The Girl In Question

otto2222

New member
../images/Emo58.gif The Girl In Question

אנג'ל 5X20. ללא ספק הפרק השני הכי מצחיק בוורס, אחרי Smile Time. אך כמובן שלסמייל טיים היה את העזר של הבובות, בעוד פרק זה לא השתמש באביזרים, אז כל הכבוד לו. פרק מעולה. כל הקטעים ברומא היו קורעים מצחוק (אנדרו, סצינת המכות במועדון, הגילוי כי באפי מדאבלת מיט פאלס את הimmortal, וכמובן המשפט המצחיק ביותר:"Don't you have like an italian wesley"? ובאותו זמן, הפרק הצליח גם לרגש עם החזרה של פרד. וכל הכבוד לאיימי אקר שהצליחה לעבור מפרד לאיליריה בשינוי קול מהיר ומדהים. עוד שני פרקים...

MoGanC

New member
אוי,הפרק הכי משעמם בסדרה ../images/Emo31.gif

כלכך הרבה כתיבה מסביב הדמות של באפי.כאילו לא יכלו להשיג את שרה שתבוא לשחק אז כתבו כלכך הרבה שטויות כדי שלא יוכלו לראות אותה.וזה פרק כלכך מנותק מהעלילה,מה שגורם לפרק הבא להראות לא קשור (כי מדברים על איך שאנג'ל השתנה בחודשים האחרונים והפרק הזה מראה שהוא בכלל לא שונה).ואנדרו סתם לא קשור (שמעתי שרצו שדון תהיה שם בכלל. עוד כתיבה מסביב).רק העלילה של פרד גרמה לי להשאר ער.

c o n n o r

New member
למה??../images/Emo58.gif עונה 5

פרק ממש טוב ומאוד מצחיק נראה לי עשו אותו כדי לתת לנו לנירגע לפני שתי הפרקים הקשים ביותר שמגיעים. ספייק ואנג'ל חייבים לעבוד ביחד כדי להוציא את באפי מידי האימורטל , ולהפתעתם מגלים שהם ביחד אותו דבר שהוא עשה להם לפני כמה מאות. במיווחד הקטע עם המעיל של ספייק Angel: You stripped it off a body of a dead slayer . Well, which gives it great sentimental value. Besides, I've been wearin' it for over 30 years. It's like a part of me. הקטע עם שרה היה שהיא זאת שלא רצתה להשתתף בפרק ג'וס ביקש ממנה והיא סירבה. ולדעתי הקטע עם אנדרו רק הוסיף המון. טוב אני זז לראות את הפרק פעם שלישית ממש כיף . ולידיעת הכלל שבוע הבא אין אנג'ל יש תחרות מלכת היופי

c o n n o r

New member
שאלה לגבי הפרק../images/Emo58.gif עונה 5

אנדרו אמר בפירוש שבאפי ודון גרות שם והוא יושן כמה זמן אצלן. אז איך בדיוק אנג'ל וספייק נכנסו בלי הזמנה ? רק בעל הבית יכול להזמין ערפדים להיכנס.

otto2222

New member
../images/Emo58.gif תשובה לגבי הפרק

אנדרו אמנם לא בעל הבית, אבל הוא גר שם, אז הוא יכול להזמין פנימה את ספייק ואנג'ל. לא צריך להיות זה שמשלם את החשבונות כדי להזמין ערפדים לבית. אני בספק שדון הייתה בעלת הבית כאשר היא הזמינה את הרמוני פנימה בעונה 5 של באפי. מספיק שהיא גרה שם.

פרק משעשע במיוחד!

בהחלט אחד הפרקים היותר מצחיקים... כמה דברים שעיצבנו אותי בפרק: א. הם קרעו את המעיל של ספייק!!! המעיל עם ההיסטוריה של 6 עונות!!! המעיל היפה שלו!!! והם פשוט החליפו אותו בחדש}-[ ב. ממתי באפי גבוהה עם שיער ארוך מאוד חלק ומאוד בלונדיני?! ממש עיצבן אותי שלא הראו אותה... ג. באפי המשיכה כל כך בקלות הלאה!!! ועוד אנדרו אומר לספייק ואנג'ל להמשיך הלאה!!! לא!!! הם יהיו עם באפי לנצח! איזו שלישייה נחמדה הם יהיו
כמה דברים שרק בגללם היה שווה לראות את הפרק: א. אנדרו. ב. פרד! כמה התגעגעתי... ג. השיחות של אנג'ל וספייק על באפי וכל מה שקרה בסאנידייל (במיוחד זאת שהייתה לפני ההחלפה בין הראש לכסף
)... בשלב מסוים התחלתי לבכות (מצחוק...) ד. כפי שאמרו המשפט: "Don't you have like an italian wesley"? ה. אנג'ל מדבר לעצמו ואומר שהוא צריך לחכות לבאפי שהיא תהיה מוכנה ומצטט והנאום עוגיות שלה
ךמישהו יש ציטוט של זה אולי?
זהו... בקיצור... אחלה פרק, אחד מהאהובים עלי

