SYTYCD 206

maya567

New member
../images/Emo58.gifSYTYCD 206

מוזר ששינו את החוקים. נחמד שמארי מרפי לא השתנתה וזכינו לשלל צווחות וצרחות מכיוונה
בסה"כ היתה תוכנית ראשונה מצויינת. הריקודים היו מעולים (בעיקר ההיפ הופ והדיסקו), למרות ששוב, מוזר לאללה שהזוגות נשארים ביחד עד שאחד מהם עף. ממש ממש מוזר. כאילו, חצי מהכיף בעונה שעברה היו הערבובים. בינתיים אני אוהבת כמעט את כולם. אבל תמיד צריך לבחור - אז: דוניאל ובנג'י היו סוף הדרך. והם וטראויס ומרת'ה יהיו עד הסוף בטוח. אני גם ממש אוהבת את אייבן ואליסון, דימיטרי (דימיטרי גם חתיך רצח) וג'וי - שאמנם הריקוד שלהם היה פחות טוב, אבל עדיין - דימיטרי הזה חתיך רצח, ואת נטלי ומוסא. חוץ מזה, היידי מעולה אבל ריאן מעצבן אותי, אשלי ממש טובה (למרות שהפעם פחות) ובן סתם מציק. ומי שלא הזכרתי - מבחינתי אפשר להעיף. ופאדיחות לקט דילי שקראה לג'סטין טימברלייק - "טימברלנד"

maya567

New member
../images/Emo58.gif207 תוצאות

מעצבן ששינו גם את שיטת השיפוט. עדיף שהקהל מצביע כמו שנה שעברה. והפאדיחה בסוף היתה שלי - פשוט קראתי איפשהו שג'סטין טימברלייק יתארח
ואם כבר, אז נלי פורטאדו ממש דומה עכשיו לאמנדה פיט. הצטערתי קצת על ארין. היתה ממש חמודה, למרות ניתוח האף הנוראי שעשו לה. פחות הצטערתי על סטניסלב. ארטם שנה שעברה באמת היה סקסי והצליח לשדרג את עצמו מעבר לבול-רום, מה שבעונה הזו דימיטרי יעשה. ואייבן הרבה יותר שווה ממנו. זה בטוח.

adi007

New member
../images/Emo58.gif

להכל. טארויס ודוניאל אול דה ווי!
נלי פורטדו נהייתה פריחה מזעזעת.

למעלה