Underdogs @ Sabres

ofribecker

New member
../images/Emo58.gif Underdogs @ Sabres

במשחק IFL שנערך היום ניצחה תל אביב סברס את חיפה אנדרדוגס 28 - 21. Box Score: 1 2 3 4 סה"כ אנדרדוגס 0 14 0 7 21 סברס 0 14 0 14 28 (מצטער אם לא יצא ישר) איזה משחק!!! (עוד אחד לספרים). תודה רבה רבה לשופטים שהיו לצידי - גדי גדות, רשף אבנית, אמיר ברעוז.

FootballH

New member
כל הכבוד

לסברס על הנצחון הראשון בליגה. עכשיו הולך להיות מעניין מאוד ב 2 משחקים הנותרים. בהצלחה ל 2 הקבוצות

חנזיר

New member
כל הכבוד!!!!!!!!

כל הכבוד לסברס על הניצחון. ומזל טוב לעדי על הMVP,מגיע לך בגדול.

roei90210

New member
ברכות על הניצחון

משחק יפה ומותח כל הכבוד לסברס על משחק מצויין וחזק.

roei90210

New member
ולעדי, שבתקווה יודע על מה אני מדבר

THIS IS NOT OVER FOOL! NEXT TIME YOU'RE GOING DOWN!!!

ofribecker

New member
המצב בליגת IFL ומה שנותר

הטבלה כרגע נראית כך: נ - ה - ת חיפה 4 - 1 - 1 סברס 1 - 2 - 1 פיונירס 1 - 3 - 0 חיפה בגמר כבר מזמן ואף הבטיחה לעצמה להגיע לשם מהמקום הראשון. נותרו שני משחקים בין הפיונירס לסברס. הפיונירס חייבים לפחות נצחון ותיקו כדי להגיע לגמר. בכל קומבינציה אחרת, כלומר נצחון אחד לפחות של הסברס (או שני תיקו) הסברס בגמר. בהצלחה!!!

omrili77

New member
וכמובן תודה לחיפה

על משחק ספורטיבי, הוגן (בגבולות הסביר, כן...?) ומעניין, בלי תוצאות של ההארלם גלובטרוטרס הפעם... כן ירבו!

bumperz100

New member
ועכשיו כשיצאה השבת...

איאיאיי, מה אומר ומה אגיד? לשם שינוי אין לי משהו זדוני להגיד. אני קצת מבולבל- יתכן והיה משחק טוב? אני חייב לציין שהשיפוט היה טוב והמשחק היה הוגן. לדעתי זה first timer ועל זה מגיע כל הכבוד לשופטים. חוץ מזה היה מוזר לשחק עם מחליפים, כנראה שזה מה שהיה חסר לנו... בנוגע לעדכון פציעות- אני כרגע על קביים, מחר הולך לצילום ונראה מה המצב. מקווה לשחק במשחק הבא. ואי אפשר בלי עקיצה קטנה לסיום... The Answer,איפה היית? לדעתי זה מאוד לא הוגן שהמשחק נקבע דווקא לאותו יום...בעיקר כי הקבוצה שלך הייתה צריכה אותך...צריך לתת הפסד טכני לסברס, אתה לא חושב??? :)

modz0r

New member
ואתה עוד רצית לשחק כדורעף..

תרגיש טוב.. וחסר לך שאתה לא בא למשחק הבא :)

חחח - רציתי

אבל לא יכולתי בדיוק סיימתי בית - ספר באותו יום אז חוויה כזאת אני לא מפספס בעוד שום הון (או משחק) שבעולם..... גיא אני לא חושב שייצא לנו לשחק ביחד השנה במסגרת של הליגה - אז תהנה לסיים את השנה הזאת עם טעם של ניצחון כי זה לא יקרה שוב כשאני משחק באחריות..!

back to square one again!

Dear bumper sticker, thanks a lot for u and your big mouth about substitutes. our next game on the 19th starts with -2 because me and lior won't be there. now if u r injured plus the regular (un)certainty with itamar, baruch, yaron and adi i think it was the first and last game that we play with substitutes get well, get well soon, we wish u to get well ido.

למעלה