c o n n o r

New member
בבקשה...../images/Emo58.gif עונה 5

But she's not finished baking yet. I gotta wait till she's done baking, you know, till she finds herself, 'cause that's the drill. Fine. I'm waitin' patiently, and meanwhile, The Immortal's eatin' cookie dough! מקווה שעזרתי.

ProphecyGirl

New member
פרק לא קשור..

אבל בהחלט מצחיק!!!!! פרד....הו פרד.....התגעגעתי :( אנג'ל וספייק ביחד תמיד מצחיקים!!!מלחמה תמידית בינהם של מי יותר טוב בהכל...הציטוט של באפי מהפרק נבחרת כשאנג'ל דיבר על העוגיות!קורע! הייתי בטוחה שראיתי משו אחר עם אנדרו איפשהו...שהוא הפך לצופה או משו.. כנראה דמיינתי :/ ואני חושבת שצריכים לעמוד דקה דומיה על המעיל של ספייק....אחרי היסטוריה כה ארוכה ועמוקה פשוט החליפו אותו!באחד חדש!!!מה הם חשבו לעצמם?!

ProphecyGirl

New member
פרק לא קשור <שכחתי לכתוב לפני זה סל

אבל בהחלט מצחיק!!!!! פרד....הו פרד.....התגעגעתי :( אנג'ל וספייק ביחד תמיד מצחיקים!!!מלחמה תמידית בינהם של מי יותר טוב בהכל...הציטוט של באפי מהפרק נבחרת כשאנג'ל דיבר על העוגיות!קורע! הייתי בטוחה שראיתי משו אחר עם אנדרו איפשהו...שהוא הפך לצופה או משו.. כנראה דמיינתי :/ ואני חושבת שצריכים לעמוד דקה דומיה על המעיל של ספייק....אחרי היסטוריה כה ארוכה ועמוקה פשוט החליפו אותו!באחד חדש!!!מה הם חשבו לעצמם?!

../images/Emo58.gif פרק 5x20

הטוב: *כל הפלאשבאקים היו מצחיקים לאללה, במיוחד הפלאשבאק בשחור לבן של ספייק ודרוסילה באיטליה בשנות ה-50 כשכולם אומרים צ'או. *אנג'ל וספייק ביחד על אופנוע חחח, מזכיר לי את הסצינה של ווסלי ואנג'ל על אופנוע כשאנג'ל נאלץ ללבוש קסדה וורודה. *אנג'ל וספייק מדברים לפני מסירת הכסף ומתווכחים מי הציל את העולם יותר פעמים. אה, ולמקרה שלא ידעתם, אנג'ל סימן לבאפי עם העיניים (שהיו עצומות) שהיא תהרוג אותו לפני שהיא תקעה בו את החרב ושלחה אותו לגיהנום. חחח, כן בטח *אנג'ל וספייק מרביצים אחד לשני בסלואו מושן כשהשיר "Take Me in Your Arms" של דין מרטין מתנגן ברקע. המבטים שלהם כשהם מרביצים אחד לשני הם פשוט PRICELEESS *כל הקטעים של ווסלי ואיליריה היו מרתקים, משחק מצויין של איימי אקר. *נאום העוגיות של אנג'ל, שאחריו הוא כמעט בוכה. *וולפראם אנד הארט הגירסה האיטלקית, והאישה שמנהלת אותו: Ah, yes, of course. The gypsies, they gave you your soul. The gypsies are filthy people! הרע: *הפרק לא ממש קשור לעלילה ולפרקים שבאו לפניו. מזכיר לי את GO FISH מעונה 2 של באפי שגם קטע את הרצף העלילתי של העונה. *מה שהם עשו לדמות של אנג'לוס בפרק הזה הוא פשוט פשע, הוא אף פעם לא היה עלוב כמו שהוא היה בפרק הזה. *הכפילה של שרה מישל גלר. לא יכולתם להביא את הדבר האמיתי, אל תעשו פרק על באפי. *האימורטל, מי הוא לעזאזל? אנחנו אמורים להאמין שמישהו יכול לשחק ככה בספייק ואנג'לוס? מצד שני, דרקולה חייב לספייק 11 פאונד, אז הכל יכול להיות. המכוער: המעיל המזעזע שאנג'ל לובש אחרי הפיצוץ No, no, no, no, no. This is the latest style. You will define handsome for years to come. Ha ha ha! *הערה קטנה: שמתם לב שבכל סצינה של ספייק ואנג'ל עם האישה שעומדת בראש הסניף האיטלקי של וולפראם אנד הארט, ג'יימס מנסה נואשות לא להסתכל לה על החזה, זה היה מצחיק לאללה.

