THE O.C 302

BinNs

New member
../images/Emo58.gif312../images/Emo58.gif

נו, שש וחצי ועדיין אין שירשור פרק? מה קרה לכם? ועוד הפרק של חזרתה של קייטלין?!?! לא נורא... אהבתי תפרק ואהבתי נורא את הסטוריליין שבנו גם לקייטלין וגם עם ניל וורוניקה (ביאץ').... כמו בימים הטובים שכל שערוריה שהייתה קורה בניופורט - ריאן, הילד המוזנח מצ'ינו שאיכשהו יודע הכל בא ומסדר ת'עניינים... זה ריאן שאני אוהב! טוב, תכל'ס אני לא כל כך טוב בסיכומי פרקים... אבל חוץ מהסיום המציק של הפרק היה אחלה פרק ואני מרגיש שהעונה השלישית יוצאת מהירידה...

עומרי 200

New member
../images/Emo58.gifאולי נראה ש

העונה באמת יוצאת מהירידה, אבל באמת זה לדעתי נראה כבר יותר כמו סדרת נעורים מטופשת. זה כבר לא העונה הראשונה, שבה הכול היה רץ מאד מהר. זה מה שאהבתי בסדרה, הם הצליחו להדהים אותי כל פרק מחדש. אני מקווה מאד שעכשיו יתחילו לרוץ, כי כבר הכול צפוי ומשעמם. למרות זאת, אני בטוח שהפרקים האחרונים של העונה יהיו טובים, שם הם הכותבים תמיד מצליחים להפתיע, חבל שזה קורה לקראת הסוף. ולפי הספויילרים שכבר קראתי, כגון........... ג'וני נרצח, אנה חוזרת, ת'רזה, סאמר וסת' קפוט וכדומה, יהיה מעניין. אני מקווה לראות גם את אוליבר באיזה גיחה שתסעיר את העניינים ואת ג'ולי חוזרת לסורה, די כבר עם ההפי אנדינג האמריקאי הזה, שמגיע כל שני פרקים.

עומרי 200

New member
אהה ו שכחתי...

הקייטלין הזאת שווה!!! וואו ילדות בנות 14, חבל שאני לא בחטיבה...

noonie

New member
../images/Emo58.gifלהמשך העונה בהודעה של עומרי

!!!! אנשים, אתם חייבים להיות יותר ספציפיים באזהרת ספוילרים! יש אנשים שרואים בקצב של אמריקה ואוהבים להיות מופתעים ולמרות הכל...
להמשך עונה 3 לא שודר עדיין לא לקרוא!!
...... ....... "ג'וני נרצח" עשית לי את היום!! יש סיבה להמשיך לצפות!! woohoo!!! DIE JOHNNY DIE!!!! *אהם* סוף
וואו, הקייטלין החדשה ממש, אבל *ממש* דומה למישה. והיא גם שחקנית מחורבנת, וגם נראת הרבה יותר מבוגרת ממה שהיא באמת, וגם יש לה מבטא בלתי מזוהה. מושלם! ובגלל שאי אפשר להגיד את זה מספיק-

noonie

New member
../images/Emo58.gif 3x12

(תאונת אנטר גרמה להודעה שלי להשלח לפני המשפט האחרון, שהוא:) DIE JOHNNY, DIE!!! זה הכל

