TOP 8 - ההופעות.

Theshe

New member
../images/Emo58.gif TOP 8 - ההופעות.

כמה הפתעות בערב הזה, יו. הביצוע הטוב ביותר של העונה היה הערב (לטעמי), סגנון שירה חדש בפעם הראשונה היה גם, בחירת שירים לא רעה ויחסית די מקורית לעומת השנים הקודמות ואפילו סטפנו הצליח לא להרוג שיר שאני מחבבת. שיו, כמה ניסים בערב אחד. אז ללא שהיות נוספות, להלן הסקירה בקצרה. פול מקדונלד - Old Time Rock n Roll לאורך כל השיר לא יכולתי לחשוב על זה שהייתי מעדיפה שפול ימשיך לשיר אבל כקול רקע וטום קרוז יפזז לו עם תחתונים וחולצה לבנה. אין מה לומר, פול יודע לתת שואו, יש לו קול כל-כך ייחודי וללא ספק השיר הזה התלבש נפלא עליו. החליפה שהוא לבש כבר תכוסח על-ידי ליאן, אני לא דואגת. אחלה הופעה! לורן אליינה - The Climb האמת,אני מרוצה שהיא בחרה שיר של מיילי סיירוס, זה לגמרי תואם את גילה והיא גם ביצעה אותו מעולה (מה שאי אפשר לומר על הביצוע משבוע שעבר והשיר ההזוי שהיא בחרה לה), וקצת נמאס לי סטיבן מלקק לה ת'תחת - תרגיע! אני עדיין מאמינה בה, היא חייבת לשמור על רמה גבוהה כי היא הצלע הנשית היחידה שיש לה סיכוי להגיע לגמר. סטפנו לנגונה - End of the Road בהתחלה כתבתי שהוא לא הרג את השיר וזה נכון, אבל הוא גם לא עשה איתו משהו מיוחד או מעניין. היה לו תו גבוה באמצע השיר פשוט יפהפה (ושם גיליתי גם את הזקנקן הקטן שצימח לו שם) וכל השאר היה בסדר, לא יותר מזה. וכן, למרות שהוא לבוש כמו תיכוניסט ממוצע - הוא לגמרי נראה מעולה. סקוטי מקרירי - Cross My Heart בהתחלה חשבתי שאולי אני לא בסדר כי אני די מתעבת קאנטרי, אבל כמה שלא ניסיתי להקשיב בראש פתוח לא הבנתי על מה לעזאזל השופטים נמרחים. בינתיים הדבר היחיד שבולט בסקוטי זה הקול העמוק שלו ואין לי ספק שהוא יעשה קריירת קאנטרי מפוארת. לאורך כל התחרות (עוד משבוע הוליווד) אני תוהה למה זה מגיע לי ולמה סקוטי לא התחשב בי והלך להתחרות באמריקן קאנטרי? קייסי אברמס - Nature Boy זה כנראה הקייסי שכל הזמן דברתם עליו שיגיע לגמר וזה. סוף סוף הקייסי הזה יצא לאור, הללויה! הורסיה הג'זית שלו לשיר המהמם הזה ממולן רוז' כל-כך רכה ויפה, למות! אני לחלוטין לא מתפלאת שהשופטים נעמדו על רגליהם ומחאו לו כף, כי גם ממני בבית הוא קבל והרבה יותר מאשר אחת. ליאן תשמח לראות שהוא הסתפר והתגלח במיוחד בשבילה :) היילי ריינהרט - Call Me כמה אומץ לקחת שיר של דבי הארי מבלונדי ולסרס אותו עם הנביחות שלה. לא מבינה את האוהדים שפתאום צצו לה, מה הם שומעים לא? לצערי, היא כנראה תמשיך איתנו, המיני שלה היה כל-כך קצר, שאפילו מפלס הכנרת נראה גבוה יותר בהשוואה לשמלה שלה. בבקשה, אמריקה, תשלחו אותה הביתה, בבקשה. ג'ייקוב לאסק - Bridge Over Troubled Water יש פה מישהו שלא מכיר את השיר הטחון עד מוות של סיימון וגרפונקל? אפשר להגיד הרבה דברים על ג'ייקוב: שהוא דרמה-קווין, שהוא מתלבש הכי גרוע אבר, שהוא עושה פרצופים מבהילים למצלמה, אבל כשהוא ממתן את ג'ייקוב הזה ושר מהלב - זה יוצא ממש לא רע. מצד שני, היו לשיר היה לפחות עשרה ביצועים טובים יותר, אז די באסה בשבילו שהוא לא מצליח לשחזר את ג'ייקוב מ-god bless the child. ג'יימס דורבן - Heavy Metal מי שמאמין שיבצעו שיר האבי מטאל אי פעם בתוכנית הזו שירים יד! קודם כל - כבוד! ג'יימס הלך עם הלב ולא נכנע לג'ימי (כבודו במקומו מונח אבל שירגיע!) וזה יצא מושלם, נוסף על זה הביאו לו את זק וויילד הגיטריסט של אוזי אוסבורן ויחד הם הרימו את התקרה. וואו. חובה לראות כדי להאמין. בדירוג השבוע אני מבטיחה לא להתקמצן לפחות במקרים של קייסי, פול ודורבן.

