SYTYCD220

../images/Emo58.gif SYTYCD220

ווייד רובסון הוא אליל. איזה כוריאוגרפיה מעולה. טראוויס והיידי היו, ללא ספק, הזוג הכי טוב הערב. הרבה יותר אהבתי את היידי השבוע, היא גם הייתה יותר מתונה מבחינת התלהבות. נטלי ואייבן היו סבירים, לא יותר. סה"כ פרק מעולה. אני ממש ממש אתאכזב אם נטלי ואייבן לא יעזבו. אני ממש ממש רוצה לראות גמר של טראוויס, דוניאל, בנג'י והיידי. שבוע הבא הכל נגמר... שיימשך לנצח!

../images/Emo58.gif SYTYCD - תוצאות.

אוקי, אז למרות שאייבן ונטלי עפו, בדיוק כמו שרציתי, עדיין הייתי ממש עצוב בשבילם. הפתיח היה מדהים. על השניה הראשונה ראו שזה כוריאוגרפיה של מיה מייקלס. היא פשוט מדהימה, ואני לא מבין למה אתן אומרות שהיא בן אדם מעצבן. הרביעייה הסופית פשוט מעולה. אני לא יכולתי לבקש רביעייה יותר טובה מזו (אולי גם לדחוף לשם את אליסון ולעשות חמישייה, אבל זה הכל!). אני ממש לא רוצה שהתוכנית תגמר. למה אני לא יכול לטוס לארה"ב ולעקוב אחרי מסע ההופעות שלהם?? למה???? שאלה למי שראה את העונה הראשונה - איך הגמר עובד? זה פחות או יותר כמו הגמר של נולד לרקוד, כלומר, כולם מזווגים עם כולם + ריקוד קבוצתי, או שזה כרגיל?

maya567

New member
../images/Emo58.gif תוצאות

זה כמו בנולד לרקוד (הרי נולד לרקוד קנו את הזכויות של זה). כל אחד רוקד עם כל אחד, ונראה לי שגם כל אחד רוקד ריקוד אישי. הריקוד הקבוצתי זה כמו כל שבוע, בתוצאות שיהיו יום למחרת. ומיה מייקלס מעצבנת כבן אדם, היא כוריאגרפית מדהימה, אבל פשוט מעצבנת. ואותי קצת הפתיע שווייד רובסון פתאום נהיה גם זמר
(פעם הוא היה חתיך יותר, ד"א). חוץ מזה, דוניאל ממש היתה גרועה השבוע. אבל ממש גרועה. היידי היתה מצויינת, ואני ממש בעדה. ואם בנג'י לא יזכה - זה יהיה ממש מוזר. זה די ברור שהוא לוקח את התחרות הזו די בהליכה.

../images/Emo58.gif

התוצאות יהיו יום למחרת? את בטוחה? אם כן זה יהיה די גרוע... לי עדיין לא יצא להווכח באישיות המעצבנת של מיה. כל ההערות שלה, בין אם הסכמתי איתן או לו, היו ענייניות ובמקום. נראה לי די ברור שזה יהיה בין טראוויס לבנג'י. אני בעד טראוויס.

maya567

New member
../images/Emo58.gif

טראויס יהיה מקום רביעי. הוא כבר 3 פעמים היה בבוטום 3 במהלך העונה, כששבוע שעבר הוא כמעט ועף... לעומת זאת, בנג'י ודוניאל מעולם לא היה בבוטום 3 (אני לא מתייחסת לתוצאות השבוע כי זה לא אומר כלום) - והיידי מאז שנפטרה סוף סוף מריאן לא היתה בבוטום 3, ומעבר לכך - שים לב כמה שלטי בנג'י יש בקהל, כמה שלטי היידי צצו בזמן האחרון בקהל (לדוניאל דווקא יש קצת פחות מבהתחלה). לעומת זאת, היחיד שבא עם שלט של טרוויס זה הזוכה של עונה שעברה (לא בטוחה אם ראית או לא, לא אכתוב את השם). אם היו שואלים אותי לפני שלושה שבועות, הייתי אומרת שהתחרות היא בין בנג'י ודוניאל. היום? אין לבנג'י תחרות בכלל. ולדעתי, היידי תגיע מקום שני לפני דוניאל, כשטרוויס רביעי. וכן, התוצאות הן יום למחרת. כך הם משדרים, הופעות - תוצאות. כמו אמריקן איידול.

../images/Emo58.gif

יחד עם שבוע שעבר - טראוויס היה בתחתית רק פעמיים. היידי הייתה 3. לגבי בנג'י ודוניאל את לא יכולה לדעת מי מבניהם הציל את השני מהדחה (כמו שהיידי הצילה את ריאן, טראוויס את מרת'ה ונטלי את מוסה). חוץ מזה, פחות או יותר כמו שנייג'ל אמר, זה תחרות בין 60 % טכניקה ו-40% אופי (טראוויס) לבין 60% אופי -40% טכניקה (בנג'י). אם זה תלוי בי אז טראוויס יקח, אבל נראה שזה די ברור שבנג'י ינצח.

adi007

New member
../images/Emo58.gif

גררר מיה חופררררררת. היא ממש קרציה אבל אחלה+++ כרואוגרפית

E r u

New member
../images/Emo58.gif תוצאות

אני ללא מילים. לא מההדחה, זה לא המטרה של התגובה הזאת. מיה מייקלס היא אלוהים. הריקוד פתיחה היה עוצר נשימה, לא ראיתי ריקוד כזה יפה כבר המון זמן. זה כל כך מרגש וטוב, ראיתי אותו ואני רואה בלופים והשיר עוד יותר מצמרר. כל כך טוב, זה מה שהופך את התוכנית לתוכנית הכי טובה שיש.

למעלה