../images/Emo58.gif312../images/Emo58.gif

בדיוק מה שאני חשבתי שסיימתי לראות את הפרק, הכמה פרקים אחרונים היו באמת קצת מאכזבים (למרות שהפרק של שבוע שעבר היה בסדר גמור לדעתי) אבל זה הפרק הראשון מזה הרבה זמן שממש הרגשתי שהוא טוב.
אוקיי אני חייבת להתחיל עם קייטלין
אני חייבת להודות שהייתי בטוחה שאני אשנא אותה (ואולי אני באמת...בעתיד...לג'וש יש נטייה להרוס דברים אתם יודעים...) הצורה שהם קידמו את ההגעה שלה, עם כל הפרומואים הטיפשיים האלה (הם קידמו את הנשיקה בין מריסה ואלכס באותה צורה והיא היתה בסוף דיי מאכזבת) אבל היא הייתה ממש ממש חמודה !! ווילה הולנד (קייטלין החדשה) היא ממש שחקנית טובה, והיא נראית מדהים. אהבתי את הסצנה בפתיחה שראיין לא מזהה אותה, אבל היא מזהה אותו, אהבתי איך היא גורמת לי לאהוב אותה ואז לשנוא אותה ואז לאהוב אותה שוב (בדומה מאוד לדמות של טריי בעונה השניה), אהבתי את סצנת המריבה שלה עם מריסה ואיך שראיין ניסה להגן עליה מהבחורים האלה מהקולג' (בכלל חשבתי שיש בינהם כימיה מאוד טובה). היא ממש הוסיפה לפרק ונראה לי שהיא ממש תוסיף לפרקים הבאים ולעונה בכלל. ראיין ומריסה
למרות שמריסה לא יכולה להפסיק לחשוב על ג'וני אפילו לשניה ולמרות שג'וני גילה שוב נוכחות בפרק, ראיין ומריסה היו מקסימים, אהבתי שהם היו בבית ספר ביחד (איך התגעגעתי
), אהבתי את הסצנה על המזח שראיין מספר לה על אחותה וממש ממש אהבתי איך הסצנה שקיטליין צועקת עליו בגלל שהוא גילה למריסה על הכסף שהיא גנבה. ג'וני
שונאת אותו !!! אבל מה שהיה טוב בפרק הזה, זה שיחסית הפעם לא היו לג'וני הרבה סצנות, שנאתי את הסצנה שלו עם מריסה שהוא מבקש ממנה ללכת, אוחחחח הפרצוף שלו דורש סטירה ועכשיו !! שנאתי גם את הסצנה שקיטליין רודפת אחריו שהוא יוצא מהדיינר. אבל בואו נדחיק את ג'וני לרגע ונמשיך הלאה... סת'+סאמר+טיילור
הם היו חמודים,שוב לא היה לסת' וסאמר ממש עלילה (או לפחות לא עלילה משמעותית), אבל הם בהחלט היו חביבים בפרק הזה (בניגוד לפרק הקודם), אהבתי את הסצנה שסת' וסאמר וסנדי וקירסטין היו כולם בחדר של סת' רק ראיין היה חסר לי שם
. טיילור גם היתה חמודה,למרות שהיו לה רק איזה 2 סצנות (חבל שלא יותר, אני ממש אוהבת אותה) ג'ולי+ניל+ורוניקה
כבר אמרתי שאני אוהבת את העלילה הזו ? חשבתי שג'ולי היתה חמודה (אבל מה עוד חדש ?) ואמא של טיילור היא כלבה אבל כלבה במובן הטוב, אהבתי את הרשעות שלה, היא קצת הזכירה לי את ג'ולי של העונה הראשונה. סנדי וקירסטין
שוב מעט מאוד מהם, אבל יש קצת שיפור בפרק הזה, לאחרונה שמתי לב שהם ממש הזניחו את הדמות של קירסטין, ובפרק הזה חשבתי שהיא היתה ממש חמודה, אהבתי איך שהיא אמרה לורוניקה "למה לי לעזור לך?" ואהבתי שהיא סידרה בינהם את הפגישה רק ע"מ לעזור למריסה. Go kirsten לא יזיק להם לתת לסנדי וקירסטין קצת יותר זמן מסך. הפרומו לשבוע הבא-
מי שמכיר אותי יודע שאני לגמרי בקטע של ראיין ולא ממש מתלהבת מסת' (למרות שאני דיי אוהבת אותו), אבל הפרק הבא אההההההההההההההההההההההההההההההההה אני לגמרי הולכת לאהוב את העלילה שסת' מעורב בה !!!!!!!

312../images/Emo58.gif

א-ה-ב-ת-י-! פעם ראשונה שאני מגיבה לפרק, אבל הפרק הזה היה ממש טוב! כל הסצנות עם קייטלין היו ממש טובות, אחלה שחקנית! אהבתי את הקטעים של סאמר סת וטיילור איך היא התלהבה מזה שהן יהיו אחיות וריאן ומריסה היו חמודים! רק עצבנו אותי אמא של טיילור וג'וני! יווו לא סובלת אותם!

