TOP 8 - ההופעות.

limors2

Well-known member
ותגובה קצת (טיפה) יותר עניינית-

לא הצלחתי בזמן ההרצות שלי להבין אף מילה ממה שג'ייקוב שר
הוא ממש לא ברור!

מלאני4

New member
שניה מוציא את האטמי אוזניים

לא שאני טוענת שכל השירים גרועים אני פשוט באמצע להקשיב להיילי שרה ולעזאזל זה כואב, להרוס שיר כל כך יפה אם לזייף ולנסות לדחוף את הצווחות שלה. שתחפש שיר גרוע לשיר. ולשאר האנשים. פול - היה מקסים אבל לא נפלתי ממנו, אני חושבת שהוא איפשהו בדרך מאט איבד את עצמו. לורן - הוו לעזאזל שיר מסרט והיא בוחרת מיילי סיירוס? מה לא יצאנו סרטים לפני 2010? סרטים אם שירים מקסימים יותר, חבל לי עליה ואני רואה אותה נעמדת בבוטום סטפנו - הפעם לא צחקתי כל כך על הגבות שלו, אני בהחלט חושבת שזו ההופעה הכי טובה שלו, מצד שני גם חבר שלי שר איתו אז אני לא בטוחה אם זה חבר שלי ששר טוב או שהם צריכים לפתוח דואט :) סקוטי - היה אהבת חיי מתחילת העונה והשיר הזה בכלל הרס אותי, זו הייתה הופעה מקסימה ואני בהחלט בעד העובדה שהוא החליף שיר. קייסי - זו הייתה גירסה מקסימה לשיר שאני חייבת להודות לא הכרתי מקודם, והחלטתי שאני חייבת להשיג את הגירסה שלו. בהחלט היה מקסים. היילי - לא רוצה לדבר על זה, רק רוצה שתלך. איזה קטע בדיוק תורו שלג'ייקוב לשיר, והוא כמו פיה לא מפסיק לשיר בלדות ולהראות אם יותר תנועות אגן של פרח שמצאה מכנס חדש להשויץ בו. ואם לא הבנתם, אני לא אוהבת אותו. לא אהבתי אף גירסה שהוא שר ואני לא חושבת שאיי פעם אוהב. ומה לעזאזל ויל איי אם לובש?! מזו הרצועה הזו על היד?! מה חזרנו לשואה?! גם אם זה לא בא להביע את זה, לא אוהבת את זה בכלל. אוו הינה הצרחה הסופית של ג'ייקוב ועכשיו בטח יחמיאו לו מלא על גירסה נוראית וזה נגמר עכשיו נשמע קצת רוק אז אחרון חביב ג'יימס - נחמד ואמ.. טוב נחמד בסופו של דבר, יהיה בסדר אומרים שיש עליות וירידות? אז לעזאזל יהיה בסדר!

