הסיכום שלי + הציון השבועי
לא ראיתי את האשכול הרגיל של הדירוגים אז אני אעשה את זה כבר ביחד כאן
פול - Old Time Rock'n'Roll: הדחליל עשה זאת שוב - גם בלי גיטרה וגם חליפה מזעזעת זה כנראה יותר ממה שאמריקה מסוגלת לסבול. אישית לא מתתי על הביצוע אבל לא חשבתי שהוא היה עד כדי כך גרוע. סביר מינוס מבחינתי ציון: 4
לורן - The Climb: עוד ביצוע פרווה שלה. לא מצליח להבין מה מושך מישהו לטרוח ולשלוח SMS בשביל משהו כל כך פושר. והשירה עוד היתה כלום ביחס לתסרוקת המזעזעת. זה היה נראה כאילו מלצר שפך עליה בטעות צלחת מרק על הראש רגע לפני העליה לבמה. ציון: 2
סטפאנו - שיר קיטשי להחריד אפילו ביחס לבויז טו מן. הביצוע התחיל קצת מהוסס אבל הסתיים לא רע. נו שוין. ציון: 5
סקוטי - Cross My Heart: לא חושב שאי פעם התעצבנתי על שינוי בחירה של שיר כמו שרתחתי על זה שסקוטי ויתר על echoes of my mind. הביצוע שהוא דפק לשיר הזה בפרומו היה כלללל כך טוב ואם הוא היה הולך על זה - זה יכל להיות ה-moment של סקוטי ואולי אפילו ביצוע העונה. כל כך התעצבנתי מהשינוי, שאחרי חצי דקה של שיעמומון קאנטרי נוסף פשוט ויתרתי והרצתי הלאה, כך שהציון הוא לא על הביצוע שהוא עשה כמו על האכזבה מהביצוע שהוא לא עשה. פשוט מעצבן.. ציון: 1
קייסי - Nature Boy: בחירת השיר ראויה להערכה לא רק בגלל האומץ אלא בעיקר בגלל שהיא מביאה, ככל הנראה, את קייסי כמו שקייסי באמת היה רוצה להיות אחרי שתיגמר התחרות ולא את אגו-קייסי של SLTS. אני לא יכול להגיד שהתרגשתי עד עמקי נפשי, אולי בגלל שהסיגנון פחות מדבר אליי, אבל בהחלט ראוי להערכה. ציון: 8
היילי - Call Me: שמישהו יגיד לי אבל באמת - אם על מחרידון כזה היא לא עפה אז על מה היא כן תעוף? מהביצועים הגרועים ביותר של היילי שגם ככה יש לה אוסף מכובד. מילא הבית שהיה סתם הנהמות הרגילות שלה אבל הפיזמון, אוי הפזמון. פשוט נורא, ויחד עם המראה הכי זנותי שלה מתחילת העונה אני באמת לא מבין איך היא שרדה את השבוע הזה. ציון: 1, וגם זה רק בגלל החוקים...
ג'ייקוב - Bridge Over Troubled Water: אם בשבוע שעבר זה היה טוב עד הפזמון אז השבוע זה היה טוב מהפזמון ואילך. אולי השיר הכי פחות קיטשי שהוא בחר ובהתאם גם הביצוע הכי טוב שלו על הבמה הגדולה. ביצוע שהזכיר במקצת את מה שאהבתי אצלו באודישנים. ציון: 6
ג'יימס - Heavy Metal: אני לחלוטין לא מתחבר לסיגנון הזה אבל זה כנראה מה שג'יימס רוצה לעשות כשהוא יהיה גדול, ויש לו את הקול המתאים לזה אז... שיהיה לו בהצלחה
ציון: 4