simpsons s19e04

a8145060

New member
../images/Emo58.gif simpsons s19e04

פרק נחמד. מארג מונעת שוד בנק ומבטיחה לשודד שהיא תבקר אותו בכלא אם יכנע, אבל היא לא מבקרת אותו אז השודד בורח מהכלא ובא לחפש אותה. נו טוב למארג יש עוד חבר שיושב בכלא..(הראשון היה זיגי הזה המיליונר שלמד איתה בבית הספר)

Benn Is Kane

New member
דעות על הפרק.

פרק בינוני. ירידה מהשבוע האחרון. למארג' היה עוד חבר בכלא, ההוא שהיא אימצה הביתה וישן במרתף. לא היה מספיק הומר בפרק הזה, ולא היה מספיק בארט ב-2 הפרקים האחרונים. זה לא בסדר. הקטע שהומר שם את מגי כעניבה היה ענק
.

a8145060

New member
מדובר על

אותו בן אדם, הוא הופיע בכמה פרקים ועכשיו אני לא זוכר איך קוראים לו. והיה הרבה הומר בפרק הזה (תסקל בתמונות שצרפתי ב2 ההודעות

Benn Is Kane

New member
הומר...

אכן הופיע לא מעט, אבל לא מספיק. והטקעים איתו לא היו משמעותיים. בכלל, אני לא אוהב פרקים שסובבים סביב מארג'.

juanitom

New member
יש אחד בשם ג'ק קראולי...

בפרק שבו הולכים לרודיאו אסירים, ובעקבות כך מארג' מתנדבת בכלא, ומגלה שלג'ק יש נפש עדינה והוא צייר נהדר, אז היא מחליטה לפרוש עליו את חסותה, אבל הוא מאכזב אותה. מצטער שאני לא יכול לתת לכם מס' פרק, אבל אולי יש כאלו שבעזרת התיאור שלי יצליחו

Wish Master13

New member
העלילה הייתה די משעממת ../images/Emo58.gif

אבל הרבה בדיחות טובות בפרק, בעיקר אהבתי את הקטע שדוויט התחבא באוטו. אני אוהב את הפרקים שיש בהם הרבה בדיחות.

homerJsimpson

New member
פרק נחמד ../images/Emo58.gif

כמו שאמרו קודם, גם אני לא ממש אוהב פרקים שמתמקדים במארג', אבל הפרק היה טוב יחסית אליהם. במיוחד אהבתי את האיזכור ל"חומות של תקווה". pure mountain spring water

kobi 23

New member
שאלה לכל מי שצפה בפרק הנ"ל ../images/Emo58.gif

האם גם לכם הפרק היה מקוטע ? למשל בקטע שמארג' נמצאת בבנק ופתאום זה קופץ שהיא נמצאת ליד עצים ולפתע יושבת בבית עם ליסה ומשחקת עם הנורות. מישהו יודע על מה אני מדבר ?

kobi 23

New member
למה דווקא יש תרגומים

אני באופן אישי לא צריך את זה אבל יום לאחר יציאת הפרק כבר יש תרגמוים

למעלה