../images/Emo58.gifצופה וכותב

WILL I AM יהיה קבוע עכשיו? מגניב!
פול- פעם ראשונה שהוא לא פונה לקהל בתחילת השיר, לא? אני מניח שהוא בקרוב יודח, ובכל מקרה הוא יכול לפתח קריירה מזהירה בתחום שלו. הביצוע עצמו היה לא רע, ופתח את הערב בצורה טובה. לורן- כן, זה שיר של מיילי סיירוס, אבל אני אוהב אותו, אז תתמודדו. לורן ביצעה אותו יפהפה והיא ממש ריגשה אותי. אם היא היתה משתחררת אפילו טיפה יותר, זה היה יכול להיות מושלם! ואגב, זה שיר שקשה לבצע אותו. סטפנו- ג'ימי אשכרה חושב שהוא יכול לנצח?!
הביצוע היה נחמד בסה"כ. יפה לראות כמה הוא מתאבד על כל ביצוע, ובאמת רוצה להישאר בתחרות. סקוטי- השיר הראשון שהוא שר דווקא נשמע טוב בחזרות. אהבתי את הביצוע שלו, ואני יודע שהקול שלו זה סימן ההיכר שלו, אבל אני הרבה יותר אוהב כשהוא שר רגיל ולא עושה את הקול המיוחד שלו. גם הוא אגב, כמו פול יכול להצליח בתחום שלו. קייסי- השיר של פיל קולינס מעלף! למה הוא לא שר אותו?!
לא אהבתי את הביצוע שלו, ואפילו הייתי מדיח אותו השבוע, אם זה היה תלוי בי. איך ראו שג'ניפר קמה רק בגלל שסטיבן ורנדי קמו
היילי- ממש מתאיים לה השיר הזה! היא ביצעה אותו טוב לדעתי. אני מסכים עם מה שהיא אמרה מאחורי הקלעים שזה שיר בעייתי בגלל שכל השאר שרים בלדות, ולאנשים יש נטייה להצביע להם יותר. ג'ייקוב- עוד בחירת שיר צפויה. הבנאדם אסטרטג
הוא ביצע אותו בסדר, אבל אני חושב שבקרוב הוא צריך להיות מודח. ג'יימס- עם הופעות כמו שלו הוא יכול מצידי לשיר ספר טלפונים. כיף לראות סגנונות שונים באמריקן איידול, והערב היה בסה"כ מאוד טוב! הבוטום 3 שלי- קייסי, וכנראה ג'ייקוב וסטפנו (אבל זה באמת כבר בנקודות מה שנקרא). פליז אמריקה אל תדיחו עוד בנות!!!

shklar1

New member
BIG ../images/Emo45.gif... ואחרי הביצוע של Clay ל- BOTW

בסוף העונה השנייה, אף זמר בעולם לא צריך לנסות לבצע את השיר שוב - אלו היו שלושת הדקות הכי מושלמות בהיסטוריה של התוכנית (חוץ מהביצועיים של אליוט אמין, אבל לא מדברים על אלוהים, יש לו קטגוריה משל עצמו P:) קישור מצורף לידידינו הצעירים. http://www.youtube.com/watch?v=QC9SKjdoTXg

OKDeSign

New member
סוף סוף ממש נהנתי

פשוט כמעט כולם היו טובים. כן, לא נדבר על היילי וג'יקוב. ללורן נסלח בערך כי הבחירה מתאימה לה, זה פשוט מיילי סריוס. השאר היו די מעולים. וג'ימס היה אדיר. גו ג'ימס :)

SHTRUDIDI

New member
ביקורת קצרה

היה ערב ממש טוב. אהבתי מאוד את פול וסטפנו, ההופעה של ג'יימס הייתה אדירה וג'ייקוב היה מצוין. היילי בחרה שיר שלא התאים לה לדעתי, לא אהבתי את הביצוע של לורן ולסקוטי היו הופעות טובות יותר מזו, הייתי שמחה לשמוע אותו מבצע את הבחירה הראשונה שלו, חבל שהוא החליף. לגביי קייסי, אהבתי מאוד את הבחירה המקורית והערכתי אותו על החדשנות, הבעיה היא שמבחינה וואקלית ממש לא אהבתי את הביצוע.

shirblabla96

New member
תוכנית לא רעה ../images/Emo58.gif

פול- כרגיל חיבבתי מאוד אבל אצלו הבעיה שאתה בדרך כלל רק מחבב והוא כזה חמוד וזה פשוט נעים לאוזן. אבל זה ששמו אותו ראשון זה יכשיל אותו.. לורן- זה נראה לי השיר היחיד של מיילי סירוס שאני מחבבת והיא עשתה אותו יפה אבל היה איזה תו אחד שהיא יכלה לקחת אותו יותר גבוה ואז זה היה נשמע יותר טוב. סטפנו- ביצוע טוב שלו אבל דיי נמאס לי ממנו סקוטי- הוא טוב אבל רוב הביצועים שלו נשמעים אותו הדבר וממש ממש נמאס לי.. שיעוף כבר קייסי-
זה היה הביצוע הכי טוב שלו! ממש מעולה השופטים צדקו כשקמו כי ממש הגיע לו. היילי- איזה ירידה ברמה.. היא ממש מעצבנת אותי והיא הרסה את השיר החמדמד הזה. ג'ייקוב- ככה הם שמים שני גרועים ברצף??! יש לו משהו ממש מעצבן בקול שלו יותר מידי רעידות ותמיד אותם שטיקים ואין צורך להגיד שהשיר ממש חרוש נכון? ג'יימס- אני בדרך כלל לא אוהבת מטאל אבל הוא היה ממש מעולה ואין ספק שהוא יודע לתת שואו ובכלל מטאל באמריקן איידול? מי היה מאמין [=