The Human

New member
../images/Emo58.gif

עד כה השבוע הכי חזק באיידול.. והחדשות הכי חמות הם שקייסי וג'ייקוב חזרו לתחרות. ג'יימס שובר שיאי טירוף. אמרתי בזמנו שלטעמי הוא קצת יותר טוב בהשוואה לאדם למברט.. אז סליחה.. הוא הרבה יותר טוב מאדם למברט!. לורן ופול בסכנת הדחה ביחד עם היילי. וסטפאנו מפתיע עם הביצוע השני בטיבו שהיה לו בתחרות. אה כן, והיה גם את סקוט עם בחירת השיר הפחות טובה שהיתה לו בתחרות והיה פשוט משעמם לטעמי. נתחיל עם פול - הביצוע היה טוב.. אפילו טוב מאוד. אבל לגבי בחירת השיר - זה לא משהו סטנדאאוט שיותר מדי אנשים יזכרו. ויחסית לשירים אחרים שנבחרו השיר הזה די גנרי. לורן - מבין הבחירות שנעשו השבוע של כל המתמודדים, זו הבחירה הכי בנאלית שאיזושהי זמרת היתה יכולה לבחור. כמה כבר אפשר לטחון את השיר הזה? היא שרה את זה בסדר גמור.. אבל אם הייתי רואה את זה בשידור ישיר, הייתי מעביר ערוץ. לטעמי, היא בסכנת הדחה מאוד רצינית אחרי ההופעה הזו. השבוע ובהמשך לשבועות קודמים היא פשוט מוכיחה שהיא מאוד לא בשלה לפרוץ כרגע, ושההחלטה להוריד את גיל ההשתתפות ל-15 היתה החלטה פשוט לא נכונה. אם תשאלו אותי המהלך המתבקש היה דווקא להעלות את הגיל ל-30, אפילו 31. סטפנו - בחירה טובה מאוד של שיר. מאוד הלם אותו, והביצוע היה עוצמתי ומלא ברגש. לא אופתע בכלל אם הוא לא יגיע לשלישיה האחרונה השבוע. סקוט - בחירת השיר הכי פחות טובה שלו. שיר פשוט משעמם, אבל איכשהו הוא הצליח להעביר את האישיות שלו ואת התוכן הרגשי של השיר. עדיין מוכשר בטירוף. קייסי - מסכים לחלוטין עם מה שנאמר עליו. פשוט standing O. הוא חזר לתחרות במלוא הכוח ורק שימשיך בכיוון הזה. בחירה אדירה. ביצוע פנומנלי. אחד הטובים השנה ובכלל בתחרות. היילי - בחירת שיר טובה וביצוע טוב. הבעיה מבחינתה היא שזה רק טוב ולא טוב מאוד. ביחס לשירים אחרים שבוצעו השבוע, לא מדובר בהופעה ברמה הגבוהה ביותר. דבר נוסף, היא צריכה לעבוד יותר על הסיומת. רוב השיר היא נמצאת שם אבל ממש לקראת הסוף אני מרגיש שהיא קצת מאבדת את זה. ג'ייקוב - אכן שיר טחון.. אבל בגרסה הגוספלית, מלאת הבלוז שלו זה נשמע חדש לגמרי. אני חושב שהוא עשה בשכל כשהקשיב לג'ימי ופשוט שמעו את האיכות של מה שיצא מזה. ביצוע נהדר לשיר מצויין. ג'יימס - ענק. ענק. ענק. ענק.. ושוב פעם.. פשוט ענק!!! אין.. אמרתי כבר שהבן אדם הזה פשוט תותח על? איזה ביצוע מטורף.. שאפו על הבחירה ועל העמידה האיתנה מאחוריה. לא יכול היה לתת סיום יותר טוב לתכנית השבוע. פשוט הופעה רצחנית שלו ואחת ההופעות הטובות בתכנית. כמובן גם שאפו ענק לזק וויילד על הסולואים המטורפים שדפק. לסיכום. מבחינתי, איך שאני רואה את זה.. הבוטום 3 השבוע יהיו לורן, פול והיילי. כשכנראה לורן או פול יעזבו את התכנית השבוע. בכל מקרה, אחד השבועות הטובים ביותר באיידול אי פעם. רק שימשיכו ככה.