Aspen

New member
רק לי הפרק מכאיב? ../images/Emo58.gif

כל כך כואב לי שבאפי עם מישהו אחר שהוא לא אנג'ל או ספייק (כאילו, אני מעדיפה עם ספייק, אבל אם לא ספייק אז אנג'ל). כואב לי כשאנדרו אומר והם אומרים להמשיך הלאה. אני לא רוצה הלאה! לא רוצה את האימורטל הזה, אני כל כך שונאת אותו. כן, אני לוקחת את זה אישית, אבל זה בגלל שכואב לי על ספייק ואנג'ל, ואני לא רוצה שבאפי תהיה עם מישהו אחר! אבל אני נורא אוהבת את הפרק הזה, ולא חושבת שהוא משעמם בכלל. הוא בין הפרקים האהובים עליי בעונה ואולי בסידרה (מכיוון שאני רק מחבבת את הסידרה הזאת). ולסיום, לCaptain Peroxide, לא שמתי לב! ג'יימס באמת ניסה לא להסתכל לה על החזה? (שדרך אגב היא צריכה להשאיר קצת לדמיון!)

יסמין@

New member
למה אין ציטוטים מהפרק הזה?

מאוד אהבתי את: * המהירות שבה אילירה הפכה לפרד ולהיפך, הקטע הקצר שבו היא נראתה בצבעים של פרד אבל היה לה כבר המבט של איליריה * סצינת הבוקסים עם השיר של דין מרטין שהוא כל כך נעים ושליו וכל כך סותר את מה שרואים, וגם איך שספייק נתן בוקס לאנג'ל, ואנג'ל החזיר לו וכו' והמבטים שלהם * מנהלת W&H האיטלקיה הסקסית והעסיסית שמסובבת את שניהם על האצבע * כל כך הרבה הומור שיש בפרק הזה בכל כך הרבה קטעים, כל כך הרבה שיחות שנונות ומצחיקות מצד אחד במבט ראשון גם אני הייתי קצת מאוכזבת: הפרק היה נראה לי תלוש כזה וכאילו לא הלך לשום מקום ולא קרה שום דבר. מצד שני, מאחורי כל השנינויות וההומור והצחוקים, יש משהו מ-א-ו-ד מדכא!! כשחושבים על זה, אנג'ל וספייק למעשה נכשלו בכללללללללללל פרט של המשימה שלהם! הם לא הצליחו לעשות כלום! זה כמו סיוט שכזה שבו מנסים ללכת לאיזה שהוא מקום לעשות משהו וכל הזמן יש עיכובים וסיפורי ביניים והפרעות ואי אפשר בעצם לעשות כלום. אז אמנם הכל היה מאוד מסוגנן (איזה קטע אדיר זה היה עם שנות ה-50 באיטליה עם הצ'או צ'או) והמנהלת של W&H באיטליה היא דמות ססגונית כזו (ואיזה מצחיק שהווסלי האיטלקי ישן את שנת הסייאסטה שלו (-: ) - אבל בעצם מאחורי כל זה ברור שעומדים כוחות חזקים מאוד, שמצליחים לתעתע באנג'ל ובספייק וגוברים עליהם ומערימים עליהם ובעצם מנצחים אותם... מאוד פסימי בסופו של דבר. ולא מבשר טובות, כשחושבים על כך שיש רק עוד 2 פרקים...

talrv

New member
אני מזכירה *שוב* את חוקי הספויילרים

לכל הודעה בשרשור חייב להיות סימן ספויילר בכותרת, או בגוף ההודעה עם מרווח מתאים. הודעות לגבי המשך העונה יש לשים כותרת מתאימה. יש מספיק אנשים שלא עשו זאת בשרשור הזה, ובפעם הבאה שאני אתקל בזה אני לא אהיה כל כך רחמנית ואמחק. טל.

למעלה