Gרר

New member
הסיכום שלי + הציון השבועי

לא ראיתי את האשכול הרגיל של הדירוגים אז אני אעשה את זה כבר ביחד כאן פול - Old Time Rock'n'Roll: הדחליל עשה זאת שוב - גם בלי גיטרה וגם חליפה מזעזעת זה כנראה יותר ממה שאמריקה מסוגלת לסבול. אישית לא מתתי על הביצוע אבל לא חשבתי שהוא היה עד כדי כך גרוע. סביר מינוס מבחינתי ציון: 4 לורן - The Climb: עוד ביצוע פרווה שלה. לא מצליח להבין מה מושך מישהו לטרוח ולשלוח SMS בשביל משהו כל כך פושר. והשירה עוד היתה כלום ביחס לתסרוקת המזעזעת. זה היה נראה כאילו מלצר שפך עליה בטעות צלחת מרק על הראש רגע לפני העליה לבמה. ציון: 2 סטפאנו - שיר קיטשי להחריד אפילו ביחס לבויז טו מן. הביצוע התחיל קצת מהוסס אבל הסתיים לא רע. נו שוין. ציון: 5 סקוטי - Cross My Heart: לא חושב שאי פעם התעצבנתי על שינוי בחירה של שיר כמו שרתחתי על זה שסקוטי ויתר על echoes of my mind. הביצוע שהוא דפק לשיר הזה בפרומו היה כלללל כך טוב ואם הוא היה הולך על זה - זה יכל להיות ה-moment של סקוטי ואולי אפילו ביצוע העונה. כל כך התעצבנתי מהשינוי, שאחרי חצי דקה של שיעמומון קאנטרי נוסף פשוט ויתרתי והרצתי הלאה, כך שהציון הוא לא על הביצוע שהוא עשה כמו על האכזבה מהביצוע שהוא לא עשה. פשוט מעצבן.. ציון: 1 קייסי - Nature Boy: בחירת השיר ראויה להערכה לא רק בגלל האומץ אלא בעיקר בגלל שהיא מביאה, ככל הנראה, את קייסי כמו שקייסי באמת היה רוצה להיות אחרי שתיגמר התחרות ולא את אגו-קייסי של SLTS. אני לא יכול להגיד שהתרגשתי עד עמקי נפשי, אולי בגלל שהסיגנון פחות מדבר אליי, אבל בהחלט ראוי להערכה. ציון: 8 היילי - Call Me: שמישהו יגיד לי אבל באמת - אם על מחרידון כזה היא לא עפה אז על מה היא כן תעוף? מהביצועים הגרועים ביותר של היילי שגם ככה יש לה אוסף מכובד. מילא הבית שהיה סתם הנהמות הרגילות שלה אבל הפיזמון, אוי הפזמון. פשוט נורא, ויחד עם המראה הכי זנותי שלה מתחילת העונה אני באמת לא מבין איך היא שרדה את השבוע הזה. ציון: 1, וגם זה רק בגלל החוקים... ג'ייקוב - Bridge Over Troubled Water: אם בשבוע שעבר זה היה טוב עד הפזמון אז השבוע זה היה טוב מהפזמון ואילך. אולי השיר הכי פחות קיטשי שהוא בחר ובהתאם גם הביצוע הכי טוב שלו על הבמה הגדולה. ביצוע שהזכיר במקצת את מה שאהבתי אצלו באודישנים. ציון: 6 ג'יימס - Heavy Metal: אני לחלוטין לא מתחבר לסיגנון הזה אבל זה כנראה מה שג'יימס רוצה לעשות כשהוא יהיה גדול, ויש לו את הקול המתאים לזה אז... שיהיה לו בהצלחה
ציון: 4

למעלה