../images/Emo58.gifמצרפת פליקסים בהמשך

של כמה הופעות שאהבתי הערב... דווקא לא במתאם למה שכתבו לפניי אהבתי מאוד את לורן, בפעם הראשונה ממש ממש ממש אהבתי את סקוטי. אני חייבת לציין שאני מתחילה לחבב מאוד את היילי שלא יכולתי לסבול בהתחלה, למרות שיש מצב שהיא תעוף הלילה. גם סטפנו היה טוב, אבל אני מקווה שאם לא פול אז הוא יעוף. אני דווקא לא כל כך אהבתי את ההופעה של קייסי ואני מתה עליו בד"כ ג'ייקוב סביר, לא נפלתי, אם הוא ימשיך ללכת עם החליפות האלה רק בגלל זה הוא יעוף ג'יימס - ההופעה הכי טובה של הערב טופ 3 של הערב ג'יימס לורן סקוטי בוטם3 שלי (קשה) פול ג'ייקוב קייסי (הכי טוב מהשלושה)

../images/Emo58.gifהופעה אחרונה שאני מעלה להערב

זה פשוט לוקח יותר מדי זמן, אז העלתי את שלושת ההופעות שאני הכי אהבתי הערב זאת ההופעה הטובה של הערב לדעתי - ג'יימס!!!

LeAnnDylan

Well-known member
איי ../images/Emo23.gif יו ../images/Emo58.gif

רק את הביקורות שלך שווה לקרוא פה
וחכי חכי את עוד תלמדי לאהוב את סקוטי
אגב ספיקינג אוף קאנטרי איידול. בשבוע שעבר נייג'ל כנראה החליט שנמאס לו מאיידול אז הוא באמת עבר להפיק עוד איזה קאנטרי איידול (כי אין מספיק כאלה כנראה) רק ששם מנסים לעשות את זה קצת יותר מענין ונותנים להם כל שבוע משימות. המשימה הראשונה הייתה לקחת שיר לא קאנטרי ולהפוך אותו לקאנטרי. היה שם איזה זקן אחד שהייתי בטוחה שאני אשנא אותו רק כי הוא זקן אבל הוא בחר לשיר I Kissed A Girl של קייטי פרי והחליט שהוא צריך להפוך אותו לשיר סטרייטי (גם הבחירה שלו הייתה גאונית מבחינת וגם הוא קורע מצחוק). לא יודעת למה אבל איך ששמעתי את זה נזכרתי בך וחשבתי שאם היו מתמודדים כמוהו באיידול בטח לא היית סובלת כל כך

Theshe

New member
גם אני ../images/Emo23.gif אותך.

