנייה, כשורוניקה ולוגן נוסעים לעבר השקיעה, מחוץ לנפטון. אה, בעצם אבא שלה נטש אותה בשדה תעופה... טוב, אז את קית'-קורדי נמחק וזהו. אחח, איזה חבל. פשוט זוועה. רוני
.

vmars fan

New member
"so you had a bad day.."../images/Emo58.gif

באמת שנשאר לי טעם של עוד, ועם זאת כבר נמאס. די, כבר נמאס מפרשיות שנפתחות וננטשות, דמויות שלא זוכות למה שמגיע להן והמבטים האומללים האלה של לוגאן... הסוף היה כל כך.. בלה .
לא מי יודע מה מותח, אם בכלל, מלבד הדיוקנים של דאנקן ולילי שגרמו להריץ סרטים בראש ומה שקית' עשה-כלום. פיז ממש עיצבן אותי בפרק הזה..הוא כזה פתאטי.
ווואלאס, טוב הוא לא קיבל מספיק, לא בעיני. אני דורשת שהסדרה הזאת לא תיגמר כמו מלאך שחור, אני אפילו לא אתחיל לדבר עלייה, אפילו פרק נוסף ב"לואו באדג'ט" יספק אותי.
לי לא מפריע שאין עונה רביעית. הסדרה כבר החלה להדרדר, אני אפילו לא רוצה לחשוב איך היה הורסים אותה בעונה נוספת.. "Karma will take care of him for you. I know, I'm gonna run him over with my Karma."

amit641

New member
יש לי שאלה שלא הבנתי... ../images/Emo129.gif

האחווה הזאת צילמה את ורוניקה והפיצה את הסרט? למה?

../images/Emo58.gif320

היא שמה מצלמות מעקב בחדר של וואלס ופיז כדי לעקוב אחרי וואלס כדי להחליט אם להכניס אותו לאחווה הזו שלהם, וככה המצלמה שלהם קלטה את ורוניקה ופיז, ואז הם החליטו להפיץ את זה.

למעלה