TAR1102

../images/Emo58.gif TAR1102

רוב ואמבר פשוט מעולים. להגיע ממקום אחרון לראשון זה לא דבר שרואים הרבה, והם עשו את זה בכזאת קלות... זאת פשוט העונה שלהם ואני ממש מקווה שהם יזכו. עם כמה שקווין ודרו מיצו את השטיק שלהם והם צריכים לעוף, העדפתי לראות את שרלה ומירנה או דיוויד ומרי בחוץ. שני הזוגות האלה מעצבנים אותי, ולא בצורה טובה. לגמר: רוב ואמבר, דני ואוסוולד ודאסטין וקנדיס (רק שישתפרו כבר!).

cp26

New member
../images/Emo58.gif

רוב ואמבר טובים, אבל זה לא כזה מרשים כמו שאתה עושה את זה. ברגע שההפקה יוצרת שוויון בין כל 10 הצוותים על ידי טיסה זה בכלל לא משנה מי היה ראשון ומי היה אחרון, כי כולם מתחילים מאפס מחדש. וזה דבר שמעצבן אותי בפרק הזה - כבר התרגלנו שבמירוץ הזה כל פרק כמעט ההפקה יוצרת שוויון בין כל הצוותים על ידי טיסה. אבל למה לעשות את זה באמצע קטע? בשביל מה הצוותים קרעו את עצמם ברואד בלוק לפענח את הפאזל הזה, אם בסוף במילא כולם נפגשו בשדה התעופה?

willo

New member
../images/Emo58.gif 1102

כאשר רובמבר ודני ואוסוולד הגיעו למטוס שעזב, למה הפעם ההפקה לא התערבה ולא החזירו את המטוס...? אין ספק שהם שני זוגות ששולטים, גם כי הם טובים וגם כי הם לוקחים הכל בקלות (רוב מתסיס את האווירה ודני פשוט צוחק מכל דבר). אין ספק שזה היה צריך להיות פרק של הדחה כפולה (ועדיף משולשת).

../images/Emo58.gif1102

באמת חבל שלא הייתה הדחה משולשת. הו וול, לפחות חשפו סופסוף עד כמה מירנה ושמירנה מטורפות. אני מניח שאסתפק בזה לבינתיים.

*superstar*

New member
../images/Emo58.gif1102

וואו, דרו היה כל כך מעצבן בפרק הזה
אם רוב ואמבר ימשיכו עם הזכיות האלה אני לא אהיה מרוצה בכלל. כרגע לגמר- דני ואוסוולד ודאסטין וקנדיס.

maya567

New member
../images/Emo58.gif

מה שמטר כתב. רומבר שולטים, דני ואוסוולד מעולים בדיוק כמו שהיו בעונה 2, ובאמת רק חסר שדסטין וקנדיס יתארגנו על עצמן. אחלה בחלה של עונה! (ואני יכולה שוב להתלהב שהייתי במקומות האלה
)

למעלה