ומה את מספרת על הזקן בלי להביא לינק? קמצנית!

LeAnnDylan

Well-known member
אה נו כי

היה פרק פתיחה של שעה וחצי שהיה צריך לראות כדי להבין את הזקן וכמה שהוא קורע ולא רציתי להעביר אותך את הסבל הזה
אבל הנה רק ההופעה שלו ביוטיוב http://www.youtube.com/watch?v=nsTqBimMtdg הגרסה הסטרייטית של השיר דווקא נחמדה לי יותר
לא האיכות הכי טובה אבל לא מצאתי משהו אחר

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo6.gif טוב נו הוא לא זמר מדהים

אבל הוא עדין הכי כיפי שם

LeAnnDylan

Well-known member
דעתי על ההופעות

ויתרתי לעצמי שבועיים. הפעם לא אתעצל. למה להראות את פיה עם בובז בהתחלה? לזרות מלח על הפצעים
ביצ'ז!
פול - Old Time Rock n' Roll ג'ימי אייבין אידיוט. מזל שיש שם את הטמבל השני שיכניס לו קצת שכל. הוו מי זו הנגנית סקסופון הזו|ריר| אפשר להעיף את פול ולתת לה שתי דקות לבד
טוב. לא מכירה את השיר אבל זה היה נחמד כזה. לפחות זה היה משעשע.
לורן - The Climb שלורן לא תעוף על עצמה. גם אני זמרת טובה יותר ממיילי סיירוס. תכיני להם ספגטי? וטפ?! אהבתי את הביצוע עד לקטע של איטס דה קלא-יייייימב יהההה-אההה. תנוחי. מהרגע הזה היא חטאה באובר סינגינג.
סטפאנו - End of the Road הקשבתי בחצי אוזן כי היו לי דברים מעניינים יותר לעשות אבל זה לא נשמע רע מידי.
סקוטי - Cross My Heart איכסה ג'ורג' סטרייט. אבל סקוטי
נראה לי שמצאתי לי עוד קן איי טראסט יו וויט מיי הארט
קייסי - Nature Boy וואו איזה כיף! קייסי חזר
קצת התאכזבתי בהתחלה שהוא לא בחר את השיר השני כי בקליפ עצמו הוא נשמע טוב יותר בשיר השני אבל ההופעה עצמה הייתה מעולה ככה שלא אכפת לי.
היילי - Call Me איכס איכס איכס. למה להרוס לי את אחד השירים שאני הכי אוהבת
נבלה!
ג'ייקוב - Bridge Over Troubled Water כן ג'ימי הי קן קראש איט. אבל ממש לא במובן החיובי
צריכים להעיף את כל השופטים + ג'ימי ASAP את ויל אני מוכנה להשאיר רק בגלל שהוא משעשע במקצת. פשוט מופע אימים
ועוד לשים אותו אחרי היילי. איזו התעללות בצופה. פלא שהרייטינג שלהם צונח><
ג'יימס - Heavy Metal טוב כל דבר אחרי היילי וג'ייקוב ישמע לי טוב בשלב הזה. לא אהבתי את השיר אבל הוא נתן הופעה טובה. חייבת לציין אגב שלמרות שהסכמתי עם מה שהוא אמר בקליפ המקדים יש לו נטיה לעצבן אותי עם איך שהוא מנסח את הדברים. הוא תמיד נשמע לי מתנשא ופלצני. אם איידול מנסים לפמם אותו ולדחוף לנו אותו לגרון שלפחות ינסו לצמצם את הרגעים שלו שהוא ממש בלתי נסבל בהם. ביחוד אלה שלא בלייב וניתנים לעריכה. לסיכום:
התוכנית קצרה יותר כשמריצים את השופטים. גם ככה אין להם שום דבר מועיל להגיד שלא יגרום לי לחטוף עצבים.
גם כשהשנה יש להם את הנושאים הכי נורמלים הם מצליחים למצוא את השירים הכי מעפנים/לא מתאימים ברשימה.
טופ 3: קייסי, סקוטי ופול.
צריכים לעוף בהדחה כפולה: ג'ייקוב והיילי.
פיה צריכה לחזור

Theshe

New member
וגם מתנה.

