Veronica Mars - Finale

NorthernStar

New member
../images/Emo58.gif Veronica Mars - Finale

Ok, now I'm livid. בסדר, זה לא שרוב תומס הוא psychic ויכול היה לדעת שהסדרה עוברת לעולם שכולו טוב, אבל educated guess היה מביא אותו למסקנה הזאת, או לפחות היה גורם לו לתת לצופות הנאמנות שלו איזשהו סוג של closure. אם צריך להכתיר את הפינאלה הגרוע של השנה (ולא רק), אזי "ורוניקה" היא מועמדת מנצחת. קודם כל - לא קיבלנו פרק סיום כפול. פשוט קיבלנו שני פרקים ברצף. אבל מעבר לזה, קיבלנו פרק שגם לו הייתה הסדרה זוכה לעונה רביעית היה חלש במקרה הטוב (בעיקר במחציתו השניה). וחמור מזה - נותרנו תלויים באויר, עם פינאלה שלא עונה על שום שאלות, שלא סוגרת קצוות אלא רק פותחת עוד כאלה (כאילו שחסרו לנו קצוות פתוחים). כל חובבות הLoVe ודאי תולשות שערות ראשן מזעם ובצדק. למרות שאני סולדת מאוד לא רק מהזיווג אלא מהפיכת הסדרה לסבונית בעונתה השלישית, בכל זאת, היה רצוי לסגור אחת ולתמיד את הסוגיה הזאת, ולמרות שורוניקה נבחה על לוגן שעליו לצאת מחייה ומיד, הלא באה הסצינה בקפיטריה ומוכיחה שגם זה לא יקרה. יפה שנזכרו בדאנקן ולילי ברגע האחרון או בלילה ההוא בשיקגו, אבל לא קיבלנו closure. קיבלנו את אחת הפרקים הגרועים בעונה, ועוד כזה ששום דבר לא יבוא אחריו כנראה לעולם. החלטה גרועה מאוד של רוב תומס מכל הבחינות.

Viruz

New member
פרקים מצויינים, סוף מבאס

במיוחד אם אחרי שראית את הפרקים אתה מבקר בפורום ומגלה שהסידרה בוטלה. טוב, לפחות לא נראה את פיז יותר...

Betzefer

New member
פרקים מדהימים.

הסוף?
. ציפיתי ליותר... אבל בהחלט השאיר לי טעם טוב בפה של ורוניקה מארס.

guysahaf

New member
פרקים מצויינים ../images/Emo58.gif

נתחיל ככה - מה הקטע שלך להגיד "צופות"? אז כן, הבנו, את פמניסטית, לא עושה רגליים ורוצה שוויון לנשים. newsflash! לכתוב "צופות" זה לא שוויון כמו שלכתוב "צופים" זה לא שוויון. כרגע את גרועה בדיוק כמו כל שובניסט, רק לכיוון האחר. תחשבי על זה, ותכתבי בפעם הבאה "צופים וצופות" (או הפוך אם את מתעקשת). ועכשיו בקשר לפרקים... לדעתי הם היו פשוט מצויינים, מהפרקים היותר טובים של הסדרה כולה עם כל מיני נקודות שיא שלא ראינו בסדרה, בעיקר כשזה נוגע לדמות של קית'. התמונה של לילי על הקיר - פשוט אחד הדברים היותר גאוניים, וכמובן המשפט האגדי (מעכשיו) על סולן מאצ'בוקס 20 - "Rob Thomas is a whore", שבא כמובן, כהכרה עצמית בכך שרוב "מכר" את הסדרה ל-CW. אז כן, נשארנו עם קצוות פתוחים, אבל אני דיי רואה כאן סיום. היו לנו עלילות שנסגרו כמו ביבר-מאק-דיק, או פרקר-לוגן. רוב הקצוות שנשארו פתוחים כוללים סיפורים שננטשו מזמן כמו ההתעללות של דון לאמב וכו'... אבל בקשר לסיום ממש, מה נשאר? לוגן וורוניקה, אולי הם יהיו ביחד. העבר מלמד אותנו שהם רבים חזק (כמו עכשיו) ואחרי כמה זמן חוזרים, לדעתי זה לא משהו שצריך להיות בפינאלה. האחווה הסודית? ורוניקה עלתה עליהם, אם תהיה נקמה או לא - כבר לא כל-כך משנה. וכמובן ה"קליף-האנגר" - החלטתי שאני לא רואה אותו בתור קליף-האנגר. שריף מארס נתבע על העלמת ראיות, ברור ב-100% שהוא לא יבחר. מה שכן היה חשוב לנו לראות הוא שורוניקה מצביעה לו, תמיד. אז כן, יכלתי לבקש סיום יותר טוב. אבל גם - לא.

TheLost

New member
My Bitch Is Gone ../images/Emo10.gif ../images/Emo58.gif

לא ממש בא לי לדבר יותר מידי על הפרקים, אבל הם היו פשוט מעולים, ואני כל כך עצוב שזה נגמר. מצד שני כמו שגיא אמר באמת לא היה כזה קליפהאנגר שאנחנו לא נוכל לחיות בלי לדעת מה יקרה אח"כ. ורוניקה מארס. 2004-2007

OMRICH

New member
למה??? למה זה נגמר??

זה הדבר הכי עצוב שקרה לי בחיים. עוד שנייה אני טס למשרדים של הCW ועושה שם טבח.

Skyller

New member
שאלה על הפרק האחרון (ספוילר)

ראיתי עכשיו את הפרק האחרון שעונה השלישית (אבוי לי, זה נגמר...). יש לי שאלה די מוזרה... בסוף היא מצביעה לשריף, נכון? למה היה נדמה לי שהיא מצביעה לאידיוט הזה, וויני?????

אופיר62

New member
../images/Emo58.gif

צריכים לעשות פרק 21 שיסגור את כל הקצבות שלא סגרו, למרות שגם עונה רביעית הייתה יכולה להיות לא רעה.

ענבררר

New member
די../images/Emo70.gif אני בוכה פה ../images/Emo7.gif ראיתי עכשיו את 2 הפרקים

האחרונים ואני פשוט לא מאמינה שהם סיימו את הסדרה בצורה גרועה כזאת
פשוט רעים
פרקים מצויינים אבל מה זה הסוף המחורבן הזה

ענבררר

New member
לא יודעת אם ספוילר אבל בכל זאת ../images/Emo58.gifמעליי!

לאיך שהסוף יראה =[

OMRICH

New member
תשובה לענבר

כשהם כתבו וצילמו את הפרקים האלו הם לא ידעו אם הסדרה תתבטל או לא.

stavm22

New member
אוו אני ממש מבואסת...

2 הפרקים האלה הראו לי למה אני כל אוהבת את הסדרה... מה לא היה לורוניקה מארס רייטינג יותר מנגיד (בCW אני מתווכנת) מגרש ביתי, סמולוויל ועל טבעי.. לא שהם סדרות רעות חס וחלילה אני מתה על סמולוויל ומגרש ביתי... אבל זה לא נתפס ששנה הבא לא יהיה יותר ורוניקה מארס? אני לא מאמינה שהרייטינג היה כזה גרוע או שתתקנו אותי?

למעלה