שלטון

New member
../images/Emo58.gif מה קרה לסדרה הזאת?!

כל כך הרבה שאלות... למה שיהיה לי אכפת מהתכסיסים שהורוניקה הזאת עושה? זה אמור לגרום לי להתרגשות? יש משהו שקרה בפרק הזה שאמור לעניין אותי? שאמור להצדיק את הבזבוז הזה של 45 דקות מחיי שהייתי מעדיף כבר לנצל בבהייה בקיר? מה כל כך קשה לכתוב משהו מעניין ולא להתקדם בקצב של צב? הכל משעמם הכל שגרה אחת גדולה בגורמת לדמויות שאנחנו אוהבים לדעוך ולדמויות החדשות והגרועות לפרוח בעלילות מייאשות. אז לא. לא אכפת לי מורוניקה, מהד"ר רוברטס הזה(כאילו באמת, הוא הולך להיות עם ג'ולי אז למה לעשות את הקטע הזה באמצע? למי זה עוזר? למה לעקב את העלילה בצורה כזאת? בכדורגל קוראים לזה בונקר), מג'וני, ובאמת לא אכפת לי מה קייטלין עשתה ומהעובדה שהיא ילדה מפגרת - מה ההיגיון בלהחזיר דמויות אם אין משהו מעניין לעשות איתן(וכל דבר שקשור בג'וני הוא לא מעניין). אבל מה שכבר מציק לי הרבה זמן ורק העובדה שאני חושב על זה מוכיחה את החוסר עניין שיש לי בעלילה, זה העובדה שכשהסדרה הזאת התחילה היא הציגה את העושר ואת העשירים בצורה זולה ומגוחכת. העובדה שהעושר נראה זול עשתה את כל הסביבה של הסדרה הזאת גאונית. עכשיו כולם, כן אפילו ריאן, גאים בהיותם עשירים ובמראה החדש והעשיר שלהם. הגיע הזמן שהסדרה הזאת תחזור למוטב - קצב מהיר, עלילות מעניינות, די לדמויות חדשות ומשעממות, עושר שנראה זול, ריאן עצבני, סת' ציני(לא בגרסאת האיש הזה שעוקב אחרי סאמר הנוכחית), וסנדי אידיאליסט(ולא מנהל חברת ענק שמנסה לשכנע את עצמו שהוא עדיין צדיק). אני פורש מצפייה בסדרה הזאת עד שהיא תהפוך למעניינת. נהרסה האהבה שלי לסדרה לגמרי. כבר לא אכפת לי פשוט.

Tinty

New member
../images/Emo45.gif מסכים עם כל מילה.

מפרק לפרק נמאסה עלי הסדרה, עד כדי כך שבשני הפרקים האחרונים בכלל לא טרחתי לצפות (הם נמצאים על המחשב שלי, אבל איך לי כוח להתחיל לראות אותם. יש לי דברים חשובים יותר לעשות, ותוכניות מעניינות הרבה יותר לראות). אפילו לחבר שלי, שמחכה עם שערות מרוטות לעונה השלישית, אמרתי שאין טעם לצפות בעונה, משום שהיא הפכה לשעמומון, בזבוז זמן משווע (אפשר להבין למה הוא נדהם כשאמרתי לו את זה - אני בעצמי הייתי מעריץ גדול של הסדרה). טוב, אני הולך לעשות מרתון עם 9 הפרקים הראשונים של Grey's Anatomy. עם הדיווחים עליה, וה'גלובוס' הטרי של אחת השחקניות בה, קשה לי להאמין שמהסדרה הזו אני אתאכזב כל כך.

Angelus

New member
אני הפסקתי בפרק 7.../images/Emo3.gif

החשק פשוט דעך. אני עוד טענתי שהסדרה הזאת התדרדרה בעונה ה-2. מריסה לסבית, מריסה לא, ריאן חנון, ריאן לא. יאללה, כמה אפשר להאכיל את הצופים את הלוקשים האלו? ראיתי היום פרק מהעונה ה-1 ורק חשבתי לעצמי כמה כיף זה היה פעם.. איזו סדרה איכותית שפשוט נפלה וחזק. אני אתפלא אם ייתנו לה עוד עונה.

