../images/Emo58.gif312../images/Emo58.gif
בדיוק מה שאני חשבתי שסיימתי לראות את הפרק, הכמה פרקים אחרונים היו באמת קצת מאכזבים (למרות שהפרק של שבוע שעבר היה בסדר גמור לדעתי) אבל זה הפרק הראשון מזה הרבה זמן שממש הרגשתי שהוא טוב.
אוקיי אני חייבת להתחיל עם קייטלין
אני חייבת להודות שהייתי בטוחה שאני אשנא אותה (ואולי אני באמת...בעתיד...לג'וש יש נטייה להרוס דברים אתם יודעים...) הצורה שהם קידמו את ההגעה שלה, עם כל הפרומואים הטיפשיים האלה (הם קידמו את הנשיקה בין מריסה ואלכס באותה צורה והיא היתה בסוף דיי מאכזבת) אבל היא הייתה ממש ממש חמודה !! ווילה הולנד (קייטלין החדשה) היא ממש שחקנית טובה, והיא נראית מדהים. אהבתי את הסצנה בפתיחה שראיין לא מזהה אותה, אבל היא מזהה אותו, אהבתי איך היא גורמת לי לאהוב אותה ואז לשנוא אותה ואז לאהוב אותה שוב (בדומה מאוד לדמות של טריי בעונה השניה), אהבתי את סצנת המריבה שלה עם מריסה ואיך שראיין ניסה להגן עליה מהבחורים האלה מהקולג' (בכלל חשבתי שיש בינהם כימיה מאוד טובה). היא ממש הוסיפה לפרק ונראה לי שהיא ממש תוסיף לפרקים הבאים ולעונה בכלל. ראיין ומריסה
למרות שמריסה לא יכולה להפסיק לחשוב על ג'וני אפילו לשניה ולמרות שג'וני גילה שוב נוכחות בפרק, ראיין ומריסה היו מקסימים, אהבתי שהם היו בבית ספר ביחד (איך התגעגעתי
), אהבתי את הסצנה על המזח שראיין מספר לה על אחותה וממש ממש אהבתי איך הסצנה שקיטליין צועקת עליו בגלל שהוא גילה למריסה על הכסף שהיא גנבה. ג'וני
שונאת אותו !!! אבל מה שהיה טוב בפרק הזה, זה שיחסית הפעם לא היו לג'וני הרבה סצנות, שנאתי את הסצנה שלו עם מריסה שהוא מבקש ממנה ללכת, אוחחחח הפרצוף שלו דורש סטירה ועכשיו !! שנאתי גם את הסצנה שקיטליין רודפת אחריו שהוא יוצא מהדיינר. אבל בואו נדחיק את ג'וני לרגע ונמשיך הלאה... סת'+סאמר+טיילור
הם היו חמודים,שוב לא היה לסת' וסאמר ממש עלילה (או לפחות לא עלילה משמעותית), אבל הם בהחלט היו חביבים בפרק הזה (בניגוד לפרק הקודם), אהבתי את הסצנה שסת' וסאמר וסנדי וקירסטין היו כולם בחדר של סת' רק ראיין היה חסר לי שם
. טיילור גם היתה חמודה,למרות שהיו לה רק איזה 2 סצנות (חבל שלא יותר, אני ממש אוהבת אותה) ג'ולי+ניל+ורוניקה
כבר אמרתי שאני אוהבת את העלילה הזו ? חשבתי שג'ולי היתה חמודה (אבל מה עוד חדש ?) ואמא של טיילור היא כלבה אבל כלבה במובן הטוב, אהבתי את הרשעות שלה, היא קצת הזכירה לי את ג'ולי של העונה הראשונה. סנדי וקירסטין
שוב מעט מאוד מהם, אבל יש קצת שיפור בפרק הזה, לאחרונה שמתי לב שהם ממש הזניחו את הדמות של קירסטין, ובפרק הזה חשבתי שהיא היתה ממש חמודה, אהבתי איך שהיא אמרה לורוניקה "למה לי לעזור לך?" ואהבתי שהיא סידרה בינהם את הפגישה רק ע"מ לעזור למריסה. Go kirsten לא יזיק להם לתת לסנדי וקירסטין קצת יותר זמן מסך. הפרומו לשבוע הבא-
מי שמכיר אותי יודע שאני לגמרי בקטע של ראיין ולא ממש מתלהבת מסת' (למרות שאני דיי אוהבת אותו), אבל הפרק הבא אההההההההההההההההההההההההההההההההה אני לגמרי הולכת לאהוב את העלילה שסת' מעורב בה !!!!!!!