Split Decision S12E12

kerry cordano

New member
../images/Emo58.gifSplit Decision S12E12../images/Emo101.gif

Split Decisions With one attending off duty, one out of commission, and one AWOL, Dubenko volunteers to spend a day in the ER. Luka and Abby take a day away to prepare for the future. Neela gets the elective she wanted, but news from Gallant may complicate the future. Ray takes action when an old problem reappears, and Pratt makes a tough choice to help a friend.

kerry cordano

New member
../images/Emo58.gifs12e12

פרק טוב
נילה ומייקל- ידעתי שהם נכנסו לנישואים האלה מהר מידי. מייקל עדיין לא התגבר על המלחמה ורוצה לחזור לשם. נראה לי שהוא במעין "הלם" כזה. עצוב, עצוב. (ונילה קיבלה להיות מנתחת).
אבי ולוקה- חמודים!! עדיין לא מספרים לאף אחד על ההריון (למרות שלוקה כבר אמר לאבא שלו), אבי לא יכולה לישון ולא יכולה להפסיק לאכול. הם הולכים לעשות קניות ואבי רוצה לקנות כל דבר כפול, ולוקה אומר לה שיש הסטוריה של תאומים במשפחה שלו.. אבי לא רוצה לספר לאמא שלה (עד שהילד יהיה לפחות בתיכון) ואבי בכלל רוצה בן, כי היא לא טובה בדינמיקה של אמא-בת. הם מספרים למוכרת בחנות שזה הילד הראשון שלהם ביחד (אבי חיכתה לתשובה של לוקה בנושא.. נראה לי) .
ריי וזואי- זואי מגיעה מוכה לבית החולים. ריי עשה את הדבר הנכון, גייס כסף והעיף את זואי משם. עכשיו הוא יסתבך עם אבא שלה
דובנקו- קצת קשה לו להתמודד עם התפקיד של האטנדינג של ER. אבל בסוף הוא מסתדר
מוריס- פריק
גרג- סתם יסתבך עם הקטע של הבדיקת דם,
סאם- מאז שהיא נפרדה מלוקה, אין לה תפקיד בעצם.
קרי- הולכת לעשות פיזיותרפיה. אני שמחה שהיא קמה מהמיטה.
קלמנטה- ברח. טוב- יש לי הרבה תמונות, אז אני אתחיל להריץ. והפרק הבא רק ב2 בפברואר לצערי.
בתמונה -) קרי: מה אתה עושה פה? ריי: אני עובד.. ואז קרי ממשיכה להסתכל..

kerry cordano

New member
../images/Emo187.gif

אבי אוכלת ומספרת ללוקה מה צריך לקנות... ואז היא מנסה להתחיל מלחמת אוכל. חמודים

kerry cordano

New member
../images/Emo187.gif

למה נמחקו לי ההודעות? גרג מוציא לעצמו דם כדי להציל את חבר שלו השיכור

נועה167

New member
ח-מ-ו-ד-ים!

הם יחד- פשוט שלמות. מחכה למחר כבר לראות ת'פרק..:):):) ואין פרק עד ה-2? אוףףףףףף

נועה167

New member
פרק יפה יפה יפה../images/Emo58.gif

תגידי, רק אנחנו רואות?! כי אני זוכרת שהיו יותר! חבל אתם מפסידים פרקים שווים. דובנקו חמוד דווקא, זוכרת בהתחלה עיצבן אותי אבל הוא מצחיק אותי עכשיו. אבי ולוקה- ממש ממש חמודים! אין מילה אחרת.. פשוט מושלמים יחד!
נילה וגלאנט :( עצוב... אבל ממש... רק התחתנו, אפילו לא נתנו להם רגע להיות יחד, כבר הוא רוצה ללכת? הסיפור עם זואי דווקא היה מענין לשם שינוי. וקלמנטה נעלם... הלך.. :/ ככה באמצע החיים. פרק מעולה :)

למעלה