Still מתוך הסרט ´דוגמה´

Me Happy

New member
../images/Emo58.gif Still מתוך הסרט ´דוגמה´

וב- Still אני לא מתכוון לתמונה אלא לשיר הלקוח מתוך פסקול הסרט (המצוין) ´דוגמה´ שבו אלאניס שיחקה.
לסרט. אלאניס משחקת, ל-5 דקות אמנם, את אלוהים בסרט והשיר הוא מעיין דו-שיח של אלוהים עם יציריו. I see you averting your glances אני רואה אתכם מסיטים את מבטכם I see you cheering on the war אני רואה אתכם מריעים למלחמה I see you ignoring your children אני רואה אתכם מתעלמים מילדיכם I see you altering history אני רואה אתכם מעוותים את ההיסטוריה I see you abusing the land אני רואה אתכם משחיתים את האדמה I see you and your selective amnesia אני רואה אתכם ואת השכחון הסלקטיבי שלכם And I love you still ולמרות כל זה, אני אוהבת אתכם. מעניין אם זו גם דעתה של אלאניס לגבי אלוהים. אין ספק שזה המסר של התסריטאי והבמאי. מי שראה את הסרט - בטח שמבין. ולמה כתבתי את כל זה? אין לי מושג. תקנו את הפסקול. השיר הזה מגניב לגמרי.

j u n k

New member
אנחנו מכירים אותו...

זה לא חדש... השיר הזה עושה לי צמרמורת..הוא כ"כ מדהייייייייייים

נריה פי

New member
הסרט לא משהו...

יש סרטים יותר טובים ממנו... אבל הסרט חביב מאוד וכדאי לראות אותו!!! (לדעתי) הוא גם מצחיק!

Rוית

New member
נצ"ש! (או ניצול שירשור בעיברית ../images/Emo9.gif)

מישהו שמע את הגירסה של הלהקה:U Penn Off the Beat לJoining You? או לYou Oughta Know? מהמם!!!!!!!!!!!! אין מוזיקה, זה רק שירה וקולות רקע של אנשים שמוציאים קולות (אני לפחות לא זיהיתי כלי נגינה, רק קולות) וזה מדהים!!! ממליצה לכולם! כמו כן, יש להם גירסה לשיר I´ll Stand By You (לא קשור לאלאניס), גם הם עשו את זה בצורה מהמהמת על אותו עקרון רק שפה יש טיפה תופים (למרות שבUOK זה אדם עשה את הקולות של התופים אז אולי גם פה :p).. בכל מקרה, אני הולכת ישר לחפש עוד שירים שלהם להורדה ולראות אם יש להם דיסק שאפשר לקנות, כי אני אישית הלהבתי מאוד!

johni18

New member
איפה אפשר למצוא אותם?

לא מצאתי כלום בקאזה או ב-direct connect......

Rוית

New member
כן יש המון בקאזאה..

ואם תרשום capella שזה הסגנון מוזיקה, תמצא עוד מלא מהממים!

תגובתי

1. STILL-שיר מממממממממממששששששששששש יפה! בהתחלה לא ממש אהבתי אותו והוא ממש שיעמם אותי אבל עכשיו כול פעם שאני שומע אותו עוברת לי צמרמורת בגוף 2. למי שרצה את הלינק לקאבארים של אלאניס אז לי יש אם אתה רוצה תרשום\י את האי סי קקה שלך ואני כבר אדבר איתך!

רוית אם לא אכפת לך

את יכולה לרשום את כול האקברים שהם עשו לשירים של אלאניס כי אני שמעתי רק על 2 יש עוד?

Rוית

New member
הלהקה הספציפית הזו??

אני גם יודעת על שני הקאברים האלו בלבד.. וגם לא מצאתי אחרים תחת השם של הלהקה הזו.. אבל אני בדיוק עכשיו מורידה שיר של להקה בשם Bostonians of boston college שעשו קאבר בסגנון הקאפלה (או איך שלא הוגים את זה) לשיר UNINVITED.. זה עוד לא הוריד לי הכל, אבל בנתיים זה נשמע מבטיח... זה ממש סיגנון שירה יפה, אין שום כלי נגינה, הכל זה צלילים שמופקים מבני אדם.. מדהים.. ודר"א, למה שיהיה לי אכפת? בשביל זה אני פה

10X רוית

זה נראה אותו קאבר שעשו לפורגיבן, מה שסיפרת לך שלא אהבתי האמת בכלל לא אהבתי את הסגנון הזה! אבל כול אחד והטעם שלו

Rוית

New member
כן זה על אותו עקרון

של הקאפלה הזה.. לדעתי זה מהמהם.. למרות שאני מסכימה, לפורגיוון זה לא כ"כ מתאים.. אבל זה חביב...

יש גם גרסת חידוש מגניבה ביותר ל...

אירוניק. הגרסה של socal vocal... גרסה ממש מדליקה. דבר ראשון זה נשמע יותר פארודיה. היא מזייפת בטירוף (למרות שנראה שזה מה שהיא מנסה...)!!!!!!!!!!!!!!1 גרסה ממש מגניבה... אני מוכן לשלוח לכם אותה, כי אני מצאתי אותה ממש בפוקס... השיר הוא בהופעה באיכות של 112 במשיגן משנת 1998. חוצמזה, היא גם שינתה שורה למשפט: it´s metting the man of your dreams and than he metting his BOYFRIEND אני נקרעתי מצחוק, גם הקהל צוחק.....

AlanisJunkie

New member
גם אותי זה הצחיק בטירוף...זה היה...

אחלה של שינוי. באמת. אבל מזל שאלאניס לא אימצה את זה, זה בדרך כלל משפט שנאמר מרווקות מזדקנות ואומללות. כאילו, לא מצאתי בעל, כי כולם הומואים בעולם הזה! כן, בטח. לכי תסתכלי במראה. :)

למעלה