Tinty

New member
לא יתנו.

לאף רשת אין סיבה לשבץ סדרה מצליחה מול CSI, Dancing with the stars וMy Name Is Earl - כשהרייטינג הכללי של התוכנית הכי פחות מצליחה מבין השלוש הוא יותר מכפול מזה של The OC (+היא התוכנית מספר אחת מבין קהל היעד של הסדרה - בגילאים 18-49). אפילו הסבנטיז, שמשודרת היום במשבצת הקודמת של The OC, משיגה רייטינג גבוה יותר (ותסתיים בסוף העונה עקב רייטינג נמוך
). למען האמת, אני לא אכעס או אתרגש מהסיום של הסדרה בסוף העונה, משום שאני לא רואה איך היא תוכל לשנות את השפל אליו נקלעה, ואיך הסדרה תוכל לחזור ולהשתפר. הרבה יותר חשובה לי היום ההצלה של שואוטיים את 'ארסטד', כסדרה שלא 'קפצה מעל הכריש'.

invisiblegirl

New member
דווקא אני קראתי...

שהסדרה שנות השבעים משיגה פחות רייטינג ממה שהאוסי השיגה במסגרת של שעה שמונה. זה בכל מקרה מה שהיה שבוע שעבר כשהאוסי רק עברה לשעה תשע, זה מה שכתבו בMEDIAWEEK, וגם רשמו שם שאוסי במסגרת השעה תשע משיגה יותר רייטינג ממה שהסדרה שהייתה קודם בשעה הזאת (REUNION) השיגה. בכל מקרה, פוקס אמרו לא פעם שיש להם תחרות קשה בימי חמישי והם יחסית מרוצים מהרייטינג שהאוסי משיגה בשעה הזאת ביחס לסדרות אחרות שאכלסו את היום הזה בעבר. בכל מקרה, אני מקווה שזה רק מה שפוקס אומרים כלפי חוץ אבל בתכל'ס הם "נותנים לג'וש בראש" שיתחיל לכתוב כמו שצריך, כי תכל'ס? הסדרה הזאת ממש הדרדרה ואיבדה כל כיוון. הרייטינג נופל, הפרקים הראשונים של העונה קיבלו משהו כמו 4.6/5 והפרקים עכשיו מקבלים 3.4/5, אני לא כזה מבינה ברייטינג אבל נדמה לי שזאת צניחה של כמליון+ צופים. נראה לי ממש מוזר להמשיך להביע אופטימיות כזאת בסדרה וזה נראה סתם מצג שווא כל האופטימיות הזאת. לעומת זאת, סדרות כמו "ארסטד דבלופמנט" פוקס לא מפרסמת מספיק, ומבטלת - בעע!

נשי נש

New member
../images/Emo58.gif312

פשוט עונה מעולה לדעתי אחד הפרקים היותר טובים שהיו העונה... אממ אני יודעת אוהבת את קייטלין, דמות מעניינת יחסית די מתחיל להימאס לי מטיילור וורוניקה הזאת למרות שזה הפרק הראשון שבאמת התייחסו אליה... אם בפרקים האחרונים לא הפריע לי ששום דבר לא קורה עם סאמר וסת' פה זה קצת מתחיל להרגיז כי באמת שום דבר לא משתנה אצלהם... כל הסדרה סובבת את ריאן מריסה והדמויות הקשורות אליהן, אין שום עלילה בין סת לסאמר וחבל.. אני לא מבינה למה כולם פה שונאים את ג'וני הוא כזה מאמי אני פשוט אוהבת אותו יותר מפרק לפרק

STA1

New member
טורנט מזוייף!!שונא אותם..למי יש

טורנט שכן פועל??מיכל??מישהוו??

../images/Emo58.gifוואי,

פרק מעולה. אני מתהההה על קייטלין,היא כ"כ מגניבה כזאת.חח ואני כבר מחכה לפרק הבא וכל הקטע עם סת' והסמים וזה. אני ממש שמחה שהביאו אותה,היא מביאה מלא אקשן. ואני לא מאמינה שהיא רק בת 14,היא נראית כ"כ הרבה יותר. ממש אהבתי את הפרק,ואני בכלל אוהבת את העונה הזאת.

למעלה