פיה התארחה אצל הלן דג'נרס בלבוש גרוזיני לגמרי (ובכל זאת נראתה נפלא!), ביצעה שיר בצורה מדהימה (אך מרדימה כהרגלה) בעוד שהתו האחרון היה מ-ו-ש-ל-ם. אם פספסת, הנה הלינק: פיה. הממ. אין מה לעשות, מלים כמו נפלא, מושלם ונהדר הולכים טוב עם פיה, למרות שיש הרגשה של עודף סופרלטיבים.

LeAnnDylan

Well-known member
אחח גרוזינית מהממת שלי../images/Emo23.gif

חבל לי שהיא בחרה לשיר את השיר שהכי פחות אהבתי. עדין ביצעה אותו בצורה מהממת אבל השיר עצמו משעמם>< מצד שני למי אכפת היא כזאת כוסית

קליספרה

New member
../images/Emo58.gif סה"כ אהבתי

לדעתי אנחנו הולכים להפרד מהיילי פול שוב יעבור איכשהו הוקסמתי מקייסי, אהבתי את ג'יימס, כל השאר, חוץ מהיילי, היו בסדר גמור ודווקא חבל - כי למדתי לחבב אותה

Theshe

New member
לינק למשהו שקראתי.

אני מסכימה (כמעט) עם כל מלה שלו. אחלה ניתוח של הערב. לינק.

naama59

New member
טוב

בסה"כ היה ערב לא רע. מאוד אהבתי את ההופעה של קייסי. (אבל מולאן רוז'?
) מבחינה טכנית נטו היו לו כמה פספוסים פה ושם, והסיום הזה די מפוספס אבל אם מסתכלים על הכל זה לא כזה משנה. זה פשוט עבד טוב. זה הסטייל שלו וטוב לקבל אותו חזרה
אבל האמת שלא ציפיתי שייתנו לו את הstanding o כי לא היה בזה משהו כזה איידולי, או אפילו הופעת פימפספוט. כנראה שגם הם שמחו לקבל אותו חזרה
(או שאם ניסחף שוב עם הקונספירציה, ההפקה מנסה לפמפם את קייסי כדי להצדיק את העובדה שבזבזו עליו את ההצלה). ג'יימס היה גם טוב מאוד. לא אוהבת מטאל, אבל אי אפשר להכחיש שזה היה טוב. סוף סוף הפוזת רוקסטאר שלו שהוא מטפח מהטופ 24 בערך באמת ישבה טוב על ההופעה
אין לי מושג איך אמריקה תאכל את זה, אבל אני מניחה שהעובדה שזה היה בפימפספוט + העובדה שהוא קיבל את זאק ויילד (!!!) להופיע איתו תעשה משהו.. סטפנו היה יותר טוב מבד"כ (לפחות מהשלושה שבועות האחרונים שהיו די מעפנים בשבילו). ההופעה עדיין נשמעה יותר מידי כמו מה שהוא כבר עשה, ואני ממש מקווה שהוא הולך לבחור שירים יותר טובים מזה. כי למרות שאולי השם של השיר עשה נאחס, הוא משום מה לא נראה לי בסכנה היום. לורן בחרה שיר די גרוע (שבטח היה ההשראה לנו באונדריז). לא כזה קשה לשיר יותר טוב ממיילי סיירוס
ההתחלה הייתה טובה אבל הסוף היה יותר מידי. פול היה.. פול. היה מצחיק, אבל לא משהו שאני אי פעם אשמע שוב. חבל לי עליו כי הוא עושה רושם של באמת בן אדם חמוד אבל הוא צריך להפסיק להופיע כמו איזה ליצן. (והחליפה
כמה גירסאות יש לה?) סקוטי היה משעמם. בדרך כלל אני מחבבת אותו כי לפחות הווקאלס די מרשימים אבל נראה לי שהוא היה קצת חלש יותר השבוע. ומשעמם. שיחזור לשיר אלביס. היילי הייתה פחות טובה מהשבועיים האחרונים וחבל. היא כן הראתה השתפרות מסויימת וחבל שהלך לה המומנטום. הרגשתי שהשיר לא ישב עלייה כל כך טוב בהתחלה אבל אחר כך היא נכנסה לזה אז בסך הכל יצא בסדר אבל לא מספיק כדי להתעלות על הרבה הופעות בערב הזה. השיר של ג'ייקוב
בחירה די חרושה. הביצוע לא היה כזה רע, נראה כאילו הוא די נרגע השבוע אבל באמת שלא הבנתי מה ההתלהבות כי זה די משעמם. אבל בטח בגלל שזו לא הייתה קטסטרופה רצינית הוא לא ממש בסכנה.. ניחוש לבוטום 3: ג'ייקוב, פול והיילי. מקווה שג'ייקוב הולך

