Underdogs @ Pioneers

ofribecker

New member
../images/Emo58.gif Underdogs @ Pioneers

והפעם זה באמת ספוילר... במשחק IFL שנערך היום ניצחה חיפה אנדרדוגס את תל אביב פיונירס 26 - 23. Box score: 1 2 3 4 סה"כ חיפה אנדרדוגס 0 7 0 19 26 תל אביב פיונירס 9 14 0 0 23 את הפילדגול המנצח הכניס אורי שטרנבך מחיפה כשנותרו 44 שניות לסיום.

ofribecker

New member
ננסה קצת ליישר

1 2 3 4 סה"כ חיפה אנדרדוגס 0 7 0 19 26 תל אביב פיונירס 9 14 0 0 23

FootballH

New member
תודה לכולם על אחלה משחק

היה כיף וטוב. תודה לכולם וביחוד לרביב שהביא לכולם פיצות בסוף המשחק

ofribecker

New member
מהדורת חדשות ערוץ 10 מחר (שבת)

מחר בערב במהדורת החדשות של ערוץ 10 (שמתחילה ב 20:00) ככל הנראה לקראת סוף המהדורה, אמורה להיות משודרת הכתבה שהם צילמו היום. אין שחרורים, אין צ'וקומוקו... כולנו צופים כמובן... איך לא? מי מתכונן להקליט?

roei90210

New member
תודה גם לרושמי הסטטיסטיקות

לא הספקתי לומר לכם את זה במגרש, אבל תודה לכם על העזרה. אחלה משחק y'all

orsher

New member
ברבע האחרון הם עשו הכל../images/Emo10.gif../images/Emo46.gif../images/Emo201.gif|

orsher

New member
ומצד שני אנחנו לא עשינו כלום בכל

המחצית השנייה

liory33

New member
לחיפה

כל הכבוד. אתם בפרוש דוגמה של יכול אירגון,גיבוש, תקשורת וביצוע. אתם בהחלט הדוגמה לקבצה שלמה בליגה ואתה מושכים את שאר הקבוצות אתכם.

ChiefsNo1

New member
ליאור, תודה...

אנחנו משתדלים, הלוואי והיינו מראים יכולת כזאת לאורך משחק שלם, פעם אחת. תודה גם לכם על המשחק האדיר, צריך שני צדדים בשביל משחק מעולה, והיה משחק מעולה. ביני לבינך בלי שאף אחד שומע, הקבוצה נראית כמו שהיא נראית רק בזכות אדם אחד.... בן - אנחנו פשוט מנסים להחזיר לו על כל ההשקעה שהוא משקיע מעבר למגרש - ה-GM מספר אחד בליגה!!

roei90210

New member
תודה ליאור (רציתי להיות שונה מאורי)

כמו שאורי אמר, הלוואי והיינו מראים יכולת טובה לאורך משחק אחד שלם.. אני חושב שהליגה מאוד שיוויונית, כל הקבוצות ברמה אירגונית ורמת משחק מאוד טובה, אני רק מקווה שהקבוצות המתפתחות יהיו ברמת ארגון ומשחק דומה, ואז בכלל יהיה תענוג.

Kings Crossing

New member
רק שאלה קטנה

בשביל הסטטיסטיקות - כשהפיונירס עשו את ה-Safety - מישהו זוכר אם זה היה על ה-QB או על שחקן אחר?

yoniyifat

New member
כל הכבוד לחיפה, ממש נהנתי...

מהמשחק אתמול. היה נחמד ביותר לראות את ה FG הראשון! סחתיין! עומר - always a pleasure! איך היד?

היד...

עטופה בקרח ועליה שכבה נכבדה של תחבושת עוד שבועיים יעבור הכול... ואתה תתרחק ממני - יש לי סיוטים ממך

למעלה