white angels

New member
../images/Emo58.gifלא רע

אבל מרגישים בחסרונה של פיה..לפחות אני
2 הבנות שנשארו חמודות ואני אוהבת את לורן אבל לא נראה לי שהם ישרדו הרבה זמן..זו עונה של בנים
התכנית הייתה נחמדה סה"כ ולא היה כ"כ נורא כמו שציפיתי שיהיה אחרי שהעיפו את פיה..לפחות הראו אותה קצת בהתחלה.. אז בקצרה כי אין לי כוח ממש לפרט: פול - נחמד בתור פתיח אבל אני לא נופלת מהשירים שהוא בוחר..לזכותו ייאמר שהוא בחור חביב..נראה לי שהוא יגיע לבוטום לורן - אהבתי איך שהיא שרה אבל השיר לא משהו..מקווה שהיא תמשיך הלאה.. סטפנו - היה היום די טוב אבל לצערי הוא על חבל דק..זה שאלה של זמן מתי הוא יעוף.. סקוטי - משעמם כמו תמיד..סורי הוא לא אהוב עליי במיוחד..כל השירים שלו משעממים, מלבד אולי השיר של אלביס שהוא שר שבוע שעבר..אולי זה בגלל שאני לא אוהבת קאנטרי..אבל אני אתעצבן אם הוא יגיע לגמר..הוא גם ממש זחוח ומרוצה מעצמו. קייסי - לא ממש אהבתי את השיר שהוא בחר אבל זה היה חביב.. ולפחות הוא מגוון ולא נשאר על אותו קו..מחזיקה לו אצבעות היילי - בסדר, לא התלהבתי יותר מדי בכל זאת מקווה שלא יעיפו אותה כי לא נשארו בנות.. ג'ייקוב - תהרגו אותי אבל אהבתי..הוא עשה את זה ממש יפה והגיעו לו התשבחות מהשופטים..היה פחות דרמטיזציה הפעם.. ג'יימס - too much noisy .. ואין לי יותר מדי להגיד..הבי מטאל לא הסגנון שלי למרות שיש פה ושם שירים שאני אוהבת.. אז לסיכום: טופ 3 - ג'ייקוב, לורן וקייסי בוטום 3 - סקוטי, פול ג'יימס נראה מי יודח הפעם..מקווה שאחד מאלה ששמתי בבוטום..

limors2

Well-known member
אני רוצה את פיה../images/Emo10.gif

אם לא הייתי צריכה להוריד את התוכנית לאחיותי חסרות הטעם (הן היו תומכות נלהבות של לי בעונה הקודמת) לא הייתי טורחת אפילו להריץ את התוכנית. אף אחד לא מעניין אותי יותר
אכזבה. אולי הגיע הזמן לחזור לצפיה בעונה 2.

למעלה